Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keplerekxx24xx24xx

Gdy mówię im że "NIE MAM DZIEWCZYNY" oni na to - Cooo ?????????????

Polecane posty

Gość taaa...usprawiedliwiajcie
facetów... bo to takie bezbronne, nierozumne stworzonka bałamucone przez te złe kobiety..😴

Gość Skazany na sukces
Gwałcą frustraci , jesteś na drodze do bycia frustratem ;).

Ja na drodze do bycia frustratem ? hahahaha :D Żeś teraz palnął głupotę roku. Oskara za najgłupszy tekst od redakcji kafeterii się domagaj :D No nieee ..... Ja jeszcze mam czas i spokojnie działam , bez nerwów , bez paniki :) Obserwuję sobie to i tamto żeby decyzja którą podejmę była trafna :) Mój ojciec trafił idealnie, ja mam po Nim charakter więc może i mi się uda :) A też bardzo długo czekał :)

Gość Skazany na sukces
Wytłumaczyłem Ci skąd biorą się gwałty. Dorośniesz zrozumiesz :)

Gość Skazany na sukces
Twierdzisz że rozebrane kobiety prowokują do gwałtu. To bardzo złe myślenie bardzo szkodliwe, kobiety od tego są by prowokować , prowokować do działania jeśli kobieta z cyckami na wierzchu kojarzy Ci się z gwałtem to ja bałbym się Ciebie wpuścić na plażę :O.

facet, który wg mnie miał największe powodzenie wśród kobiet w ogóle nie zwracał na nie uwagi, nic nie robił.. a one się łasiły,żeby tylko na nie spojrzał...

Gość Skazany na sukces
Mógł sobie na to pozwolić. Sama odmowa to mało muszą być inne czynniki.

Mógł sobie na to pozwolić, bo był bardzo pewny siebie i męski w takim sensie, że ciągle rywalizował, sprawdzał się na różnych polach.. nie tylko w sporcie, ale pomagał np dzieciom chorym na autyzm.. KObiety same się kręciły.. tzreba mieć zajęcie, a nie myśleć o dupie maryni

Gość Skazany na sukces
"bardzo pewny siebie i męski " - a no właśnie :)

Skazany -----> Sugerujesz że to post mężczyzny jest tego powodem ? No chyba nie do końca bo w takim razie można iść na dyskotekę , tam jest mnóstwo pustych panienek :D Po co gwałcić w krzakach skoro wystarczy polać nastolatce ćwiartkę :P A seksowna kobieta nie kojarzy mi się z gwałtem. Z resztą .... a czy ja napisałem że ja gwałcę ??? :D:D Pisząc o gwałtach miałem na myśli że to plaga która wciąż rośnie a za główną jej przyczyne uważam nadmierne eksponowanie swojego ciała przez kobiety :) A niby dlaczego najwięcej gwałtów jest w Europie , USA czy Brazylii ? Bo te kobiety zdecydowanie więcej odsłaniają od np. Azjatek. Pomińmy Afrykę bo tam to wiadomo co się dzieje :D Ludzie są jak zwierzęta , zero intymności więc odpuszczamy to sobie :P

Gość Skazany na sukces
W azji ucinają penisa , więc gwałcicieli jakby mniej

Gość no tak wygodne zwalenie winy
z gwałcieciela na ofiarę - typowe gadanie:O bo ona prowokowała, bo to bo tamto...a faceci rozumu nie posiadają tylko slepo kierują sie instynktem?! to w takim razie powinno sie im odebrac wszelkie prawa nalezne ludziom i zdegradować do poziomu zwierza skoro instynkt rzadzi nad rozumem:O

zdjęcie do cv.. to Tobie powiedziałam, że jesteś uroczy.. a po drugie, kolega ma rację, za dużo myślisz... i dzielisz włos na czworo.. facet myśli tak, albo rybki albo cipki. czarno biało... ja mam Cię tego uczyć?? a po trzecie do jasnej ciasnej ... nie wiąż gwałtu z ubiorem kobiety... !!

zdjęcie do CV i bar perełka - uważam że pasujecie do siebie wizualnie:) serio mówię, hehe nie to że się w swatkę bawię kafeteryjną:D

Bar Perełka -----> "facet, który wg mnie miał największe powodzenie wśród kobiet w ogóle nie zwracał na nie uwagi, nic nie robił.. a one się łasiły,żeby tylko na nie spojrzał... " No nie do końca tak. Na początku pewnie i tak żeby zmusić kobietę do większego wysiłku. Ale to taki typowy podstęp faceta :) Niech za mną trochę polata to później będę miał łatwiej :D Poza tym to jest tak że jeśli dana osoba musi się więcej starać to później jest także lepsza dla tej osoby bo wie że może stracić swoje szczęście :) Ja raczej nie mam powodzenia chociaż były takie dziewczyny które wręcz były zdesperowane do tego stopnia że aż się ich bałem :D a to że nie jestem aktywnym "podrywaczem" to tylko dlatego że mam swój ściśle określony typ dziewczyny. Wiem czego szukam więc nie tracę czasu na przelotne znajomości prowadzące do nikąd. Spojrzę sobie na dziewczynę, w Jej oczy i już wtedy rozjaśnia mi się jej osobowść. Ewentualnie kilka podchwytliwych pytań i dopełnia się formalność. Może to głupio brzmi ale po co się angażować bez celu ? :D

