Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpetna dziewczynka

Wszyscy w około mówią mi że jestem brzydka... już tego nie wytrzymuję!!

Polecane posty

Gość brzydka mam to samo
kolejna: 3.fajniutka loszka ładna, nie-wulgarna, z sympatycznym pyszczkiem, ruchaubym we wszystkie otworki :D

brzydka mam to samo - no pewnie. Studiuję, chodzę na koncerty, na imprezy. Nie siedzę w piwnicy. Jeśli te opinie to nie podszyw, to są obrzydliwe.

Gość brzydka mam to samo
owszem obrzydliwe, ale czego sie spodziewac po facetach :O w ten sposob potrafia pokazac ze im sie podobasz pewnie nie wszyscy ale akurat trafiło na takich :O

Gość brzydka mam to samo
4. karze ci obejrzec top model :D bo "bikini+szeroki usmiech+postawa modelki dopiero wtedy widac potencial i seksapil (albo nie widac)"

Gość brzydka mam to samo
zwezasz sobie bardzi grono adoratorów twoim stylem który trafia w gusta nielicznych :o a gotyk jest dla ludzi smutnych zadumanych wiecznie nieszczesliwych a takich raczej mało lubi wiec wybacz ale to nie Twoj wyglad jest przyczyna

brzydka mam to samo - mało wiesz o gotyku w takim razie. Bo ja osobiście nie znam wielu nieszczęśliwych i smutnych gotów, wprost przeciwnie, masę pozytywnie zakręconych wariatów. Poza tym, wątpię czy potrafiłabym się dogadać z kimś, kogo ukochaną muzykę uważam za żenadę. A niewielu jest młodych facetów słuchających muzyki poważnej. Jestem brzydka, nudna i głupia. Żyję dalej i się nie przejmuje

Gość brzydka mam to samo
a ty dalej swoje chociaz juz od 6 osób uslyszałas ze jestes ładna:O

Mam ładne zdjęcia, a to różnica. Ładne dziewczyny są podrywane, adorowane, mają za sobą doświadczenia. Ja jestem brzydką, dobrze sfotografowaną dziewczyną. I tyle. Koniec tematu.

oj Rhovanion, jesteś śliczniutka i to bardzo każdy to Ci mówi, a ty dalej swoje wiesz:D a co jak będzie Cię podrywał facet dla którego będziesz najpikniejsza na świecie?

Jak mnie ktokolwiek kiedyś spróbuje poderwać, to na pewno o tym napiszę. I dalej twierdzę, że wygląd jest na -, bo ja swój charakter lubię i nie widzę w nim nic do zmiany, poza kompleksami.

Gość agataaaaa222222222222
a mnie wszyscy dookola mowia komplementy choc nie uwazam sie za miss swiata

wiecie jednak coś leży w tej pewności siebie, są ludzie średnio ładni wręcz nie ładni a mają powodzenie, heh ja też mam kompleksy i nikogo nie mogę znaleźć, taka Rhovannion jest śliczna i się nigdy nie całowała, dziwny jest ten świat

Gość lufa rudego 102
rhowanion ale bym ci lizał cyce i nektar z twojej cipy bym wyssał

ja tam uwazam ,ze jestem ladna ,ale komplementy slysze doslownie wszedzie i to od kiedy wlasnie jestem pewniejsza siebie ,dbam o makijaz, ubior itd kiedys bylam brzydka tzn tak do 16 roku zycia ,a jak wtedy zaczelam o siebie dbac to mam naprawde powodzenie

Gość lufa rudego 102
nawet jabyś miała ciote to ssałbym ci kapcia

up

Gość upupupupuppupupupupupu
upuppupupupupupuppu

Rhovannion ma pewnie jakieś niesamowite wymagania dotyczące facetów i trudny charakter. Z pewnością nie chodzi o wygląd. Mówiąc,że jest brzydka obraża naprawdę brzydkich ludzi.