Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiloosia

hej! czy ktos chce porozmawiać o...

Polecane posty

Gość kamiloosia

najbardziej wyuzdanych historiach ze swojego życia?? albo może jakieś wymyślone podniecające historyjki??:D

Gość ko ko ko
moze ty swoja opowiesz

Gość kamiloosia
wyuzdaną historie?? siedzę w biurze pracuje przy komputerze, pod moje biurko wsuwa się młody przystojniaczek najpierw ściąga mi buty... masuje mi stopy, potem przechodzi na uda... i coraz wyżej. masuje moją cipkę najpierw przez stringi. najpierw delikatnie potem coraz mocniej, naciska na nią z całej siły, potem ściąga majteczki. masuje paluszkiem delikatnie. Robię się cala mokra, zaczyna mnie całować lizać. potem wkłada mi tam język i jednoczenie masuje moją łechtaczkę, gdy zalewa mnie fala rozkoszy do pokoju wchodzi moja koleżanka, widząc co się dzieje w pierwszej chwili chce się wycofać lecz rezygnuje, zamyka drzwi na klucz i zasłania żaluzje. podchodzi do mnie... zaczyna pieścić moje piersi. rozpina bluzkę, zdejmuje stanik i bawi się moimi nabrzmiałymi sutkami. Chłopak wychodzi spod stołu, w spodniach sterczy mu nabrzmiały penis. rozpinam mu pospiesznie spodnie, biorę nabrzmiałego do ręki, najpierw delikatnie całuje potem ssam. on w tym czasie zdejmuje spódnice koleżanki i wkłada palce w jej również już mokrą cipkę. kiedy kończę ssać jego penisa. on wchodzi we mnie. najpierw powoli delikatnie, potem coraz mocniej i mocniej. ja w tym czasie lizę cipkę mojej koleżanki, która jęczy z rozkoszy. po dłuższej chwili on wychodzi ze mnie... wchodzi w moja koleżankę. i wtedy ona liże moją cipkę. Gdy chłopak wychodzi z nieje, obie zabieramy się za lizanie ssanie i pieszczenie jego penisa. on dochodzi i spuszcza się na nasze nagie nabrzmiałe piersi!

Gość yyy fu
.

Gość no i co narobilas
teraz cisza bedzie przez godzine na kafe bo wszystkie walkoniki dostaly pozywienie;):D

Gość chętnypodstołem
no to dalaś czad:) chętnie będę pod stołem z Tobą a później z koleżanką

Gość kamiloosia
no to czekam na Wasze historyjki:)

Gość kamiloosia
a jak nie historyjki to chociaż co was najbardziej podnieca i jak najbardziej lubicie sie kochać!!

Hej kamilka ja to mogę ci pokazać;) no dobra powiedzieć też ale nie tu. Dawaj maila