Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keplerekxx24xx24xx

Gdy mówię im że "NIE MAM DZIEWCZYNY" oni na to - Cooo ?????????????

Polecane posty

Bar perełka -----> A w (chyba) Indiach mężczyźni za samo spojrzenie na inną kobietę są potępiani. Co kraj to obyczaj. Też sie cieszę że mieszkam w Europie i uważam że Polska to naprawdę nieźle ułozony kraj pod tym względem o którym piszemy. Polacy nie popadają w skrajności tak jak Niemcy czy Rosjanie , gdzie to pierwszy raz większości z nich przeżywa na przerwie w toalecie :D Polki są odważne , nie mają kompleksów i pięknie :) Nie wiem skąd jesteś ale ja akurat mieszkam w okolicach Warszawy i uwierz mi że mnóstwo dziewczyn od najmłodszych lat jest kurwami. Mają po 15-16 lat , ubierają się tak że widać wszystko , kolczyki w języku, brodzie, włosy przefarbowane na czerwono , idąc wiją się jak węże , patrzą cna faceta non stop poprawiają włosy itp ... To trudno opisać ale gdy się widzi takie dziewczyny to trudno sie oprzeć wrażeniu że one nie myślą o seksie. Powiedziałbym że proszą się o gwałt .....

Gość katjusza-ruskija dziołcha.!.
zdjęcie , jesteś prawiczkiem ?

Polki mają kompleksy i to duże, patrząc na to, jakie tu są zakładane tematy.. ja mieszkam w Katowicach i nie widzę tu małych kurewek, tylko przyjezdne studentki, które mają sponsorów.. choć pewnie wszędzie jest podobnie. zejdźmy już z tego tematu gwałtów

Gość abstrakcją mi tu pachnie
zdjęcie skoro ty jesteś z wawy to ja cię chyba widziałam. W tamtym tygodniu w takiej czarnej kurtce i takich zaebistych spodniach. To ty byłeś ?

Gość Zdjęcie_do_CV
Katjusza -----> A jak myślisz ? :P

Gość tak na pewno to był on

Gość Zdjęcie_do_CV
Bar perełka -----> Katowice .... byłem tam , ale to kiedyś kiedyś :D Z resztą na Śląsku to mam dużą rodzinę , właściwie większość. Żory , Jastrzębie , Czerwionka , Bzie .... Niewiele brakowało a i ja bym tam mieszkał z rodziną ;) Pewnie miałbym inne zdanie na temat dziewczyn bo jednak różnica jest widoczna :( Co do kompleksów Polek to .... eeee .... co chyba że masz na myśli te takie młodziutkie :D Po 20r.ż. już nie :) Z resztą niby dlaczego akurat Polki miałyby mieć kompleksy skoro my faceci często podkreślamy że Polki są najpiękniejsze na świecie :D Co do gwałtów to faktycznie lepiej to zakończyć bo i po co o tym mówić skoro nas to nie dotyczy :P Na początku chciałaś mnie na obiad zaprosić .... ale nie odpowiedziałaś co byś zrobiła :( To jest dobra zagrywka ze strony kobiety bo każdy facet kocha tajemnicze kobiety :D Pewnie podobnie jest z kobietami że wolą spontaniczność niż jednostajność. Wkleisz mi linka z tym topikiem o samotnych 24latkach ? :D Szukałem ale nie znalazłem :( Poczytam sobie chętnie :P

abstrakcją mi tu pachnie -----> oj ... całkiem możliwe :D "Zaebiste" spodnie ? Oooo ... w sumie może i tak bo moje ulubione :P

hehehe .... ugotowalibyśmy razem :P I dali do pożarcia psom :D Kiedyś już zrobiłem ciasto na swoje urodziny. Jak połozyłem je na stół i każdy wziął sobie kawałek na talerzyk tak tenże niemal nienaruszony kawałek każdemu został :D Z gotowaniem jest niewiele lepiej :P