Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoglbymCiOpowiedziec

Czy taki facet ma szanse zdobyc taka kobiete?

Polecane posty

:) cóż.. smutne jest życie przeciętniaka i tyle w temacie

Nie dla psa kiełbasa:D Jesteś za młody 4 lata różnicy a te wszystkie rozmowy na temat wspólnego stosunku... Rozmieszyło mnie to:D Dziewczyna dowartościowuje się takimi rozmowami, to sprawia że jeszcze bardziej czuje się pewniej ale wybacz z takim gówniarzem bez ładnej buźki ma się zabawić? Ale sobie ubzdurałeś;D Jesteś zakompleksionym chamem który nie może znaleźć dziewczyny? ;p Wiem jak to jest z autopsji, dziewczyna lubi być adorowana przez wszystkich- przystojnych, szaraczków, brzydali, bogaczy:D ale żeby się zaraz im oddawać to musi być prostytutką i ŻADNA PORZĄDNA KOBIETA BY TEGO NIE ZROBIŁA!

Doti dziękuje za odpowiedź, jest bardzo realna :) ale myśle, ze ona nie musi sie dowartosciowywac rozmowami ze mna.. po prostu jestem jakas tam rozrywka dla niej i tyle

to po co chcesz zarazić się jakąś chorobą weneryczną?

o czym Ty mówisz? wkurwia mnie kiedy inne kobiety piszą tak do faceta, kiedy ten ma ochote na jakas atrakcyjna dziewczyne. chorobe weneryczna moze miec zarowno osoba, ktora spala tylko z jednym facetem jak ta z ktorym spala z tysiacem facetow i dopiero ten tysieczny moglby ja zarazic.. takze zbastuj, bo ona nie z tych, ktore wskakuja do lozka pierwszemu lepszemu... moze miec prawie kazdego i wybiera sobie na takie przyjemnosci tylko najlepsze partie wiec nie wiem wlasciwie po co ona ze mna rozmawia :) ps. chuj z wiekiem... mnie on nie przeszkadza, w sumie kiedys spalem z kobieta o 10 lat starsza :)

Gość jeśli to co o niej piszesz
jest prawda, to dziwne .... , ze ja poznales i utrzymujesz z nią dosc bliska znajomosc, tym bardziej , ze jest od ciebie starsza jakoś wybacz, ale nie widze powodu dla , którego kobieta , która ma wszystko jak piszesz, mialaby zainteresowac sie tobą

wiem, ja sam zastanawiam sie caly czas, czego ona tak naprawde ode mnie chce, moze mam dla niej 'to cos' ? hehe

Gość gdyby byla starsza
wiecej niż 4 lata , a ty bylbyś przystojny ..... to jeszcze mialoby to jakaś mozliwośc realizacji w seksie ale tak ...... wyobrazasz sobie pewnie wiecej niz jest naprawde, daj se spokój

Gość gdyby byla starsza
może ona wcale niczego od ciebie nie chce , tylko tobie tak sie wydaje

Gość Gangsterskie fanaberie...
Przeciętniak nie wyrwie takiej dupy. Lepiej szybko urośnij do 190 przypakuj do 100kg i kup nowe bmw :classic_cool:

Zadajesz sobie pytanie wraz z odpowiedzią na nie:D "Czy taki facet ma szanse zdobyc taka kobiete?" mnóstwo negatywnych argumentów. Ale jeśli jesteś juz tak zdesperowany to możesz ją oczarować jakąś gadką i udawać że się nią nie interesujesz to podważy jej samoocenę i będzie chciała przywrócić naturalny stan rzeczy w postaci zaproponowania ci ostateczności.... (Boże jakie to prostackie);p

no to mnie wszyscy pocieszyliście :) acz kolwiek samemu tez tak uwazam hehe

Gość ty nie mędrkuj
tylko startuj i juz zapros na piwko dla rozluznienia a potem przelec tak, zeby krzyczała z rozkoszy bedzie twoja i po sprawie ;)

Gość racjonalistaaa
nakazuje Ci ją wyruchać!! chłopie głowa do góry, jestes waznym czlowiekiem! badz pewny siebie i po prostu zrob swoje-tu masz eliksir o ktory prosiles

Gość racja racja racja
kobiety miekną po seksie bierz sie za nia

Gość hjkllolll
to pewnie prowo, ale odpowiem: nie masz szansy :-)

Gość kobiete mozna uzaleznic
od siebie za pomoca 2 rzeczy ----- kasy albo seksu kase ma wiec odpada zostaje seks musisz przeleciec ja tak , żeby nigdy nie chciała robic tego z zadnym innym ----- jak dasz rade jest twoja

Gość bpdzoec tp kek
masz szanse, tylko musisz podnieść głowę do góry i działać.. pamietaj nie śliń sie na jej widok kiedy zalozy krótszą spodniczke.. badz uwodzicielski ale jednoczesnie lekko niedostepny.. do tego pewny siebie ale nie zarozumiały.. takie kobiety jak ta z opisy czesto przechodzą zmiane w srodku i potrzebuja nie co innych facetow niz tych z ktorymi do tej pory sie spotykały

Gość kamilaaaaaaaaaaas
moze... kto wie, w sumie kazdy czlowiek jest inny

Gość wwrrr
jakie piekne jest to dzieleenie ludzi na wyzsza i nizsza polke. zal mi autora

Gość gdzie idzie proste
wrr.. a dlaczego żal Ci autora? czy tak nie jest? kurwa, gdzie ty mieszkasz? od zawsze sa ludzie 'wyzsi' i 'nizszi' i to żadna nowość.. ale spoko, pojawiła się osoba broniącą praw ludzi muhahaha, a określenia, co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie, to znasz??

