Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna ale strachliwa

Czy jest na tym forum przystojny mężczyzna wiek 27-30 lat?

Polecane posty

Aryan77536 Nie.

Marcin84wwa A właściwie to dlaczego chcialbys sie ze mną spotkac?

Pewnie jest altruista ;) atrakcyjna, ale Marcin "spalil", pisal, ze musi zrzucic kg, czyli w Twoich oczach jego obraz nie jest juz taki, jaki mial byc. Pojdziesz na spotkanie bez zdenerwowania :( psycholożka - hmm ... neci? Do czego? :)

Gość mnie też się nie widzi ten z
aryan mógłbyś wstawić fotę jakiejś ładnej według ciebie kobiety? ciekawi mnie jaki masz

No i muszę się odezwać...:) Spalić to raczej Ty w tym momencie spaliłeś Arian robiąc ten czarny pr konkurentowi:) Jeśli dziewczyna jest inteligentna to już przegraleś:)

Gość psycholożkaa
psycholożka - hmm ... neci? Do czego? nie odpowiem udam tajemniczą i zniknę ;)

to nie ja chciałbym z Tobą tylko Ty szukasz tu kogoś na spotkanko,zresztą niezobowiązujące. Mi akurat sie nudzi a na piwo zawsze mogę wyskoczyć.

jak dla mnie możesz sie spotkać i ze mną i z kolegą co tu pisze też,nawet może być we 3 osoby.Bo ja nie napinam sie na związki raczej szukam miłego spędzenia czasu.

psycholożka - pa [prawa lapa] Its Not You ... ale o co chodzi? :) Ja nie mam konkurenta, bo juz z atrakcyjna uzgodnilismy, ze nie dane bedzie nam sie spotkac :) Ja pragne tylko, zeby jej zyczenie sie spelnilo - spotkanie z atrakcyjnym facetem, przy ktorym bedzie zdenerwowana. Taki facet musi byc atrakcyjny fizycznie, ale tez "psychicznie". Podjechac CLS-em (moze wziac ze soba model samochodu!!!) i pachniec psikadelkiem za 1000zl / 100ml. Inaczej ona tego nie poczuje :) Na pewno taki facet nie moze miec kompleksow - mowic o sobie, ze ma nadwage. No chyba, ze ona szuka czegos innego :)

Marcin84wwa czy to poniżej to Twoje gg?

ja niemam kompleksów bo inaczej bym tu tego nie pisał.Zobaczyłem że troche kilo przybyło po zimie to czas sie wziąść za siebie. Mesiem CLS nie jezdze ale samochód mam raczej szybki i niejeden na motorze tez w tyle zostaje.Marki nie podam żeby nie powielać stereotypów.

Gość powiem ci prawdę
mam 36 ale jeszcze w górnej granicy sie u mnie łapiesz:P nie jestes az tak stara;)

aryan przeoczyłeś moje pytanie czy jesteś za leniwy na wklejenie foty

mnie tez ... nie moj sposob na pokazanie atrakcyjnosci :) a ja bardzo ... obecnie przebywam za granica. No i wydaje mi sie, ze atrakcyjna jednak ma inny cel :)

nie zrozumiałeś chodziło o to żebyś wkleił kobietę w twoim typie🖐️

mnie tez ... oj Ty, prosze Cie, przeciez typ kobiety nie zalezy od urody :) Najwazniejsza jest i tak psychika ;)

Marcin84wwa Czy każdą dziewczyną, która ma moj problem spotkałbys sie? Mam na mysli wygląd. Niezależenie czy jest brzydka czy piękna?

a ja bardzo ... obecnie przebywam za granica. No i wydaje mi sie, ze atrakcyjna jednak ma inny cel ok- przyjmę to to za usprawiedliwienie :) do Autorki - życzę powodzenia w poszukiwaniach i miłego wieczoru:)

a ja bardzo ... milego, dziekuje, ze mnie rozgrzeszylas, moge spac spokojnie ;)

spotkać sie moge z każdą ale wiadomo że jak nie przypadnie mi do gustu to może liczyć tylko na przyjaźń. Tyle odnośnie wyglądu. Bo jeśli nie przypasuje mi z charakteru to wolałbym zerwać kontakt. Poznałem już różne panny i niektorych nie chce widywać wiecej.serio. najgorsze są egoistki i szare myszki co tylko sie użalają nad swoim życiem.

Jak sie uzalaja to zawsze mozesz skierowac ich mysli na pozytywny tor, pokazac, ze warto zyc, dzieki czemu uczynisz ich zycie przyjemniejszym i na pewno milo beda wspominaly spotkanie :)

Gość srali muchy bedzie wiosna....

Marcin84wwa Ale odpisales na mojego posta z nastawieniem na spotknie z atrakcyjną dziewczyną, prawda? Wiec dla wyjaśnienia "atrakcyjna ale strachliwa" to tylko nazwa mojego nicka. Muszę Cie rozczarowac nie jestem ładna... Teraz tez jestes taki skory do spotkania?

Gość do atrakcyjna strachliwa
tu same pojeby nie faceci szukaj gdzie indziej

Gość sedesse2
Oto ja :classic_cool:

Gość SedeseeOryginal1
Oto jestem :classic_cool: