qazxswedcvfr 0 Napisano Maj 2, 2010 Czy od tabletek antykoncepcyjnych urosną mi piersi?? Ponieważ niedługo zacznę je brać... Gin. oczywiście mi o ty,m powiedział, że mogą, ale chce wiedzieć jak było u was:) Czy dużo, zostały wam takie czy coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qazxswedcvfr 0 Napisano Maj 2, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polcia20 0 Napisano Maj 2, 2010 Czy urosną ,czy też nie to sprawa indywidualna. W moim przypadku się powiększyły, a biorę dopiero 3 miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qazxswedcvfr 0 Napisano Maj 2, 2010 :) chciałabym, żeby trochę mi urosły, bo mam 75b... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polcia20 0 Napisano Maj 2, 2010 A jakie pigułki Ci przepisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qazxswedcvfr 0 Napisano Maj 2, 2010 a to ma jakieś znaczenie? Nie chce mi się schodzić po recepte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polcia20 0 Napisano Maj 2, 2010 Jasne,ze nie ma. Pytam z ciekawosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach