Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milito

szukam Pani chętnej na młodego

Polecane posty

Gość milito

czy jest jakaś Pani 30-50 chętna na seks z 23-latkiem?

Gość milito
oddam sie za jeden ciepły posiłek dziennie :classic_cool:

Gość milito
proszę się nie podszywać:)

a co widzisz w takich starych krowach pomarszczonych z cycami do pasa??40-50

Gość milito
wiele z nich to dojrzałe kobiety, a ja takiej potrzebuję:)

Gość milito
A Ty Olka ile masz lat?

Olka- chyba epoki Ci sie pomyliły. Obecnie te w wieku 40 -50 lepiej wyglądają jak te po 20. Ostatnio przeżyłam szok, gdy nauczycielka mego siostrzeńca zdradziła swój wiek. Miała 47, ja dałabym jej góra 30. Zgrabna, ładnie ubrana, żadnej zmarszczki.

mloda-i niezainstersowana a poza tym nie toleruje facetów ktorzy wolą pomarszczone cialo od mlodego, no ale coz sa gusta i guściki

Gość nie od dziś wiadomo
że na starej piczy młody fiut się ćwiczy :D

Gość (L)(L)
Olka jest z Poznania a tam same buce i dresy mieszkają więc jej zdanie się nie liczy

mila8 "Olka- chyba epoki Ci sie pomyliły. Obecnie te w wieku 40 -50 lepiej wyglądają jak te po 20. Ostatnio przeżyłam szok, gdy nauczycielka mego siostrzeńca zdradziła swój wiek. Miała 47, ja dałabym jej góra 30. Zgrabna, ładnie ubrana, żadnej zmarszczki. " hahahhhhhhhahahahhahaah bardzo mnie rozbawilas 40-50 wgladają lepiej niż 20 bardzo śmieszne, nie ćpaj tyle..20 nie musi używac balsów itp..i tak jędrne cialo a 40 i te wyżej obojętnie co by robiły mają cialo pomarszczone i cyce do pasa..i dobrze o tym wiesz....tak tak ta nauczycielka miala 47 adałabys jej 30..ale sie uśmiałam...z Twojej wypowiedzi wnioskuje że masz jakies 40 lat jak nie więcj..

Gość milito
to jest jakaś chętna PAni:)

Olke pewnie facet porzucił dla starszej od niej, bardziej zadbanej, zgrabniejszej, seksowniejszej i teraz sie biedaczysko wyżywa na ponętnych kobietach a starszych od niej.

Paniom 40-50 juz dziekujemy wasz czas przemioł... (L)(L) ...nie jestem z Poznania..piątą klepkę sobie zamów...

Olka, do 40 to mi naprawdę jeszcze brakuje, ale szkoda, że Ty obracasz się wśród pomarszczonych 40 letnich staruszków. Milito, czekaj cierpliwie, może jakaś chętna się znajdzie :)

mila8 jesteś bardzo zabawną osobą....20 wyglądają lepiej niż 40-50...ewidetnie wiek tutak Twój wiek przemawia...hahaha

musze cie dziecko rozczarować Wiedziałam, że jest starsza i nie łapie się w przedziale 30- 50. Oj , zazdrośnico :)

Ja mam 29 lat. skoro ty mnie nazywasz dzieckiem to ty musisz mieć przynajmniej 50 lat stara pudernico.

pomyśl stara w dwa razy zanim cokolwiek napiszesz.. skoro mówisz ze nie lapiesz sie w przedziale 30-50......hmm dobra masz poniżej 30..wiec wygladasz jak gówno prawda, jestes nie atrakcyjna, masz nadwage, itd..zgadza sie..sama napisalas ze te 40-50 wygladaja lepiej niż mlode..to mamy w takim razie obraz Twojej figury.. ahahah ale debilka, bąki ze śmiechu można puszczac

Olu, mieszka blisko mnie dziewczyna 17 lat, gruba, brzydka, nawet mi dziewczynie trudno na nią patrzeć. A matka, ładna i zgrabna, chociaż ile ma lat nie wiem. Jasna cholerka, jak można dopuścić do takiego wyglądu. I nie jest to spowodowane chorobą, zaburzeniami hormonalnymi, więc nie można generalizować :)

I ja Cię nie obrażałam, jednak nie jesteś partnerem do dyskusji :(