Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpetna dziewczynka

Wszyscy w około mówią mi że jestem brzydka... już tego nie wytrzymuję!!

Polecane posty

Gość szpetna dziewczynka

W podstawówce sie ze mnie śmiali że krzywa morda, w gim też słyszałam takie docinki. Teraz w LO koleżanki ciągle dogaduja że jestem szpetna i ostatnio jeden kolega spoza szkoły tez napomknął że figura ładna a twarz rany boskie.... Jak przeżyc takie cos? Już sobie nie radze z tym.

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
a co z twarzą nie tak? pryszcze masz, krzywy nos, czy co?

Gość szpetna dziewczynka
Własnie sama nie wiem. Wszystko ogólnie. Pryszcze mam owszem ale nie az tak dużo i nie zawsze miałam. Nos trochę duży i małe oczy. Cała twarz jest taka nijaka i zawsze wszyscy sie mnie czepiali o nia.

o zdjęcie nie będę poprosiła, bo pewnie nie zechcesz zapodać :) a co z fryzurą? malujesz się? nosisz okulary? aparat na zębach? opisz się dokładnie.

Gość szpetna dziewczynka
Mam trochę krzywe zeby ale to jak każdy, nie widać tego. Włosy mam takie do łopatek blond i chodze w rozpuszczonych z lekkim przedzialkiem na bok. Mam dosyć duży nos i małe oczy (niebieskie). Jestem chuda i kości policzkowe sa niewidoczne przez co twarz nie ma wyrazu.

Gość olej innych
jak to sie mowi kazda potwora znajdzie swego amatora :) a jesli za 10 lat nadal bedzie ci to przeszkadzać zrobisz operacje i po sprawie :)

a poszukaj jakiegoś zdjęcia w necie z kobitką podobną do ciebie :) bo tak to trochę trudno orzec ;) a malujesz się?

Gość szpetna dziewczynka
maluję sie....

trochę trudno dywagować na ten temat, nie mając zdjęcia... zresztą, może po prostu wyolbrzymiasz? :) nie wierzę, że wszystkie koleżanki tak o tobie mówią, może to po prostu takie lale - blachary, co się liżą na każdej dyskotece z innym facetem? :) a nie musisz się WSZYSTKIM podobać! masz/miałaś chłopaka?

Gość szpetna dziewczynka
nie miałam chlopaka nigdy i pewnie nie bede miala.

Gość ja2332
A ja Ci powiem jedno! S r a j na nich! Oni tacy piękni? Pewnie zakompleksieni jak nie wiem co i na Tobie sobie odbijają. Głowa do góry, pokazuj, że jesteś pewną siebie osobą, która zna swoją wartość i dokładnie się sobie przypatrz, bo KAŻDY ma coś pięknego (już wiemy, że jesteś zgrabna ;) ). Wypróbuj rożne makijaże! Sara Jessica Parker jest paskudna (przepraszam za dosłowność), a nie dosyć, że kocha się w niej wielu facetów, to jeszcze ją umieścili na liście najpiękniejszych! Trzymaj się! Buziaczki :*

link się nie otwiera, ale chodzi o agatę buzek, tak? powiem ci, że ja sama pierwszego chłopaka miałam w wieku 19 lat - heh, niska jestem :P stąd miałam miliard kompleksów... teraz dobija się do mnie trzech :) więc nie rozpaczaj, będzie dobrze :) ile masz lat? poza tym zwróć uwagę na to, że agata ma oryginalną urodę, niektórym się nie podoba, ale są i tacy, którzy uważają ją za boginię. Zwróć też uwagę na to, że zupełnie inaczej wygląda w makijażu, a inaczej bez niego. Więc może trzeba zmienić nawyki kosmetyczne? :) Fryzurę też bym zmieniła, bo nie lubię takich nudnych, "na topielicę" ;) Grunt, to przekuć swoje wady na zalety, z oryginalnej urody uczynić zaletę, a nie wadę. Poza tym - mnóstwo dziewczyn jest praktycznie takich samych, nie odróżnisz jednej od drugiej. Ty, jeśli w jakiś sposób się wyróżniasz, stajesz się oryginalna. Wykorzystaj to, eksponuj. Nie wierzę, że w każdej konfiguracji wyglądasz brzydko! Zmieniaj, eksperymentuj! Masz przyjaciółkę? Zapytaj jej, co by zmieniła w twoim wyglądzie, zapytaj też, co jej się najbardziej w nim podoba. Oczy - tusz, kredka, wyrazisty cień. Usta - czerwona pomadka. Jesteś szczupła - ubieraj się seksownie, obcisło, przy ciele. Sztuką nie jest być superpiękną, a świadomą swoich wad.

