Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna ale strachliwa

Czy jest na tym forum przystojny mężczyzna wiek 27-30 lat?

Polecane posty

yyy ... dziwnie to zabrzmialo :o Chcialem po prostu zamanipulowac faceta komplementem ... to zostane lepiej przy kobietach.

Gość It's Not You jesteś
nie dość że stary to jeszcze pojebany !!!!!!

Gość Do Aryan
jestes ladniejszy od tego It's Not You? Bo on wcale mi sie nie podoba.

Gość mnie też się nie widzi ten z
rozpiętą koszulą, do tego ta mina jak srający kot na puszczy

Gość dfgffffffffffffffff
a mi się podoba:D

Do mnie ... hmm ... podobny uklad glowy ;), ale ja bym nigdy takiej fotki nie wstawil, bo ... imo ... atrakcyjnosc faceta to prestiz, swietny ubior, pewnosc siebie, nienaganna sylweltka i prezencja (Its Not You sam pisze, ze juz stary ;)), swietny dowcip, opanowanie, umiejetnosc zachowania sie w kazdej sytuacji, gra slow, tajemniczosc ... no i $$$ - ale nie chodzi o to, zeby nimi szastac, tylko, zeby dzieki nim moc spelniac zachcianki ... innych :) Jesli chodzi o fizyczne cechy, to Its Not You jest pewnie wyzszy, ja mierze 182cm, 79kg (sylwetka wysportowana - w koncu wiem jak mysla kobiety ;)). Moja "fotka" jest tajemnicza ... Its Not You pokazuje, ze pragnie akceptacji innych (no offence, analiza iscie psychologiczna ;)).

Gość aryan reka to za malo
:D:D

Gość mnie też się nie widzi ten z
aryan a ty wydajesz mi się być po jakimś kursie manipulacji w stylu NLP,NLS

Gość psycholożkaa
hmmmmmmmmmm dobrze myślisz,ale oczy zwierciadłem duszy chcesz zaintrygować wklej fotkę oczu;)

hmm "its not you" to zupełnie nie mój typ, może innym kobietom się podoba...dla mnie najważniejsze są oczy, muszą do mnie przemawiac bez słów, musi byc w nich głębia, w zyciu widzialam moze 2, 3 mężczyzn o takich własnie oczach (byly to osoby przypadkowo spotkane na ulicy)...

Nie moge wkleic oczu, bo przekaz bedzie inny. Reka ma swoje zadanie do spelnienia ;) mine też ... ciiii ... bo wkrotce nie bede mial z kim "rozmawiac" (kim manipulowac ;) ).

Piszesz o potrzebie akceptacji Arian, ale to nie ja próbuje tu na siłę błyszczeć inteligencją;) Na razie czytam i jest wesoło:D Mogę Ci jedynie podpowiedzieć, że nie te tony uderzasz...to odnośnie dyskretnej próby zainteresowania autorki swoją osobą:)

Gość psycholożkaa
Reka ma swoje zadanie do spelnienia hmmm onanista?

Gość do it s not you
Chlopie nie rozsmieszaj z tym zdjeciem - tak robia wiesniaki - jak chcesz pokazac klatke to nie w ten sposob.

wiem że jestem przystojny ale wiem że nie dla każdej.Są gusta i guściki.Dlatego jeśli chcesz autorko to mozesz sama stwierdzic czy Ci odpowiadam.Niewiem jakich facetów lubisz:niskich,wysokich,grubych chudych,a może tych w bmw

psyholożka z grubej rury pojechalas ;) Its Not You - atakujesz, czyli zabolalo ;) Trzeba bylo humorystycznie to potraktowac ;)

Gość O MATKO TU NIE MA FAJNYCH
tu same pasztety i wsioki :D

Gość psycholożkaa
20:57 [zgłoś do usunięcia] Aryan77536 psyholożka z grubej rury pojechalas ale nie zaprzeczyłeś;)

psycholożka - pewnie, ze nie, bo sie masturbuje. Kazdy zdrowy czlowiek to robi, gdy nie ma kogos, kto by sprawil, ze tego robic by nie musial :) Ot co - cala prawda.

Gość Aryan wstawil czyjas lape i
kozaczy;) tutaj tak robia kobity i facety

marcin84wwa Podobają mi sie wysocy, przynajmniej wyżsi ode mnie (a więc min. 170, najchetniej 180cm), szczupli ale nie chudzi, wysportowana sylwetka tylko nie do przesady (zaden mięśniak), raczej bruneci ale nie koniecznie, kolor oczu nie ma znaczenia, ważne jest żeby było w nich coś przyciągającego....to tyle.

Gość psycholożkaa
mam ale zawsze można wymienić na lepszy model;)

Gość Aryan wstawil czyjas lape i
to lapa jakiegos osilka z silowni

psycholożka oj nieladnie, masz kogos, a myslisz o lepszym modelu ... to prawie tak, jak ja ... ja jeszcze nikogo nie mam, a juz mysle o lepszym modelu ;) wstawil ... lapa moja, ale wydaje mi sie, ze swej roli nie spelnia ;) Nie jestem osilkiem, "lapa" w rzeczywistosci mniejsza, bo jestem szczupla osoba. Widzialyscie jak wyglada kulturysta w garniturze? - 0 prezencji i elegancji ;)

Gość psycholożkaa
to twoja wina--chwalisz się sprawną ręką ;) a to kusi i nęci

no to ja mam 190cm i raczej jestem grubszy niz chudy,waze 88 kg. Staram sie jednak zrzucić troche na lato i z samochodu przesiadlem sie na rower a do pracy mam 20km.