Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna ale strachliwa

Czy jest na tym forum przystojny mężczyzna wiek 27-30 lat?

Polecane posty

myśle że wszystko rozbija się o gusta.Wyślij fotkę to powiem Ci czy dla mnie jesteś atrakcyjna.Pozatym jeszcze nie wiesz jaki ja jestem i może Tobie nie przypasuje. To tylko spotkanie,nie mylić z randką.

no cóż, nie zamierzam wysyłac fotki gdyż wiesz, że jestem brzydka i szukam atrakcyjnego faceta by przelamac niesmialosc. To Ty masz byc dla mnie atrakcyjny a nie ja dla Ciebie...

atrakcyjna ... no to jak nie znajdziesz, to daj znac, cos wymyslimy, bo widze, ze to jednak ciezko idzie ;)

dobra niech Ci bedzie.napisz na gg to wyśle fotki jakieś i ocen moją atrakcyjność.Nie boje sie krytyki,prawde mozesz napisac na forum.

Gość cholera mam podobny
problem - jestem atrakcyjna,ale przy przystojniakach tracę pewność siebie :D daj znać jak wam poszło na spotkaniu

Aryan77536 Co taka nagła zmiana? doczytałes moje posty? Przecież wiesz, ze nie jestem ładna...

niestety okazałem sie być tylko normalny a nie super onieśmielający przystojniak. Konkurenci - wasza kolej.

Gość cholera mam podobny
dobra jest :D

atrakcyjna ... przeciez wiesz, ze jestes ladna (wizualnie). Pamietaj o mojej stopce, potrafie analizowac ;) Ale to nie jest najwazniejsze :) Ja nie mam problemu z atrakcyjnymi Paniami, bo wyglad jest czyms, co ktos dostaje od losu. Intryguje mnie zawsze osobowosc, psychika, jej rozgryzienie to wspaniala zabawa :) Marcin84wwa mowilem, ze niepotrzebnie pisales o zrzucaniu kg ;) Atrakcyjnosc to w najmniejszym stopniu wyglad zewnetrzny, jesli ktos mysli inaczej, to ... zle mysli ;) Ale oczywiscie atrakcyjnosc fizyczna, odpowiednio uzyta, zwieksza sile razenia ;)

Gość cholera mam podobny
:D zaczyna mi się podobać ten top

Gość Aryan ty to taki klamca i tyle
na bank nie jestes super przystojny

Gość cholera mam podobny
nie jest,bo pierdoły pisze

Its Not You ... juz konczymy? Ja moge jeszcze :) Ale na Lehman Brothers, czy Goldman Sachs ;) cholera ... jakie pierdoly? :)

Gość cholera mam podobny
Gdyby Maciek nie napisał ze przytył to na zdjęciu wydałby jej się atrakcyjniejszy?Nie,wiec piszesz pierdoły

Gość cholera mam podobny
ups *Marcin

Gość aryan motasz sie jak ch....
sam nie wiesz czego chcesz nabiora sie na twoje pierdy malolaty po 15 lat

Pewnie :), bo wplynalby na odbior swojej osoby, jako pewnej siebie. Zobacz, jesli ja napisze, ze mam super cialko, to na pewno odbior mojej sylwetki bedzie lepszy, niz wowczas, gdy napisze, ze mam nadwage :)

właśnie obliczyłem sobie BMI i wyszło że to prawidłowa masa ciała. Więc nie jest najgorzej.ednak ja lubie sport i troche postaram sie jeszcze zrzucić.

Aryan77536 Naprawde nie jestem ładna. Kolega Marcin poprosił mnie zebym cos napisala na forum. Moge tylko napisac, ze zaufał mi bardzo gdyz poza zdjeciami podał link na youtube z filmikiem na którym jest uwieczniony. Nie zamierzam komentowac jego wyglądu na forum publicznym.

Gość cholera mam podobny
dalej piszesz pierdoły to nie chodzi o manipulację .Ona chce przystojniaka wiec interesuje ją tylko fota dla mnie super ciacho to http://www.voila.pl/362/rosw3/index.php?get=1&f=1 i możesz sobie pisać jaki to nie jesteś ,jeśli nie bedziesz w moim typie nie zawstydzisz mnie

atrakcyjna ... to niedobrze, ze piszesz o sobie, ze nie jestes ladna!!! cholera ... ja pisze ogolnie, ze atrakcyjnosc fizyczna nie swiadczy o wszystkim. Bo jak przyjdzie taki przystojniak w odbalskowej koszulce koloru zoltego, bedzie sie jakal (przepraszam wszystkich ;) ), uciekal od Ciebie wzrokiem, bedzie "mowil" jaki to on jest wspanialy, nie dopuszczal Cie do glosu to na pewno nie bedzie dla Ciebie "autorytetem" piekna. Ty od razu zakladasz, ze jak on jest atrakcyjny - wyglad - to ma wszystko idealne.

Gość cholera mam podobny
nie rób z przystojniaków bezmózgich facetów:D Niestety ale na tym topiku liczy się przede wszystkim wygląd

Aryan77536 Jestm w tym racja...

Dobra, zmykam nadrobic zaleglosci, i tak sporo przez Was "zawalilem" ... wrrrr ... do 1-j sie nie wyrobie. Tak czy siak, bylo milo ... dobranoc.

Gość to jest moj typ przystojnego
byl przystojny jak byl mlody, teraz dla tych starszych kobiet jest dobry

hmm nie spodziewalam sie takiej reakcji na moj topik, jestem juz nim zmeczona. Dzieki za rozmowe. Dobranoc wszystkim. :) pozdrawiam Marcina. hihi.

Gość na tym forum NIE MA przystojny
mężczyzn=>wbijcie to sobie do swoich pustych łbów