Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowapanna

DZIEWCZYNY! cOS WAM POWIEM O TEJ MASECZCE NA WŁOSY Z NAFTY KOSMETYCZNEJ I ŻÓŁTKA

Polecane posty

Gość waniliowapanna

i olejku rycynowego. Wszędzie na forach czytałam,że jest świetna itd... Ze nawilża włosy... To sobie pomyślałąm,że jest nadzieja i dla mnie, bo mam bardzo przesuszone włosy i puszące się. Myślałam,że to je nawilży.Bo mam okropne, takie matowe, przesuszone- czesto używam prostownicy- w zasadzie i paradoksalnie bez niej moje włosy wyglądałyby jak siano. Więc zastosowałam tę maseczkę- trzymałam 15 minut, po czym 2 razy dokładnie zmyłam szamponem. I żadnego efektu!!Wręcz jest gorzej!!Mam poplątane i jwydaje mi sie ,że jeszcze bardziej wysuszone włosy!!!Mozecie mi dac jakies rady na to jak je nawilżyc??Bo juz nie wierze w te babcine sposoby....

wax z apteki ,najlepszy... podgrzana oliwka wcierasz w koncówki zawijasz folią i na to recznik ,pozniej dokladnie myjesz oczywiscie... jedwab w plynie

Gość waniliowapanna
a ten jedwab to na suche włosy sie nakłada???A z jakiej firmy???Mozna kupic jakis dobry np w roesmannie?

Gość bo te maseczke
nakładasz na cała noc.Podgrzewasz olej rycynowy ,robisz maseczke ,bierzesz stara szczoteczke do zebów rozczesujesz włosy i najpierw nacierasz skóre głowy miejsce koło miejsca,pozniej szczerokim grzebieniem szczesujesz na wlosy ,zawijasz turban z folia na noc,i zmywasz na 2 dzien ,poza tym musisz to dłuzej stosowac ,minimum 2 miesiace a nie raz

Gość waniliowapanna
ale skoro juz tak działa, pogprszyła mi stan włosów tak mi sie wydaje

Gość bo jak juz zmyjesz
to spłucz włosy woda z dodatkiem soku cytryny albo octu

Gość mała czarna1988
Po pierwsze to taką maseczke trzyma się długo, 15 min to za mało. Ja np. trzymam zawsze ponad godzine. Po drugie trzeba ją dać pod folie, głowe owinąć recznikiem i najlepiej podgrzać suszarką. No i to, ze twoje włosy sa popląane to wynik tego, że ta maseczka nie oblepia ich sztucznym silikonem, pzez co nie sa one tak śliskie jak po sklepowych - więc powinnaś po tej maseczce umyć głowe i użyć potem odzywki, ktora normalnie uzywasz. No i ostatnia rzecz - położenie czegokolwiek raz na włosy i to w dodatku na 15 min nie załatwi wszytskich twoich problemów - w pielęgnacji chodzi o systematyczność.

na mnie woda z cytryna dzialala okropnie koltuny jakich malo... a jedwab jest promocja w rossmanie http://www.rossnet.pl/promocje biosilk ja daje na suche wlosy leje dwie kropelki na dlonie rozcieram i wcieram w konce pozniej przejezdzam po calych wlosach ,jest baaardzo wydajny uzywam tez szamponu i odzywki w spreyu gliss kur jedwab a maseczka wlasnie ten wax