Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpetna dziewczynka

Wszyscy w około mówią mi że jestem brzydka... już tego nie wytrzymuję!!

Polecane posty

szpetna dziewczynka - też ciągle słyszę, że jestem brzydka. Ale przestałam się tym przejmować od jakiegoś czasu. Wszystkim nie dogodzę. Masz dopiero 18 lat, Twoje najlepsze lata jeszcze przed Tobą, nie załamuj się, na pewno sobie kogoś znajdziesz.

Gość brzydka siostra ....
ja już wiem ,że sama będe , nawet nie mam zamiaru szukać , czasem spotykam się z przyjaciółkami , idziemy na miasto , oczywiście na nie faceci zwracają uwagę a mnie omijają szerokim łukiem:(

Gość brzydka mam to samo
:( wszystkie kolezanki podrywaja tylko nie mnie ,jakklwiek rozrywkowa bym nie była :( życie brzydkich na poziomie towarzyskim lezy w gruzach :( a i potem psychika od tego ciagłego odrzucenia siada...:(

Gość szpetna dziewczynka
lubie dłubać w nosie i potem zlizywać, ale ludzie jakoś nie rozumieją mojego nałogu :(

próbuję być twarda , wmawiam sobie ,że taki jest już mój los , ale co tam inni mają jeszcze gorzej bo są chorzy itd..., tylko czasem mam wszystkiego dość , czuję się nieszczęśliwa i mam żal :(😭 To niesprawiedliwe!!! 😭

brzydka siostra - za kilka lat się przyzwyczaisz. Ja tak do 20 miałam jeszcze złudzenia, że kogoś spotkam, ktoś mnie pokocha. A teraz myślę nad poszukaniem sobie męża w zamian za obywatelstwo. Może mi się uda jakiegoś znaleźć.

Gość brzydka mam to samo
rhovannion albo sie zgrywasz ale ty przy mnie to jestes miss swiata 😭 ja mam mnóstwo pryszczy czerwona twarz wielki nos 😭

ja ma 22 lata i zero chłopaków a dziewicą zostanę do końca życia chyba ,że trafie na jakiegoś zboczeńca w parku i mnie napadnie:D -to śmiech przez łzy:(

No widzisz, dla Ciebie nie jestem brzydka, dla facetów już tak. I dlatego nigdy z nikim nie byłam. Przyzwyczaiłam się i teraz szukam inaczej - mogę facetowi zaoferować mieszkanie, samochód, dobrą kuchnię, a zamian oczekuję normalnego związku.

Nie martwcie się, może niedługo będzie katastrofa ekologiczna i wszyscy będziemy musieli chodzić w maskach gazowych. Nigdy nic nie wiadomo.

Gość brzydka mam to samo
wydaje mi sie ze u ciebie nie w tym lezy problem znam mnóstwo dziewczyn o wiele brzydszych w zwiazkach ale jak sobie chcesz :O ja to jestem takim pasztetem ze bez worka na głowie nie wychodz :O i na pewno nie wrzuciłabym sobie swojej fotki z stopke

A ja nie będę się chować. Tak wyglądam i nic na to nie poradzę. Jak to mi ktoś ostatnio powiedział - taka jak ja faceta może mieć tylko za kasę. Skoro tak, to trzeba wyłożyć jakieś fundusze i pomyśleć.

Gość brzydka mam to samo
kto ci tak powiedział? facet czy zazdrosna kolezanka a moze sfrustrowany ojciec albo matka ? :O

wiecie co jest najśmieszniejsze:D ,że jak gadam z jakimś dziadkiem i chwali sie że ma wnuczka w moim wieku i wogóle i że byłabym wspaniałą żoną dla jego wnuczka bo jemu sie bardzo podobam bo takia miła, uczynna dziewczyna ze mnie:D:D:D hahaha:D:D:D, oczywiście żaden z wnuczków nie spojrzałby na mnie nawet:D podobam sie tylko starym i żulom:(

Nie rozumiem Was! Zamiast wziąć się za siebie potraficie tylko jęczyć. 1. Jesteś za gruba? schudnij. Za chuda? Przytyj 2. Masz problemy ze skórą? Idź do dermatologa i kosmetologa 3. Brzydkie włosy? Skorzystaj z porady stylisty, idź do fryzjera, albo kup sobie perukę. 4.Źle się ubierasz? zacznij śledzić najnowsze trendy i przeglądać blogi modowe, poproś koleżankę , która ma wyczucie stylu, aby udzieliła Ci kilku porad. 5.Masz duży nos? uszy? piersi? zoperuj za klika lat. 6.Czujesz się niedowartościowana? skorzystaj z wizyty psychologa. 7.nie jęcz!!! (no chyba ,że w czasie stosunku)

brzydka mam to samo - oczywiście, że facet. Dziewczyny mnie pocieszają, że jestem miła i inteligentna i faceci się mnie boją

Gość ;/
koleżankami sie nie przejmuj zawsze sa zlosliwe. co innego jak ja mam ze mi wlasny chlopak mowi ze sie mu nie podobam;/zeby mi tylko pr\zykrosc zrobic

KoloroweKredki - wiśta wio , łatwo powiedzieć:D

Dlaczego faceci się Ciebie boją? Powiem Ci tak szczerze...myślę,że Twój mroczny wizerunek ich odstrasza. Wiem,że nie będziesz się dla nikogo zmieniała (a może warto),ale gdybyś zmieniła garderobę mogłabyś się zdziwić ilu masz adoratorów.

Gość brzydka mam to samo
na mnie nawet stare żule źle reagują :O czesto zwracją sie do mnie: pani brzydka :(:(😭 rhavannion tak własciwie to swoje fotki tu wrzuciłas? :O aktualne ?

I tak, że tylko cię wyzywają. Ja staram sie obchodzić ludzi z daleka, bo boję się, że zaczną we mnie kamieniami rzucać. No, ale na szczęście idą mrozy, będzie można sie zakryć szalikiem, wysokim kołnierzem i grubą czapą.

KoloroweKredki - faceci się mnie nie boją, koleżanki mnie tak pocieszają, ale to jedna z większych bzdur jakie słyszałam. A stylu nie zmienię, bo już się nauczyłam, że z facetem który nie słucha podobnej muzyki się nie dogadam Zdjęcia są w miarę aktualne - ale jeszcze przed wizytą u fryzjera - obcięłam włosy.

Gość kochane moje
to kwestia podejscia, ja mam nadwage (jakies 5kg) plaski tylek, szeroki brzuch, boczki, krzywy nos, brzydkie usta, male oczka, krotka szyje a zawsze jestem otoczona mezczyznami! po prostu kocham siebie taka jaka jestem i czue sie pewniej:) wy tez siebie polubcie zrobcie cos dla swojej urody - wlosy paznokcie - od razu bedzie Wam lepiej:)

Rhovannion - toś ty piękna jest!!!!

Gość brzydka mam to samo
rhovannion-->opinie dwóch facetów 1.jebaubym ażby furczało. Dawaj jeszcze inen fotki 2. daje jej 6/10 wkrecasz sobie laska :O ,az denerwujace to jest dla naprawde brzydkich osob :O

brzydka mam to samo - i dlatego zbliżam się do 25 roku życia i nigdy się nie całowałam, nawet po pijaku? Co innego ładne zdjęcia, dobre światło, ciuchy, poza, a co innego życie. Poza tym, to tylko internet. A ja się swoim wyglądem nie przejmuje, jak mnie najdzie na seks, to sobie po męską dziwkę zadzwonię.

Gość brzydka mam to samo
a w ogóle wychodzisz gdziekolwiek ? na jakies imprezy ?