Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapedzona

ile stron pracy magisterskiej?

Polecane posty

Gość zapedzona

60, 100? ile pisaliście?

O ile dobrze pamietam to 65, oceniajaca dala 5, promotor 3, bo skurczybyk wiedzial, ze prace pisalem przez tydzien :o

Gość pani magister
dokładnie 207

Gość zapedzona
Ja swoją piszę niewiele dłużej :)

Gość Pi86
Ja właśnie jestem w trakcie i mam 56 stron. Planuję jeszcze około 6 :)

O, to moze pobijesz "moj rekord" :) btw. do obrony uczylem sie 3 godziny i bylem najmniej zestresowany ze wszystkich :D

Gość pani magister
to gdzie Wy studiujecie, ze 60 magisterki macie?? ja na licencjacie miałam ponad 120... hmm

zalezy jaki temat, nie na kazdy da sie napisać 200 stron. ja mam o kontraktach menedżerskich i mam naciagane 80. chcialam wiecej ale zwyczajnie nie mam co juz pisać. jakbym pisala o umowie zlecenie mialabym max 50.

Nie liczy sie ilosc, ale jakosc ;) btw. prace mag., lic. to taka glupota, ze w PL moze to byc tylko praktykowane ;) 80% mojej pracy to bylo przepisywanie ksiazek, ustaw, 20% to wklad wlasny :D

Gość pani magister
ale badania też trochę str zajmują... u mnie by to nie przeszło:( a teraz się męczę z tym

ja mam lepiej bo 95% mam przepisane z ksiazek, w moim temacie zwyczajnie w swiecie nie da sie nic nowego, wlasnego. zgadzam sie ze w pracy badawnczej mozna zaszalec. moj promotor twierdzi ze wystarczy dobry cytacik i przypisik i bedzie git. ma chłop zdrowe podejscie do zycia.

Gość zapedzona
Mnie informowali o tym, że liczy się wyczerpanie i rzeczowe omówienie tematu, a nie wywody na 300 stron, ale co kto lubi :)

Gość zapedzona
Mam na szczęście wygodnego konkretnego promotora. Wszystko skraca i wyrzuca. Mój pracodawca mógłby taki być. Rekordu nie pobije, bo już tydzień piszę i jeszcze trochę dni mi zostało, ale za to mam już 90 stron i ubije dziadka, jak mi wyrzuci chociaż 1 stronę. Po intensywnym pisaniu 17 godzin na dobę mogę być nieobliczalna... Chcę już spać jak człowiek.

Gość swhsahsdiudsc
napisz tyle stron aby dokładnie objaśnić zagadnienie. Pamiętaj o tym ze objętości pracy dodaje spis treści, literatura, podziękowania i załączniki. A jak pytasz ile masz stron napisać i Ci wszyscy tutaj mądrzy doradzacze piszą ile powinna mieć praca to uważam ze polska nauka marnieje produkując nieudaczników magistrów......ehhhh a w głowach szambo i zero wiedzy o inteligencji nie wspomnę

Gość zapedzona
Nie tak ostro. Obroń pracę, która ma 15 stron :)

Gość swhsahsdiudsc
moja praca na studiach podyplomowych miała 15 stron plus te wszystkie załaczniki i spisy tresci itd i broniłam ją 2 godziny. Obroniłam na 6 na renomowanej technicznej uczelni.

Gość vbvbbvnb
w matematyce ponoc prace maja po kilkanascie stron :D

Gość zapedzona
A ja obronie pracę, która będzie miała spis niedoszłej treści :)

Gość swhsahsdiudsc
tak oni atakowali a ja broniłam.........

Gość swhsahsdiudsc
acha i polecam spis tresci oraz wstęp pisać na samym końcu tz jak się już napisze pracę

Gość zapedzona
Chciałam tylko porównać, a tutaj się zawsze musi zaplątać wywód ideologiczny. Ech...

Gość Pi86
Hehe :) Ja to sobie inaczej wyobrażam: ja i moja praca w jednym narożniku, promotor w drugim i nie mogę mu pozwolić zbliżyć się do mojej pracy. Muszę ją obronić!

Gość czy to ja czy nie ja
ja spis tresci napisalam na poczatku-bo to byl moj konspekt. Studiuje dziennie na UJ,promotor mi powiedzial,ze max to 80 stron,mam 15:P na razie