Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalana łzajmi

Kobitki u was też tak jest?

Polecane posty

Gość Zalana łzajmi

Pracuję w biurze adwokackim. Pracuje tu dużo kobiet wyrafinowanych z którymi dzielę toaletę.Niestety jednak te eleganckie panie rzucaja zużyte podpaski w nic nie zawijając do kosz,deska jest brudna wiadomo czym a w środku w muszli plamy czerwonej krwi..

Gość velvettthour
bo to nie są paniusie... dama nie zostawiłaby takiego widoku po sobie. Np ja. Wstyd mi było wyjsc z toalety wiedzac, ze po mnie wjedzie kolega/kolezanka...byłabym czerwona ze wstydu...wiec tak nie robie.

fu... tak samo jest w szkołach, fe, ale dorosłe panie?! bleah. trzeba zwrócic następnym razem uwagę tym pseudo "PANIOM"!! :/

Ja pracuję w instytucji państwowej, gdzie tez pełno dam i damulek, ale wody po sobie nie raczą spuścić. PO wysikaniu to jeszcze pół biedy, ale jak się wchodzi do kibelka, a tam kloc wystaje, to dopiero masakra. A z podpaskami to też standard. W takich kiblach to ja sikam "na skoczka", bo nie będe siadac na desce, bo te panny wisurki to może jeszcze jakiegoś grzyba mają, nie wiem wolę nie ryzykować. Ale często jest tak, ze te panienki to takie co "bułkę przez bibułkę, a ch uj a do gołej łapy".

Gość może jest problem z sedesem
konkretnie w przypadku qpy - jeśli odpływ jest wąski lub zapchany to mimo spuszczenia wody qpa pływa (a wiadomo, że bywa też qpa - styropian). Problem podpasek można rozwiązać wyrzucając wynosząc często kosz, a czemu nie wycierają po sobie deski klozetowej to nie wiem :(

Gość kulture osobista i nawyki
higieniczne wynosi sie z domu ....

dokładnie-> higienę wynosi sie z domu... może w domu miały jeden wspólny domek z serduszkiem na dworzu? ;D

Gość copernik
" dokładnie-> higienę wynosi sie z domu... może w domu miały jeden wspólny domek z serduszkiem na dworzu? ;D" sorry ale znajomi maja działke i tam taki domek z serduszkiem i czyściej tam jest niż w niejednej toalecie biurowej więc to nie jest kwestia serduszka a kultury

oki, wybacz mi za takie nawiązanie ;)... hehe eh ludzie, wątpię w ta ludzkosc xD