Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurzyca z piwnicy

Najlepsze psychotropy na uspokojenie i wyluzowanie sie

Polecane posty

Gość kocurzyca z piwnicy

Wpisujscie. Xanax bedzie dobry?

Gość kocurzyca z piwnicy
nie znam ale dzieki. Myslalam tez nad relanium. Chodzi mi o takie zeby nie kolidowaly z alkoholem bo lubie sobie wypic drinka lub piwko

Gość kocurzyca z piwnicy
mam stany lekowe i nerwice natrectw a takze nerwice wegetatywną (bicie serca, klopoty z oddychaniem, mdlosci). Boje sie przebywac w tlumie. wlasnie ucieklam z pubu

Gość kocurzyca z piwnicy
wlasnie chodzi o takie zeby nie usypialy ale wyciszaly.

A leczysz się? Ja nie rozumiem do końca, dlaczego psychiatrzy przepisują na nerwicę antydepresanty a nie leki na uspokojenie?

Gość kocurzyca z piwnicy
pupa nie lecze sie. Nie bylam u psychiatry ale jednak wybiore ten effectin, czytajac wskazania idealnie do mnie pasuje. Czy lekarz ogolny moze na to wypisac recepte?

no to żeby uspakajały to właśnie afobam :) dzięki niemu zdałam prawko :p

No nie wiem do końca - ogóleni może - ale najlepiej jak już jest przepisany przez psychiatrę wcześniej. Ogólny może nawet nie znać tego leku. Efectin to bardzo dobry lek na fobię społeczną - ma bardzo silnie działanie przeciwlękowe. Tyle że wiele osób narzeka że na początku czuć skutki uboczne. Ja pierwsze dwa dni czułam się jakbym miała przeziębienie - po prostu koszmar. Potem przechodzi... Najlepiej bardzo wolno go wprowadzać, nawet od 35 mg...

Jest jeszcze tańszy zamiennik Efectinu - Venlectine - kosztuje 30 zł - 75 mg...

Gość kocurzyca z piwnicy
ja mam fobie spoleczna . Wsrod tlumu czuje sie fatalnie. Chyba ze sobie troszke wypije . Ten prozac ktory marcin napisal tez mi pasuje jesli chodzi o wskazania. Jestem bardzo niesmiala i znerwicowana. co do marihuany to raz zapalilam i dostalalm palpitacji serca takze to bzdura ze THC uspokaja. Effectin i prozac to chyba dla mnie. Afobam w sumie tez ale obawiam sie ze mzoe otumaniac

Gość kocurzyca z piwnicy
po trawce to dopiero mialam lęki az szkoda gadac i wracac do tego plus te palpitacje. Myslalam ze umieram

Wiele osób od tych trawek i innych wpada w schizofrenię... U psychiatrów aż roi się od byłych palaczy trawki....

Gość kocurzyca z piwnicy
ja tylko raz zapalilam to swinstwo i to bylo najgorsze co moglo byc. A tak a propo czym sie rozni marihuana od haszyszu? . Nie pytam bo chce sprobowac ale z czystej ciekawosci, bo czytalam w ksiazce ze Chopin palil haszysz

Gość Marcin84w
ja jestem palaczem trawki,pale prawie codzien od 10 lat.Nie jestem pacjentem psychiatryka a jedyne lęki jakie mam to wtedy gdy idę z tym po ulicy że mnie policja zatrzyma.Haszysz i marihuana to jedno i to samo THC,różni się mocą.Ja wolę trawkę bo jest bardziej poręczna.

Gość Marcin84w
palpitacja to nie jest raczej kołatanie serca.Jest to objaw który tylko Ci się wydaje,tak naprawdę trawka jest najmniej szkodliwa z tych specyfików co zostały tu wymienione.

