Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurzyca z piwnicy

Najlepsze psychotropy na uspokojenie i wyluzowanie sie

Polecane posty

to ze sobie wkrecalas mialo zrodlo w wiekszym stezeniu neoroprzekaznika odpowiedzialnego za stres, niepokoj i nerwowosc to naprawde zle dziala na serducho u osob podatnych, w efekcie upojenia narkotycznego czlowiek wyolbrzymia zagrozenie i ma wrazenie, ze ubiera. przy tym leku bedzie tak samo.

Husky - tylko dlaczego? Przecież ten lek jest właśnie na nerwicę... Prozac to się jeszcze przepisuje? BO tak naprawdę to wszystkie leki z grupy serotoniny to takie "Prozaki". Prozak był pierwszy z nich. Jest w sumie wiele leków - np. Asentra tez jest dość dobra na nerwicę lękową, ma mniej skutków ubocznych niż Efectin. Efectin to stosunkowo silny lek, i spełnia świetnie swa rolę jak inne nie dają rady. Ja po nim czuję sie trochę jak po alkoholu... Z drugiej strony nie wiadomo- jakby autorka się po nim czuła. Słyszałam wypowiedzi, że niektórzy mają problemy po nim ze spaniem, bo on pobudza. U mnie np. - nic takiego nie było. Każdy reaguje inaczej.

Gość kocurzyca z piwnicy
Tez uwazam ze prozac bylby idealny zwlaszcza ze ja sie boje ludzi i mam trudnosci z nawiazywaniem kontaktow. Nawet jak ktos zagada to sie pesze i zachowuje jak dzikus

no jest na nerwice tak samo wiekszosc nerwicowcow dobrze toleruje THC, ale autorka jest w tej waskiej grupie ktora widac zle dziala na trawke. czytajcie ze zrozumieniem. jak ktos dobrze zielsko toleruje i ma nerwice moze brc ten lek. ja bym na miejscu autorki go nie brala.

prozac czyli fluoksetyna, jest dalej sprzedawana. pod nazwa seronil najczesniej. ja bralam i procz tego ze mialam klopot ze spaniem i skutkow ubocznych to nie zauwazylam niczego szczegolnego, moze dlatego ze bylam przytloczona tymi ef ubocznymi. no ale ja go na co innego bralam a nie na nerwice typowa czy na depresje. wiec to tez moze to

Na nerwicę natręctw przepisuje się najczęściej Fevarin, Seroxat i jeszcze jest jakiś trzeci... Ogólnie na nerwicę lękową - Asentra Efectin - na fobię społeczną z niskim poczuciem wartości, ma najsilniesze działanie przeciwlękowe...

Ja mam nerwicę natręctw, i na razie przetestowałam Asentrę. Lerivon. Fevarin, Luxetę, Venlectine (Efectin)... Moim zdaniem najlepiej iśc do dobrego psychiatry, albo neurologa w najgorszym wypadku.

Gość kocurzyca z piwnicy
Prozac- stary lek, sprawdzony. Nie ma co eksperymentowac z nowosciami. Jak zauwaze ze nie moge po nim spac to przestane zazywac. W sumie i tak sypiam po 4 godziny

Gość Marcin84w
jest jeszcze coś co mogę polecić jako dobry środek na fobie społeczną. Jest to MDMA czyli popularna na dyskotekach extaza.Niestety z powodu wielu domieszek w towarze z ulicy pisze to jako ciekawostkę.Wątpię by komuś tu udało się zdobić czystą extazkę.Chyba że skończył chemię i sam sobie wyprodukuje

Gość kocurzyca z piwnicy
Ja mam i nerwice natrectw i fobie spoleczna. Mysle ze pojde do neurologa i zobacze co powie jak opisze swoje objawy a takze poprosze o prozac a jesli wypisze jakiesm inne gówno to nie wykupie i już.

kocurzyca - te inne sa tez sprawdzone, i to z wyższej półki. Na problemy z zasypianiem jest dobry Lerivon...

