Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce zeby wygladał jak z

jaka maszynka zeby ogolic synka ale nie na łysolka-jaka max długosc?

Polecane posty

dupy :o

Gość Skoro nie chcesz zeby wygladal
jak z dupy, to nie gol go maszynka, tylko wycieniuj mu wloski u fryzjera nozyczkami (dlugosc do karku, grzywa luzno na bok) tak jak maja zachodnie chlopaczki.

Gość Skoro nie chcesz zeby wygladal
** nożyczkami albo brzytwą

jak z oswiecimia miało byc ale juz pojawił sie podszyw

Gość zachodnie fryzury z gejami
mi się kojarzą, poważnie. My mamy philips, na 2,5 cm chyba ma maximum.

Gość maszynka na dwa i pol
centymetra?

problem w tym ze nozyczkami nie wysiedzi u fryzjera ma 3 lata a tak to w domu bym go podgoliła

Gość no to masz osobliwe
skojarzenia, bo większości lasek na ziemi te półdługie fryzury kojarzą się z zadbanym mężczyzną (ew. dzieckiem z rodziny na poziomie), a te polskie z karkami, dresami, Arabami albo osiedlowymi łebkami. mnie sie chce smiac jak widze faceta z fryzura na szeregowego. ale twoj gust, twoja broszka.

tak, maszynka na 2,5 cm, a najmniej ma 3 mmm, bądź 0. Na skjali jest napisane 2,1 cm, ale mnożna jeszcze odsunąć i będzie tak około 2,5. Philips

Gość mama malinki
ej przesadzasz, ze nie wysiedzi na cieciu nozyczkami i tyle! jakos miliony chlopcow na swiecie w wieku twojego synka jest scinana na poldlugo przez fryzjerow albo matki i jakims sposobem potrafia wsiedziec, a twoje nie? no nie zartuj? nie wieze. dziecko ma sluchac ciebie a nie ty dziecka, troche autorytetu nie zaszkodzi. ono nie ma 3 miesiecy tylko az 3 lata.

Gość DZIECKO OBCIETE MASZYNKA
WYGLODA Z DUPY I TO TAK ZE HEJ :O

Mój mąż jest munsdurowym i króciótka fryzura mnie kręci po prostu, mały ma 2 lata i odkąd skończył 10 m-cy robie mu tą samą fryzurę co ma tata, tylko nieco dłuższą wersję u góry. Zachodni styl półdługich włosów kojarzy mi się ze zniewieściałym, bądź zaniedbanym mężczyzną, metroseksualni nie dla mnie he he he

PORACHA. MNIE MUNDUROWY KOJARZY SIE CO NAJWYZEJ Z CHLOPAKIEM PO ZAWODOWIE, KTORY BYL NA TYLE NIEPELNOSPRYTNY, ZE NIE UMIAL SPIEPRZYC PRZED WOJEM. A FRYZURA NA MUNDUROWEGO KOJARZY MI SIE WYLACZNIE Z GRUBYM, NISKIM DRESEM. I NIE TYLKO MNIE!

nie podobaja mi sie dłuzsze wlosy u chlopcow i tyle w somu sama go obcinam u fryzjera bylismy raz-poki co dziekuje

jesli jest maszynka 2i pol cm to nie bedzie łysolek-chociaz to blondynek to inaczej wyglada niz na ciemnych włoskach

a mi twoje skojarzenia zupełnie nie przeszkadzają. Mój mąż dla mnie wygląda seksownie, dla moich koleżanek, żon mundurowcyh ich mężowie też, więc też nie tylko dla mnie he he he A swoją pracę bardzo lubi, długo się starał zeby się dostać, specjalne szkolenia przechodził, nieźle zarabia i w moim kręgu sp[ołecznym ta praca bardzo dobrze sie kojarzy, podobnie jak praca w policji czy straży pożarnej, Nie moja wina, ze ty wyrosłaś wśród dresiarzy i patologii i krótko ostrzyżony, schludny mężczyzna tylko tak ci się kojarzy...

NIE TYLE WSROD PATOLOGII, CO W SPOLECZENSTWIE DOBRZE SYTUOWANYCH MEZCZYZN Z FRYZURAMI DO KARKU ZACZESANYMI DO TYLU, WYSOKICH NA 190-200 CM, HETEROSEKSUALNYCH I PIASTUJACYCH CIEKAWSZE FUNKCJE NIZ PRACOWNICY FIZYCZNI (O PRZYCHODACH NETTO SREDNIO 4 000 EUR MIESIECZNIE). ICH SYNOWIE MAJA PODOBNE FRYZURY JEDNAK Z GRZYWA, A PO 15 ROKU ZYCIA UKLADAJA JE JAK STARSI FACECI. WYGLADAJA REWELACYJNIE. PRZY NICH MASZYNKOWE CIECIE TO WIES TANCZY I SPIEWA (ALE MOZE MAM TAKIE NEGATYWNE SKOJARZENIA, BO POLSCY ROBOLE, KTORZY TU OSTATNIO MASOWO ZJECHALI MAJA TAKIE MASZYNKOWE FRYZURY I TO WSZYSCY JAK JEDEN MAZ, WIEC BARDZO LATWO JEST MI ROZPOZNAC RODAKA - PO FRYZURZE WLASNIE). NIE WYGLADA TO FAJNIE.

A NO I TURCY I MAROKANCZYCY TEZ MAJA MASZYNKOWE.

Gość martuuulka
ustawiasz maszynke na maksa i regulujesz jak tnie za dlugie,wielki problem?

poki co nie mam zadnej maszynki

skoro tobie imponuje tylko status materialny...

Gość WYGLAD GLOWNIE.
A STATUS MATERIALNY I SPOLECZNY IDZIE Z NIM ZAZWYCZAJ W PARZE.

Gość suczi buczi
do DZIECKO OBCIETE MASZYNKA jestes pop***** ******* i brak mi slow dalej zeby cie wyzywac hehe uwazasz ze bycie wojskowym to bycie głupkiem albo po zawodowce, ze to praca fizyczna, bardzo sie myslisz wiekszosc z nich wyzsza ranga ma pokonczone wyzsze techniczne studia i sa madrymi mezczyznami i wcale nie psize tego bo sama mam kogos takiego w rodzinie. ale ty zapewnie lubisz te gejsze, moze jakis artystow ahahaha dredy najlepiej zrob swojemu dziecku a corce warkoczyki jak u murzyna hahaha pusta idotko i pozdrow ode mnie te twoje znajome rodizny w ktorych dzieci w 15 roku zycia 'zaczesuja sie do tylu na doroslego mezczyzne" blahaha