Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coxy

Nienawidzę gnoja! po 1,5 roku oswiadczyl ,ze jestem tylko przyjaciolka!

Polecane posty

Gość coxy

mam ochote sie zabic. i nie dlatego ,ze go kochalam - zalezalo mi tylko na nim, ale dlatego ,ze mnie oszukiwal, zrobil ze mnie posmiewisko... wyszlam na idiotke przed ojcem ,ktory mnie uprzedzal... ;/ ;/ jak mozna nie miec serce i tak bawi sie ludzmi?! chce umrzec

Gość coxy
najgorsze jest to ze dałam m u sie rozdziwewiczyc waginalnie i analnie... kto teraz bedzie chciał taki wybrakowany towar:(

dzieki za podszyw, zajebisty :P

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chcesz umrzec z powodu jakiegos smiecia??? wez sie w garsc, pewnie jestes młodziutka i ułożysz sobie zycie z kims innym a ból po czasie minie ;) bedzie dobrze

ok no ,ale po co mowil ,ze mu zalezy? planowal ,ze wprowadze sie od niego. wstyd mi ,ze bylam tak naiwna. to jest typ goscia , o ktorego ja sie balam ze go kiedys zranie - a tu prosze...

ja też nie rozumiem takich ludzi więc nie przejmuj się, pocieszę Ciebie że nie jesteś jedyna a takiego to tylko wykastrować!

z jednej strony sie ciesze a z drygiej chce mi sie wyc :(

to sobi powyj, ulży Ci a jak skończysz to pomyśl, ze teraz zaczynasz od nowa, jest wiosna, idzie lato...czas na zmiany, zmiany w sobie, w wygladzie, w zachowaniu, w patrzeniu na pewne sprawy, a w końcu i się zakochasz 🌻

ale ja sobie nie poradze bez niego - mialam jutro jechac do stolicy w sprawie pracy, mialam zmienic uczelnie, zamieszkac u niego z corka :(