Gość kocurzyca z piwnicy
No widzisz Marcinie a mnie serce walilo jak mlot. Moze po prostu cos sobie wkrecilam i tak umysl zadzialal ale pamietam ze czulam sie fatalnie i nie moglam sie uspokoic. Poza tym zadnej smiechawy nie mialam jak to ponoc bywa po "gandzi".

tak naprawdę trawka jest najmniej szkodliwa z tych specyfików co zostały tu wymienione. Jakby co trawka mózgu nie wypaliła, to byś nie gadał takich bzdur... :)

Gość kocurzyca z piwnicy
pamietam tez ze wkrecilam sobie ze mnie gardlo boli po tym, wiec zaczelam chrzakac, kaszlec, odkrztuszac itp, w koncu ze niby sie dusze i umieram ale po kilkunastu minutach mi to przeszlo. W kazdym razie wrazenia niezbyt przyjemne. Znajomi ze mna palącu (m.in studenci medycyny) tez mi mowili ze sobie wkrecam i ze to psychika tak dziala ale obserwowali mnie mimo wszystko w razie czego.

a dlaczego porady zasiegasz tutaj a nie u lekarza? psychiatra sie lepiej na tym zna i ci przepisze cos odpowiedniego. tak na wlasna reke to sobie krzywde mozesz zrobic.

Gość kocurzyca z piwnicy
Ja popieram pupe. Tez uwazam ze to szkodliwe. Nie zapomne tej pikawki serca, . ogromny lęk i suchy ostry kaszel a buzia czerwona jak u indianina :(

tez tak mialam po trawce. silny ucisk w klatce i serce tak mocno wali jakby mialo z piersi wyskoczyc. tak na THC reaguja nerwicowcy. ja dostalam na to hydroksyzinum i milocardin. ale naprawde powinnas isc do psychiatry

Gość kocurzyca z piwnicy
co za roznica czy psychiatra czy ogolny. Szukam dobrego leku, dopasuje do swoich objawow i poprosze o recepte a psychiatra moze sie mylic i wypisac cos co nie bedzie mi sluzyc. Ze wszystkimi tu podanymi nazwami zapoznaje sie czytajac wskazania i przeciwskazania i wybiore cos dla siebie.Tu pisza ludziwe ktorzy mieli do czynienia z tymi lekami. Sek w tym zeby przekabacic ogolnego do wypisania tego

Gość kocurzyca z piwnicy
ja mam milocardin w postaci kropli. Dawno nie bralam bo strasznie smierdza

Gość Marcin84w
to na początku tylko tak jest.A śmiechawki już dawno nie mam.Palenie pomaga mi sie wyluzować lub zasnąć.W pracy pomaga skupić się na tym co robię.THC jak każda substancja ma swoją dawkę terapeutyczną jednak nie jest sprzedawane w kapsułkach.Na to ile substancji wchłoniemy wpływa jakość,ilość i sposób palenia.

no jesli uwazasz ze jestes madrzejsza od lekarzy.... ja tam zdania nie zmienie, przedewszystkim, by ci powiedzial na co jestes chora i jakie ma podloze choroba. bo na ulotce masz wypisane na jakie objawy dzialaja i na jakie choroby(nie wiesz jaka masz) a tylko lekarz moze stwierdzic czy to jakies zaburzenia neuroprzekaznikow, czy moze jakies inne somatyczne schorzenie daje takie objawy. np niektore choroby serca. ale rob jak uwazasz. powodzenia w leczeniu sie na wlasna reke.

Gość kocurzyca z piwnicy
lepiej napic sie drinka niz trawki itp substancje

Gość kocurzyca z piwnicy
Husky ale niektorzy psychiatrzy sami maja cos z deklem. Raz bylam u jednego to gadal tak od rzeczy ze z 3latkiem predzej sie dogadasz. Wypisal mi lorafen ktory po jednej tabletce wyladowal w koszu. Dlatego nie uznaje to za wizyte bo twen facet sam powinien sie leczyc po tym co gadal i co wypisal mi

Gość Marcin84w
drinka to można rekreacyjnie w weekend wypić bo codziennie szybko wpadniesz w alkoholizm.