Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja jestemddddddddddd

maz chce uniewaznic slub

Polecane posty

Gość teterterteer
No dobra, ale to nieistotne przecież.

Gość antygonaxd
a ja uważam ze jeśli on chce się rozwodzić to niech bierze winę za rozpad na siebie i ty jako kobieta powinnas o to walczyć bo zycie to walka, prędzej czy później bedziesz musiała nauczyć się walczyć o siebie i to jest okazja. I nie ma co chować głowę w piasek, wstydzić się czy coś. Powinnaś powiedzieć rodzicom w czym rzecz, ich pomoc i wsparcie przydadzą się. Jeśli masz zaświadczenia lekarskie że się leczyłaś to tylko na plus dla ciebie a jemu możesz zarzucić że cię w tej chorobie opuścił, nie wspierał a to jego obowiązek. Nie wiem czemu ludzie boją się sądów, niech się boją ci co oszukują, kradną ale jak ktoś jest uczciwy i umiej opowiedzieć swoją historię to ma szansę bardzo dużo na uczciwy i rzetelnie osądzony proces. Pytanie czy jesteś na tyle silna by udzwignąć ten ciężar ale myślę że jesteś. Jeśli jest tak jak piszesz to masz duże szanse. Z twojego opisu wynika że to on zawiódł. Powodzenia i przemyśl to.

Gość doszlo do penetracji
tere...istotne dla Autorki bo przy uniewaznieniu z tego powodu co podaje Jej pajac-maz musialaby o trudnych dla niej sprawach rozmawiac przed komisja, ksiezami itp, bo Jej stukniety jesczce maz pewnie znalazl sobie kochanke a teraz wine chce zrzucic na Autorke i umyc raczki :o

Gość antygonaxd
Unieważnienie małżeństwa to bardzo długa procedura, czasem liczona w latach. Trzeba sporo kasy wywalić. Pochwica wcale nie jest tożsama z brakiem płodności.W zasadzie trzeba poczekać na argumenty jakie wysunie małżonek, żeby się do tego rzetelnie odnieść, zależy też dużo od ciebie, jakie stanowisko bedziesz prezentować i jakich argumentów użyjesz ale kobiety z reguły są na gorszej pozycji chociaż są wyjątki. Nie daj się - to moja sugestia. Pzdr

Gość teterterteer
Eee tam. Nie dostanie unieważnienia. Zbyt wiele zachodu a i tak się nie opłaci. Rozejdą się, wszystko ucichnie i znajdą sobie innych partnerów. BTW: Ktoś tu napisał, że pewnie znalazł sobie inną i też mi się tak wydaje. Tak jakoś mi nie pasuje jego podejście i taka zmiana.