Ogólnie wypowiedzi autora to stek żałosnych bzdur. Tekst o rżnięciu suki - poziom poniżej Rowu Mariańskiego. Ty nie jesteś niedojrzały. Ty jesteś zwyczajny gówniarz. Myślisz chłopcze że ona nie widzi, że jesteś na nią napalony? Wydaje Ci się, ze ona tego potrzebuje? Kolejnego rozrywanego chucią szczeniaka? Ona widzi, że zależy ci tylko na jednym, że wcale nie jesteś inny niż wszyscy. Pobawi się Tobą i zostawi, bez niczego. I wiesz co? Zasługujesz na to. Żeby zdobyć kobietę trzeba ją SZANOWAĆ (sprawdź znaczenie słowniku), trzeba w niej widzieć CZŁOWIEKA a nie fajne cycki czy tyłek. Kobieta jest stworzona do kochania, a nie do "rżnięcia". Ale Ty tego nie zrozumiesz. Miernota jesteś - i pisząc to zdecydowanie nie mam na myśli wyglądu.

Gość wu Igrek Pe Trzycha
Gusik, jesteś załosna... od razu wygarnełaś autorowi to rżnięcie suki.. a każda z Was marzy aby jej facet od czasu do czasu 'wziął ją na ostro' pomijam fakt, że nie doczytałaś końca zdania gdzie było napisane "i kochać się namiętnie" czy jakoś tak.. to po pierwsze, po drugie jako facet moge stwierdzić, że widząc taką kobiete jak ta z opisu to zawsze pojawia się wizja sexu z nią.. na to nie ma siły, więc przestań pierdolić, dobrze? to że jestes mało atrakcyjna i faceci nie patrza na Ciebie sexualnie nie oznacza, że możesz teraz komuś ubliżac z tego powodu, to naturalny proces, zapamietaj sobie

Gość A to ciekawe
A ja Ci odpowiem, że rację ma Ona2222 - masz szanse, ale Ona nie jest Ciebie warta. W zupełności się z tym zgadzam. Dlaczego? Bo są atrakcyjne i zamożniejsze kobiety, którym nie przeszkadza, że mężczyzna jest biedny, jeśli jest dobrym i kochającym człowiekiem. Ale już widziałam i mężczyzn, i kobiety, które jak ta Twoja mówili do swoich partnerów/-ek, że "mogą mieć każdą/-ego". I niebawem okazywało się, że nie traktowali ani związków, ani tych zakochanych w nich osób, poważnie. Byli tak przekonani, że każdy inny/-a na nich poleci, iż nie szanowali tych kochających ich osób, które mieli u swojego boku. Nie muszę dodawać, że związki te były bardzo burzliwe i szybko się rozpadały, albo ludzie ci fundowali sobie niekończące się cykle rozstań i powrotów, by finalnie i tak się rozejść. Szkoda Twoich nerwów, by się tak szarpać z kimś, kto prawdopodobnie będzie się Tobą bawił. Jest naprawdę wiele wartościowych kobiet, mam dużo takich samotnych koleżanek.

A z której części mojej wypowiedzi wywnioskowałeś geniuszu że jestem mało atrakcyjna? Nie sądzisz, że tylko dziewczyna taka jak opisana przez autora mogłaby wypowiedzieć się w tak ostrych słowach? Bo właśnie taka dziewczyna wie najlepiej jak to jest czuć się jak kawałek mięsa rzucony między wygłodniałe psy?

Gość A to ciekawe
"mam ochotę ją zerżnąć jak suke ale tez mam ochotę się z nią namiętnie kochać". Teraz doczytałam resztę i dodam jeszcze, że ma szanse taki człowiek, jak Ty, ale pod warunkiem, że traktujesz kobietę serio, a nie tylko chcesz się Nią, czy inną, zabawić. Jesli tak, to od razu sobie odpuść. Bawidamkom od razu mówimy stanowcze "nie".

Gość A to ciekawe
"Bo właśnie taka dziewczyna wie najlepiej jak to jest czuć się jak kawałek mięsa rzucony między wygłodniałe psy? " Gusik, dobrze powiedziane, i niestety prawdziwe. :-( Przykre to, ale wielu mężczyzn niestety patrzy na kobiety włąśnie jak na kawałek mięsa.

Gość Gusik wyluzuj
Myślę, że autor nie miał nic złego na myśli, a tekst o "rżnięciu jak sukę" był tylko mało fortunnym wyrazem pragnień, które w każdym facecie się pojawiają, a na forum można pisać szczerze, co ślina na język przyniesie. W innych wpisać widać, że choć dziewczyna pociąga go strasznie fizycznie, to jako osobę też ją docenia. A zakłada jedynie fizyczną relację raczej dlatego, że nie wierzy, iż może liczyć na coś więcej (pisał, że nie wierzy, by mógł zatrzymać taką kobietę), a nie dlatego że jej nie szanuje.

witam... post 'Gosik wyluzuj' jest idealne.. dosłownie wlasnie tak to widze

post 'Gusik wyluzuj' jest idealny.. .właśnie tak myślę jak to opisałes, pozdrawiam, widać, ze jestes normalny, a ten cały Gusik.. to brak słów