Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keplerekxx24xx24xx

Gdy mówię im że "NIE MAM DZIEWCZYNY" oni na to - Cooo ?????????????

Polecane posty

Ja działam :D Tyle że mi wystarczy jedno głębokie spojrzenie w oczy żeby ocenić ile ktoś jest wart. Często wtedy wszystko się kończy :D

Gość Skazany na sukces
Będziesz bił konia po trzydziestce :O

Gość Skazany na sukces
Ja nie jestem złośliwy ja Ci dobrze radzę ... działaj chłopie bo skończysz jako zgorzkniały kawaler. Jest to samo-nakręcająca się spirala nawet nie będziesz wiedział z której strony do baby podejść :D

Gość uiok
a Ty skazany na sukces? co jest sekretem Twego sukcesu? zdjęcie do cv- jesteś uroczy ;)

Gość Skazany na sukces
No właśnie za mało kumaty chłopie jesteś. Z wiekiem kobiety robią się coraz cwańsze. "jesteś uroczy " najgorsze co można usłyszeć od kobiety. "jesteś bardzo męski" najlepsze co można usłyszeć od kobiety. Tajemnicą mojego sukcesu jest masa pokładów intelektualnych które to staram się odkryć w swych szarych zwojach.

Gość Skazany na sukces
Krótko mówiąc myślisz za dużo, a za mało działasz. Musisz to koniecznie zmienić.

Gość uiok
wcale nie.. nie wszystkie są takie cwane.. jak myślisz... a zdanie "jesteś taki męski",mówią kobiety, które czytają gazety typu cosmopolitan, żeby podnieść wasze ego, bo jesteście łasi na komplementy.. ale zdjęcie do cv- jest uroczy ;)

Gość Skazany na sukces
Każda kobieta się ceni ! odpowiednie kobiety cenią się drogo i nie idą w półśrodki. Na kafeterii wśród tego całego bałaganu rysuje się obraz idealnego faceta. To taki który przyniesie do domu więcej niż średnią krajową i przepraszam za wyrażenie ostro wypierdoli swą kobietę. Tyle kobietom potrzeba do szczęścia facet który wie co robi i działa ;)

Skazany -----> No tak , dużo myślę :D Tu trafiłeś a co do działania .... Ja już tam mam że chcę trafić raz a dobrze i jeżeli widzę że to nie to to w ogóle się nie angażuję bo i po co ? Mógłbym , jasne że mógłbym przelecieć jakąś laskę ale co dalej ? Kobiety są kochliwe, zakocha się jakaś a jak będzie zdesperowana na dodatek to jeszcze zacznie się mścić itd. No i po co mi to ? Nie lubię gdy jest o mnie głośno :D Z resztą ja zawsze realistą byłem raczej. Nie mylić z nudziarzem :D

Skazany -----> Z tym że kobieta z wiekiem staje się cwańsza zgodzę się w 100% :) Nic dodać nic ująć !!! Czasami dziwię się jak głupie , puste , denne są nastolatki ! Czasami aż ręce opadają. Natomiast te same nastolatki 10 lat później są tak cwane że to facet przy nich jest taki malutki i zagubiony :D Wymagania takich kobiet drastycznie rosną i często nie mają one pokrycia w rzeczywistości. I to jest w tym wszystkim najgorsze że kobiety patrzą jedna na drugą i każda chce mieć przynajmniej tak dobrze jak jej psiapsióła :D Najwyżej zostanę sam :P

Gość bolly lolly
a jak podrywa Skazany na sukces? Jak działasz? Bedziemy się od Ciebie uczyć

Gość Skazany na sukces
Za dużo mówisz ;) . Znam kobiety które były z facetem a nie miały o czym z nim rozmawiać. Tu znów kłania się to co napisałem nie gadać a robić, ona sobie z koleżankami pogada !

Gość bolly lolly
jak można być z kimś i z nim nie rozmawiać? na samym seksie daleko się nie pociągnie

Gość Skazany na sukces
Ja tylko wymieniam (kierowany dobrym sercem) własne złe doświadczenia. Wiem czego nie wolno robić z kobietami. Raz a dobrze nie trafisz bo to jest nie możliwe często ludzie nie pokazują całej prawdy ba nawet są całkiem inni w rzeczywistości tylko mają taką "maskę" kobiety również.

Gość bolly lolly
rozwiń, rozwiń.. bo bardzo mnie to ciekawi...

Skazany -----> Podczas podrywu rozmowa jest ważna, no nie mów że nie :D Co innego jak już jest po wszystkim. Przecież logiczne jest że dwoje szczęśliwych ludzi nie będzie ograniczało się tylko do rozmów ale będą sobie korzystali z życia jak się da :P Wycieczki , wypady na kręgle , jakieś kino itp ... Podczas podrywu też ale jednak to rozmowa chyba jest ważniejsza ...

Gość wakzerr
ja mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny . Nie szukam zadnej bo jestem niesmialy .

Gość Skazany na sukces
Nie jest ważna to bzdura ;). To kwestia pożądania. Jak będziesz odpowiednim facetem nie będziesz musiał mówić dużo wystarczy kilka zdań ;)

Gość wakzerr
Mam fobie spoleczna , a kazdej lasce ktora mnie podrywała dawałem kosza .

Gość uiok
głupoty mówisz... oprócz pożądania musi być coś, co was łączy oprócz ochoty na seks. chyba Cię ktoś skrzywdził...serio.. Panie nieśmiały, ja zapraszam na kawę w topiku na uczuciowym ;)

Gość do skazanego na sukces
twoje metody sa dobre ale na krótkotrwały zwiazek

Skazany -----> Seks to taka chemia, dzięki czemu można rozumieć się bez słów. Tylko że ..... bądźmy szczerzy ..... seks też się w końcu znudzi. Nawet ktoś kto kocha seks to po kilku latach seksu z jedną osobą wkradnie się rutyna i co wtedy ? Sprzeczki , niezadowolenie , frustracje itd ....A Ci którzy mają mniejsze skrupuły zaczynają zdradzać ......

Gość nie_to nie ja
Piszesz, że chodzisz do kościoła a później przeklinasz na początku wątku :P

Gość Skazany na sukces
Kobiety nie są tak dobre jak się wam tu wydaje i jak one się opisują, kiedy przychodzi co do czego liczy się to co zwykle .Nie są ani dobre ani złe.

Gość uiok
życzę Ci, żebyś spotkał taką kobietę, jak ja z charakteru, a z wyglądu , to jaki masz gust.. bo czuję duże zwątpienie w szczerość czyichś uczuć

Skazany -----> Ja wiem że nie są takie dobre jak to się wydaje :D Pisałem o tym patrzeniu w oczy :P Gdy spojrze w czyjeś oczy to strasznie dużo z nich wyczytam i czasami to aż mnie dreszcze przechodzą :D Z resztą gdyby były dobre to nie byłoby prostytucji , materializmu , szalonej rywalizaji między kobietami itd. Facet uchodzi za tego gorszego ale niesłusznie bo to że facet gwałci to tak naprawdę zaczyna się od prowokacyjnego ubioru kobiety. Kiedyś nie było tyle gwałtów bo i miniówy nie były na topie :D

Gość Skazany na sukces
Kiedyś dziewczyna dla której straciłem głowę powiedziała : że z samej miłości to się nie wyżyje. Była szczera, doceniłem pamiętam. Nie każę nikomu ruchać wszystkiego co popadnie. Zwracam uwagę że jak już pojawi się ta wyśniona to wszystko trzeba umieć ;) .