Gość Skazany na sukces
Moje drogie Panie też o tym wspominałem :).

rozumiem, tez tak robię, że widzę "z oczu" czy ktoś będzie do mnie pasował czy nie... po drugie wniosek taki, że jeśli ktoś się nam na tacy podaje, to nie szanujemy go tak, jakbyśmy się starali.. powtarzam się.. to się samo znajduje i już

Bar perełka -----> To że za dużo myślę to ja to wiem ale tego u mnie się nie da wykorzenić :D jako matematyk się urodziłem a tacy już tak mają że wiecznie analizują. To cholernie przeszkadza ale przynajmniej plus jest taki że jak już podejmę decyzję to jest to zazwyczaj strzał w dziesiątkę :) Gwałt z ubiorem ma wiele wspólnego !!! I jeśli się z tym nie zgadzasz to żyjesz chyba na innym świecie. No to niby dlaczego wszyscy tak ładnie się ubieramy ? Perfumujemy ? Który facet będzie miał ochotę zaliczyć dziewczynę w dresie ? Raczej dres nie podziała na faceta tak jak spódniczka mini. Tak samo jest z facetami. Jeżeli zdejmę koszulke po meczu to odrazu więcej oczu się na mnie patrzy niż jestem w koszulce :D Ubranie dodaje kobiecości kobiecie i jest naprawdę mocnym bodźcem dla mężczyzny !!! Gdyby tak nie było to idąc do łóżka nie rozbieralibyśmy się i nie kupowalibyśmy sobie seksownych ciuchów :) Zwłaszcza kobiety ! Niby po co twoim zdaniem jest ten szeroki wybór seksownej bielizny dla kobiet ????

Gość ghff
dziewek duzo jest ale trzeba je czyms przekupic inaczej dupy nie da chyba za pieniadze

Mylisz pojęcia... gwałciciel nie jest osobą, która ma prawidlowo ukształtowaną psychikę i nie zwraca uwagi czy kobieta jest wyperfumowana, wymalowana czy wygląda jak panna spod latarni.. gwałci takie kobiety, które coś mu mogą przypominac, albo z nienawiści.. zresztą do końca nie wiem... nie jestem psycholożką, ale conieco czytałam...

Gość predzej ktoras by sie
z toba meczyla, pewien typ ludzi jest skazany na bycie samemu ...

Gość nie myl gwałciciela
ktory ma wypaczona psychikę z facetem, ktory owszem nie pozostaje obojetny na uroki płci przeciwnej ale potrafi sie kontrolowac!!! idac twoim tokiem myslenia to wszystkiemu winne bylyby ofiary wiec najlepeij by było z domu nie wychodzic by nie prowokowac przestępców!

Bar Perełka -----> jasne że gwałciciel nie jeste normalny. Kobieta zgwałcona to kobieta skrzywdzona do potęgi n-tej. Niektóre kobiety po takim zajściu mogą oszaleć i wylądować w psychiatryku. Ale wcale nie uważam że to chęć zemsty czy zniszczenia komuś zycia jest głównym bodźcem dla mężczyzny. Jestem przekonany że wiekszość gwałtów dzieje się pod wpływem alkoholu albo poprostu niesłychanie wysokiego poziomu testosteronu u danego faceta. Są seksoholicy , są nimfomanki i dla tych osób seks to uzaleźnienie które nie są w stanie od siebie odrzucić. To dzieje się instynktownie raczej. Pamiętam jak byłem kilka lat młodszy i pewnego dnia jechałem sobie autobusem do szkoły. Siedzę sobie i jadę :P Na następnym przystanku usiadła naprzeciwko mnie taka "laska" że myślałem że oszaleję :D Teraz już nie działa na mnie widok stringów u kobiety albo wylewające się piersi z biustonosza a przynajmniej nie tak jak kiedyś :D Ale suma sumarum ubranie ma duży wpływ na nasz wygląd :) Same perfumy też cuda działają :)

no tak.. a wiecie, że w Iraku mówią, że kobiety, które się obnażają, sprowadzają plagi na kraj i wojnę.. ja się cieszę, że mieszkam w Europie i mogę nosić mini w taki sposób, że nikogo nie prowokuję, żeby się ze mną przespał.. a jak kogoś poniesie, to mam gaz pieprzowy :P

"nie myl gwałciciela " Z tym niewychodzeniem z domu to już przeginasz. Choć jeśli by się uprzeć to w tym też jest sens bo logiczne jest że prędzej ktoś zgwałci nawet zakonnicę niż kogoś kto nigdzie nigdy nie wychodzi :D Ale już nie eę wydziwaczał :P Tylko że niektóre dziewczyny same proszą się o gwałt ! Wiele facetów się opanuje , ja też żeby nie było ale jest też wielu którzy myślą tylko o jednym. A jeżeli taki lovelas jeszcze troszke wypije to już oczywiste jest że szuka pierwszej lepszej okazji :D Gdy zobaczy że idzie jakaś skąpo ubrana dziewczyna to on ma spermę w oczach i się zaczyna. Żeby było jasne nie mówię o wszystkich facetach !!!