Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona bo ma juz dziecko

Tabletki a ból brzucha i śluz jakby płodny????

Polecane posty

biore 3 fazowe Milvane juz dobry rok a dzis zauwazylam sluz plodny i bol brzucha jakby na jajeczkowanie,, jestem w polowie opakowania, przy brązowych tabletkach, pocieszcie mnie ze one jednak dzialaja ;(

wierzcie mi ze najwiekszy strach przed zajasciem w ciaze jest jak ma sie juz dziecko, niz jak sie go nie ma. Dlatego jestem przerazona ;(

Gość groszekm
Kochana ja biore kilkufazowe pigułki i zauważyłam podobne rewolucje. Może te pigułki po prostu tak zmieniają śluz. Nie omieszkam zapytać o to ginekologa przy kolejnej okazji, bo też mnie to niepokoi, a śluz mam od gęstego przez wodnisty aż do tego ciągnącego zupełnie jak płodny. Aż się boję czasem kochać do końca jak widzę u siebie śluz, który przypomina płodny!

wiem..ja dzis wrecz padam z bolu brzucha takiego jak przed okresem, a u mnie jest taki w dni plodne ;( do tego dzis sie kochalam z mezem do srodka. Cholera ale sie boje..

Gość groszekm
Też mam bóle brzucha od połowy opakowania, a śluz przeróżny. Przedwczoraj po raz pierwszy w historii tych pigułek plamienia najpierw ciemnoczerwone potem brązowe z bólem brzucha. Takich rzeczy to ja wcześniej nie doświadczałam. Staram się sobie wmawiać, że wszystko ok, ale szczerze? Też się boje. Za 2 dni powinnam mieć krwawienie, zobaczymy jak to będzie wyglądało. Już dwa razy od przyjmowania tych pigułek lądowałam nadprogramowo u ginekologa. Jeśli dalej będą takie rewolucje, to nie chce brać ich dalej. Chociaż ja się bardziej boję, że one mi podarują jakieś infekcje i problemy z cyklem i organizmem niż ciążę.