Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolka_wakacyjnie

gdzie jedziecie w tym roku na wakacje?

Polecane posty

Gość Lolka_wakacyjnie

jak w temacie:-) ja chyba do Sharm ..

Gość soldier of loveeee everyday
a ja się chyba spakuje i pojadę do drugiego pokoju

Gość ;)))))))
Ja chyba znowu do Sharm też...:)

Gość soldier of loveeee everyday
i co się chwalicie? podejrzewam że gdybyś np wyjeżdżał tylko do babci na wczasy to byś nie założył takiego wątku.

Gość Lolka_wakacyjnie
czy ktos powie mi jak kupuje sie lasty przez net? Co z umową, gdy do wyjazdu sa powiedzmy 4 dni?

Gość Lolka_wakacyjnie
Nie rozumiem czemu ma to byc chwalenie się. Nigdy nigdzie nie jeździłam, a teraz zarabiam , więc jeżdzę. A to jest forum, pytać, porównywać, rozmawiać można. Normalna rzecz.

Gość ;)))))))
Ja nigdy przez neta nie kupuję. Tylko przez biuro. Cena ta sama a czuję się bezpieczniej...

Gość Lolka_wakacyjnie
No własnie nie wiem. Na wakacje.pl są fajne lasty a w biurze czesto jest mniejszy wybór..i nie ma takiego hotelu jak chcesz, czy tak blisko plazy jak chcesz, czy w ogole w tym terminie Turcja zamiast Egiptu

Gość :) :) :) :) :)
najpierw Majorka ( pyszne zupki tam gotują , wspaniała i egzotyczna kuchnia :D ) potem Grecja zahaczę o Turcję , ale to tylko wypad jednodniowy :P no i zakończę w Koziej Wólce wdychając śwież wiejskie powietrze :D będą to wakacje marzeń :D :D :D

Gość Magda_1350
W czerwcu do Holandii i w Sieprpniu na Majorke Ballermann :)

Gość Lolka_wakacyjnie
Grecja o Turcję...to pewnie Rodos?:) I rejs katamaranem

Gość ;)))))))
Ja oglądam oferty w internecie a później jadę do biura i pokazuję babce, że tu bym chciała albo tu. Ostatnio właśnie znalazła sama sobie ofertę: hotel i miejce i spytałam się czy załatwi. Powiedziała, że nie ma problemu. I jako pierwsi leieliśmy z tego biura do tego hotelu i akurat tego miejca. Tyle, że wszystko załatwiało biuro:)

Gość Lolka_wakacyjnie
Anielica ;) Niestety, zbierałam cały rok na swój bilet..więc może jak wygram w Lotto, to masz jak w banku tylko się zgłoś ;) A może Teneryfa?

Gość Lady Smaga
do Bratyslawy a potem do Polski! juz sie doczekac nie moge! najpierw Krakow odwiedzic przyjaciol a potem do codownego, cieplutkiego domku... jeszcze tylko trzy tygodnie :) dupke wygrzac tez moze sie gdzies uda, ale to dopiero we wrzesniu, najapierw trzeba zapracowac... a do tych, co nic nie maja w planach- na pewno sie cos uda zorganizowac, wszystko kwestia podejscia! nie trzeba jechac na ksiezyc zeby miec fajne wakacje. Nie macie jakis znajomych czy rodziny nad morzem czy w gorach, czy innych Mazurach zeby chociaz na kilka dni sie wyrwac z domu? chciec to moc!

Gość bsjhgfduedgfyuw
Zakopek jak co roku i tak do usranej śmierci Juz nie mogę sie doczekac :)

Gość arek k0
a co byscie na to powiedzialy ze ja wam powiem ze sram na was do bólu

Gość a ja wam poweim tak
2 tygodnie w Tunezji we wrześniu październiku wychodza O WIELE TANIEJ niż tydzień u nas np. We Władysławowie w lipcu sierpniu, a pogoda taka sama! Jak nas znajomi pytają jak nam się udało lecieć do Turcji czy do Tunezji to odpowiadamy "NA POLSKIE MORZE NAS NIE STAĆ!"

Polskie morze za tanie nie jest... Ja tam wolę jednak aktywny wypoczynek. Chyba się wybiore do Szklarskiej Poręby - jeszcze tam nie byłam...