Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luli29

toksyczna siostra

Polecane posty

Gość luli29

Witam, Może ktos ma taki problem jak ja ...a moze nie ale bedzie potrafił mi doradzic...za co z góry dzięki...mam mlodsza o 3 lata siostrę, ktora mieszka jeszcze z rodzicami. ja sie juz ysamodzielniłam i załozyłam swoja rodzine. Co prawda jeszcze nie mamy dzieci ale planujemy. Problem polega na tym ze siostra nie ma pomyslu na swoje zycie, jest sama i ''wisi na mnie''. doradza sie mnie o kazda pierdołę nawet typu: co mam ubrac bo nie mam ciuchów. Mieszkamy 250 km od siebie ale takie telefony mam czesto. najgorsze jest jednak to ze jak juz nie ma co ze soba zrobic to pierwsza mysl:wprowadze sie do siostry. niewazne ze mamy kawalerke(chcemy ja sprzedac i przeniesc sie na wieksze), ze to tylko 1 pokoj, ze chcemy byc sami, jestesmy przeciez malzenstwem...no i ma popracie rodzicow ktorzy chyba tez nie rozumieja ze jestem dorosla, zalozylam swoja rodzine i nie moge wziasc siostry na 1 pokoj.wiem ze jak odmowie, powiem ze NIE to bede wykleta w rodzinie, bo jak to moglam odmowic SIOSTRZE. nie wiem co robic...:((((((( doradzicie cos?

Gość aaabbbb
ciezka sprawa...