Gość kocurzyca z piwnicy
po extasy bylabym trupem

Gość Marcin84w
THC niestety powoduje powstanie fobii społecznych,ale z powodu wielu innych pozytywnych aspektów tej używki nie zrezygnuję.

Gość kocurzyca z piwnicy
Ja mam kolege ktory skonczyl chemie i uczy chemii w LO :) moze mi wyprodukuje hahahahaha zart

po extasie bylabys trupem a nie boisz sie eksperymentowac z psychotropami? przeciez wiele takich lekow ma podobne dzialania co np MDA, amfetamina it...

Gość kocurzyca z piwnicy
dlatego wybralam prozac. Jesli sie nie sprawdzi- no coz pozostaje xanax lub relanium. Na lekarzy nie ma co liczyc oni sami nie wiedza

jak dla mnie to tylko i wylacznie zielone:P ale tylko czasami czlowiek sie rozluznia i wszystko pochodzi od matki natury:D

sami nie wiedza XD jakby nie bylo konczyli 6 lat medycyny + specjalizacjie. jak trafilas na kilku debili to sie tak odrazu nie zrazaj. albo idz prywatnie i stawiaj zadania a potem roszczenia :P

Gość Marcin84w
bo często ziele jest wzmacniane róznym syfem.Niestety takie już są realia uliczne.

Amen. Spadam obejrzeć jakiś horror i do łóżeńka. Miłych snów.

Gość kocurzyca z piwnicy
Zawsze chodzilam i chodze prywatnie :) tym na NFZ to kompletnie nie ufam. Zrazilam sie w sumie na psychiatrze, do reszty lekarzy zarzutow nie mam.

jak to wzmacniane innymi rzeczami przeciez dostajesz cala szypulke czy jak to sie tam mowi to tak jakbys dostal naturalnie zasuszona rosline, z reszta ja tam nigdy tego nie kupywalam tylko widzialam u znajomych, takze nie wiem jak tam mozna dodac cos jeszcze chyba ze woda pryskaja zeby ciezsze bylo na wadze:P

Gość kocurzyca z piwnicy
pupa polecam horor "Tamara". "Kostnica" lub "Dentysta". ja tez spadam dzieki za wsparcie. do jutra :* spijcie spokojie

Oprócz dentysty wszystkie widziałam. A w Tamarze najbardziej podobał mi się nauczyciel.... :) Dziś obejrzę chyba Lustra... Ja z kolei polecam Eden Lake... to Pa.

kurcze obejrzalabym jakis horror ale kanapy juz nie mam w salonie :o chyba ze sobie poduszki rozloze w zdluz:D

Gość kocurzyca z piwnicy
Tamara to tez fajna laska byla(wg mnie lepsza od tej bulimiczki). Co do dentysty to film ryjacy lepetynke. Drastyczne sceny itp duzo krwi.Ale jak lubisz tego typu (w stylu kostnicy) to ci sie spodoba. dla melomanow polecam tez horror "poglos " ;) i to na tyle w temacie horrorów :)

Gość kasiorka123
mi xanax na maxa pomaga, biore sobie po tabletke lub pol dziennie od pol roku, a zamawiam przez neta bo taniej - http://hqmedications.com/133/generic+xanax.html

A ja mam pytanie do znerwicowanych - czy wy tyjecie po tych lekach? Chciałabym pobrać coś przeciwlękowego, ale wszędzie piszą, że po antydepresantach i całej tej reszcie psychotropów można przytyć nawet 20 kilo praktycznie z powietrza. Jak to było u was?

Gość 231232
Kazda osoba reaguje indywidualnie, ja biorę jeden lek który u mnie wywołuje jako skutek uboczny sennosc i brak apetytu, podczas gdy większośc osób na nim tyje i nie śpi.... ale antydepresanty nie wywołuja jakiegoś "magicznego"tycia, co najwyżej zwiększjają czasem apetyt. Więc jak ktoś b. chce to da sie opanowac.