Gość Fotomagda26
Brzydkie dziewczynę znajdują zawsze tych najbardziej wartościowych mężczyzn.i nie przejmuj sie wyglądem staraj sie jak najwięcej poprawić. Znasz piosenkę kasi groniec brzydka ona brzydki on?

Gość ___________kasia___
Wyluzuj, pamiętaj że z brzydkiego kaczątka wyrasta piękny łabędź:) 18 lat to dopiero początek prawdziwego życia, i nie mów że wszystko za Tobą jak miałam nascie lat to też czasem spotykałam się z niemiłymi komentarzami, "laska, gdyby nie ta maska", teraz mam 32 lata dwóch synków, przystojnego męża. Wyrosłam chyba z tego, albo odnalazłam swój styl, faceci się za mną oglądają, i wcale nie powiem żebym sie staro czuła, bo dopiero teraz jest najlepszy okres w naszym życiu. Kobieta jak wino to prawda, im starsza tym lepsza:) głowa do góry i nie daj sie "pustakom"

Gość cipko ty chora
z wygladem idzie zdzialac takie cuda na kiju ze tylko dziewczyny bez ambicji i wyobaznii nie potrafia tego dokonac! tylko! ja z nie jednej kolezanki zrobilam pieknego labedzia i wcale sie tu nie chwale ale same mnie o to prosily.przede wszystkim trzeeba zmienic nastawienie. masz czuc sie piekna bo wszystkie sa piekne ale niestety wiekszosc nie zadbane!!!!!!!!! masz sobie powtarzac ze jestes piekna i dazyc to poprawy po 1 psychicznej.odczuc komfort z wlasnym cialem i z wlasnym wygladem. a zmiany to jedynie dodtakli i tak musisz to odbierac. chcesz zmiany zeby czuc sie jeszcze lepiej ale juz teraz jestes piekna kobieta! po zmianie nastawienia dzialasz?!!! masz troche pieniedzy wiec wyruszaj na zakupy kup jakies nowe ciuszki...inne od tych krore masz. jakies fajne zajebiste rurki co podkresla Twoja figurke. jakies bpolbuty {czolenka] na obcasiku. nie musi to byc 13 cm...wystarczy 6/7 cm. delikatne. teraz reszta. kup farbe z loreala jakis delikatny rudy. do oczu i cery beda pasowac. a teraz sa na czasie. wmasuj odzywki. zeby nie poniszczyc. kup dobry puder i podklad. ja polecam ci cos brzoskwiniowego bo zapewne nie chcemy zebys jak murzynn wygladala. idz do kosmetyczki na regulacje brwi i na jakies zabiegi pielegnacyjne ...powinno pomoc na tradzik.juz one maja dar w rekach.zrob peeling i przejdz sie na sloneczko! teraz ma byc pieknie ...opal sie ...ale nie przesadzaj. zeby jak masz zotle to polecam zakupic paski wybielajace blend a med - koszt 50 zł. z moimi zdzialaly cuda! dod dzis kazdy sie pyta gdzie wybielałam. zrob manicure delikatny. chodz z glowa do gory !!!! zmiany sa tylko dodatkiem do naszej pieknosci i zdania nie zmieniaj! pwoodzenia

Gość cipko ty chora
chantalka a co ma beverlly do zmian?

Gość szpetna dziewczynka
Boję się nawet iść do sklepu bo wiem że kasjerki na pewno coś myślą na temat mojej twarzy... to takie straszne.

Gość ta girl na zdjęciu jest ładna

Gość kasiunianienia
powiedz to nie wasza sprawa jak wyglądam zami nie wyglądacie jak modelki :)

Gość kasiunianienia
każdy jest taki jak natura chciała a tak wogule wygląd nie jest dlamnie zbytnio wążny bo liczy się serce i wnętrze

Gość brzydka siostra ....
mój brat jest przystojny , zawsze gęba mu sie śmieje i wszyscy go lubią a ja niby fajna taka dobra dusza tylko ,że urody brak:( jak kiedyś poszłam z bratem na festyn to jego kumple jak mnie zobaczli zapytali sie tylko brata - to twoja siora? o Q!!!! :( miny zrobili jakby straszydło z horroru zobaczyli i tyle miałam z zabawy:( nawet nie wiecie jak mi się przykro zrobiło😭 co ja za to mogę żem brzydka jak noc 😭 :(

Gość brzydka siostra ....
pewnie spodziewali sie super laski :( teraz ja siedze w chacie a brat się bawi:( taki ci los brzydali.