Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna24latka

Czy są tu jakies samotne 24latki???

Polecane posty

Gość Gangsterskie fanaberie...
--> Bar Perełka, wolna jesteś? Chętnie umówiłbym się z Tobą na kawę i porozmawiał na różne tematy w ten jakże podły dzionek :)

ja już tu zakładałam temat, czy ktoś poszedłby ze mną na kawę, ale nikt się nie skusił :D.. no cóż... :D Kamecha czemu masz taką złą opinię tutaj?

"ja już tu zakładałam temat, czy ktoś poszedłby ze mną na kawę, ale nikt się nie skusił .. no cóż... " Żałuję, że ominęła mnie przyjemność przeczytania Twojego tematu. Ale można to ewentualnie nadrobić :) A skąd jesteś, jeśli mogę spytać? Ja z mazowieckiego, jakby co.

gdzieś tam wyczytałam , jak Cię smarują ;) ja jestem z Katowic, więc chyba się nie umówimy na kawę :)

Coś nie mam farta ostatnio. Mam ochotę na kawę i pogaduchy, a dziewczyny z Kafe mieszkają daleko ode mnie. Mówi się trudno. W każdym bądź razie życzę Ci miłego dnia.

Smarują mnie głównie ludzie prości i nieżyczliwi, nie wierz w to co piszą :classic_cool:

Gość przystojniaczek23
kamecha masz racje same miernoty tu siedzą, nawet żadna z nich ni ejest w stanie spełnić mojej listy wymagań co już samo w sobie jest żałosne, liczą na księcia z bajki nie dając nic od siebie...

Gość autorko nie martw się
Ja poznałam właśnie TEGO jak miałam 23 lata (no, dokładnie to 22 i 10 miesięcy). jesteśmy razem już 7 lat, małżeństwem od dwóch, 5-miesięczne dziecko, jesteśmy szczęśliwi. cierpliwości !! :) 🌻

25 kończe w tym roku, i też nikogo wartściowego nie znalałam, a jak znalazłam to za póxno się zorietowała, że to był ten. No cóż teraz pozostaje mi tylko czekać, ale ileż można ?

a moja siostra poznała mając 30 lat, no i co?.. zaproście kogoś na kawę ;) trzeba kusić los,a nie czekać..

Gość Julka19x
kamecha takiego buraka jak ty to ciezko spotkac na ulicy,zawsze sie zastanawialam kto płodzi takich półmózgów i w której piwnicy ich trzyma

Gość Julka19x
chentnie umowie sie z jarkiem na loda:)

Gość Julka19x
tak podszywaczu na loda,jak jarek robi loda sam sobie

pasztety wciąż dodają sobie otuchy... solidarność bazyli rzec by można ;)

Gość dohewotr
kamecha- sramecha :D:D brzydki ciul

Gość dohewotr
jest brzydkim zmoklakiem i każdy to wie

nie sugeruj się jedną fotką.... na niej po prostu dobrze wyszedłem ale na żywo jestem pasztet :classic_cool:

Gość Julka19x
kamecha poco zanieczyszczasz topic? nie czujesz sie samotny to spadaj. Jestes brzydki-idź na frytki I jeszcze jedno nie jestem pasztetem i mam 19 lat.Pisze tu tylko dlatego bo mam alergie na takich cieci