Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinomaniaczkaaaaaaaa

JAKI FILM WARTO OBEJZEC??? wpisujcie!!

Polecane posty

hmmm z romantycznych : Slodki listopad thrillery; Zauroczenie, Krąg wtajemniczonych horrory: Paranormal Activity komedie: jackass

Astra , też lubię ten film :classic_cool: lubię też Gnijącą pannę młodą i Gumisie [ach te kolory] :classic_cool: Przerwek, coś się wymodzi ...[kierowcę uprowadzimy :classic_cool:... nie chwalimy, tylko nad planem myślimy Przerwek :classic_cool: to kiedy, bo nie mogę się doczekać :classic_cool:[ w piśdzie mam podejrzenia :classic_cool:]

Weronika postanawia umrzeć. Droga. The Dutchess.

wobec tego namiary poproszę :classic_cool: [ pistoletów ile załatwić, powiedz jeszcze :classic_cool:] wczułem ? raczej rutyna... zabija :classic_cool: Przerwek:classic_cool: [..aż wspomnienia wróciły😭 ten pierwszy raz , jaaaaaaa , ten skok adrenaliny, euforia i zarazem lekkie przerażenie ...później to już nie to samo , ehhh ... monotonia i w kółko to samo [duszenie...wypatroszenie , pocięcie ...mięso ludzkie nie takie złe w smaku [mimo że jestem wegetarianinem, ale to się nie liczy] :classic_cool: ...ehh ale wróćmy do rozmowy...na czym to ?:classic_cool: aaa... to kiedy wybrać się po Ciebie , Przerwuś? :classic_cool:

:classic_cool: to ja nadam temu powiew świezosci:classic_cool:, bo to bedzie mój number łąn ,ja jeszcze tak nigdy z zimną krwią, tryskajaca wszedzie :classic_cool: flakami fruwajacymi nad zimnymi martywmi głowami.. :classic_cool: ok nie kończe :classic_cool: niech czeka nas jeszcze jakas niespodzianka.. ale to sie chyba nie moze znudzic ? 😭 bo jeśli nie to no to tzo '? ? badz o tej porze co zawsze , tam gdzie zawsze, w tym co zawsze i z tym co zawsze :classic_cool:

doskonale:classic_cool: w takim razie będę o tej porze co zawsze , tam gdzie zawsze , w tym co zawsze i oczywiście z tym co zawsze :classic_cool: [zobaczysz, spodoba się ...a ta rutyna w sumie do zniesienia , najgorzej się zmobilizować , ale gdy ruszysz to dreszcze i podniecenie :classic_cool:...mmm... to do zobaczenia,Przerwinka :classic_cool: 🖐️]]]]]]