Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolitka26

mozna tu z kims normalnie pogadac????mam problem....

Polecane posty

Gość z bonusem
No to zrób tylko coś nie po jej myśli to zobaczysz jak będzie ok :)

jest jeszcze cos....a raczej ktos.....jego bardzo zaborcza mamusia....

Gość nie pchaj sie w to
to zły pomysł jesteś młoda na co ci stary,facet po przejsciach ? kiedys zapragniesz miec wlasne dziecko i nie bedzie ci wstyd pojsc do szkoly z 60 letnim dziadkiem gdy twoje rowniesniczki przyjda z mlodymi fajnymi facetami? no i kto bedzie grał z synem w piłke? uczył go jeżdzic rowerem?

Gość 85 60 85
To właśnie jego zaborcza mamusia może Wam najbardziej namieszać:-((

wiesz....moze i racja.....czasem mysle zeby to skoncvzyc tylko jeszcze nie bardzo potrafie.....sama nie wiem czemu

wlasnie....ta kobieta jest tak apodyktyczna ze nie da sie tego opisac ....bylam u niego moze 6 razy i poza dzien dobry nie rozmawialam z nia ani razu....to nie jest normalne prawda??

Gość z bonusem
Ktoś kilka postów wyżej opisał ci idealnie rozwój takiego zwiazku. Ja byłam z facetem 12 lat starszym i jak miałam 18 lat to dla mnie było super, ale jak miałam 23 to było identycznie jak to juz ktoś opisał. To obrzydzenie do starszych facetów mam do dziś , juz jestem po 30- stce. Mąż mój jest ode mnie młodszy dwa lata. Nie byłabym nawet z 3 lata starszym facetem - taką mam traumę po tym związku! bleee

naprawde???????????moze i racja......niby wiem ze nie bede cale zycie miec idealnego ciala ale......

Gość z bonusem
No to pięknie- rozwodnik, córka nastolatka, toksyczna mamunia, ciekawe jakie ma jeszcze dla Ciebie atrakcje??? Dziewczyno nie marnuj swojego życia!!!

Gość z bonusem
Tu nie tylko o ciało chodzi, chociaż wynika z tego, że ma 44 lata, a w tym wieku to już mają mężczyźni ten specyficzny zapach i z wiekiem jest coraz gorzej obrzydliwy :(

wiem ze nie tylko o to chodzi chociazpatrzac na moich bylych to same ciacha byly

Gość z bonusem
lolusia porównaj go tak z dystansu z facetem w Twoim wieku i sama zobaczysz różnicę . Chyba, że nie jesteś brzydliwa? Pomyśl też o tym, że gdybyś miała z nim dziecko to i ono by się wstydziło i było mu przykro jak rówieśnicy będą przekonani, że to jego dziadek :(

Gość z bonusem
lolusia ja znam młodsze osoby od Twojego faceta, którzy już mają wnuczki, a on już w tej chwili spokojnie mógłby nim być! Gwarantuję ci, że żadne dziecko i nikt z rodziców nie znając sytuacji byli by przekonani, że to dziadek, a nie ojciec :)

Gość z bonusem
Szybko byś się przy nim zestarzała :(

no to na pewno....nie dziecka nie chce....nie wyobrazm sobie tego....tylko....powiedz mi...on chcial mi zrobic prezent na urodziny i juz zarezerwowal wycieczke....jechac z nim czy nie??

Gość z bonusem
Ja bym na Twoim miejscu się po mału wycofywała z tego układu. Jeśli pojedziesz z nim na tą wycieczkę, a potem go zostawisz to będzie się czuł wykorzystany. Będzie ci wypominał ile to dla Ciebie nie zrobił itd. :)

właśnie...a kiedyś jeszcze na poczatku z nim gadałam i on wiedzial ze bardzo chcialam tam pojechac...wiec chcial spelnic moje marzenie....co dalej??

Gość z bonusem
Piszesz, że nie chcesz dziecka- teraz, czy w ogóle???

teraz...jestem po 2 poronieniach i na razie nie....po prostu sie boje...

Gość cfscfsdfs
pomyśl o swoejj przyszłości dzieciach, jak t widzisz?

Gość zapach pomarańczy...
Po co pytasz, jak i tak pojedziesz. Taki stary facet będzie ci imponował takimi atrakcjami. Aż cię kupi.

Gość z bonusem
Mój też je spełniał, ale tylko wtedy jak się bał, że nie straci, ale przyszedł czas, że już ten wstręt był silniejszy ode mnie i nie było odwrotu. Spróbuj się z tego wywinąć. Jeśli bardzo chcesz jechać to jedź, ale potem będzie ci trudniej.

a czy ty jestes na to gotowa, zeby sie nim dzielic? takie związki kiedy jedno z parnerow ma przeszlosci i zobowiazania wobec niej, zle się koncza. dla tego gostka najlepszy zwiazek bedzie z osoba ktora rowniez ma za soba podobne doswiadczenia i dziecko z poprzedniego zwiazku. wtedy istnieje wyrozumialosc miedzy nimi. a ty sądze predzej czy pozniej bedziesz zazdrosna i sobie nie poradzisz z tym, ze jednak dziecko z obca kobieta jest dla niego numerem 1. sama jestem w podobnym zwiazku, z ta roznica ze moj partner w chwili poznania mnie byl wolnym czlowiekiem i bez dzieci. co do wieku to otoczeniem sie nie przejmuje. jesli chodzi o przyszlosc to zobaczymy jak to bedzie. za bardzo sie kochamy, zeby nie sprobowac, bo nas mamusie nie zaakceptuja czy znajomi wysmjieja.

Gość nie pchaj sie w to
Wydaje mi sie ze nic z naszego pisania poprostu musisz tego doświadczyc na wlasnej skorze ... za kilka lat zostanie tylko wstyd i obrzydzenie ::-0

właśnie kiedy jestem z nim wiem ze mnie kocha ze zrobi dla mnie wszystko i ze jestesmy dla siebie stworzeni....przeraza mnie tylko ta roznica.....a i jeszcze ta toksyczna matka....nie umiem sie do niej odezwac...w zaden sposob...on sie przez to z nia poklocil....

Gość z bonusem
Współczuję ci :( Ale nie załamuj się i przede wszystkim nie bój :) Przyjdzie czas, że będziesz bardzo pragnęła dziecka, ale niestety z tym panem nie polecam. Czytałam , że dzieci ojców po 40 roku życia są bardziej narażone na autyzm lub inne choroby autystyczne :( Ja ci radzę poszukaj sobie faceta w swoim wieku, gdzie razem będziecie się starzeć i mieli cudowne dzieciaczki bez narażania ich na różne przykrości lub choroby .

Gość zapach pomarańczy...
Mądrze ci tu radzą, więc weź sobie te rady do serca. Kochanie to nie wszystko, jest jeszcze codzienne życie przy jego boku: z córką , mamusią. Nie myśl sobie, że bedziesz żyła, jak księżniczka w bajce. A jego wady i nawyki znasz?