Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

10 dniowe niemowle je po 30ml co 2,5 godziny...

Polecane posty

Gość blabliczkaa
po raz kolejny pytasz na forum zamiast ruszyc doope i isc do pediatry!!!!!!!!

Gość bardzo malo
ale moze4 nie ma potrzeby picia wiecej i tyle malej wystarcza jas bym sie skontaktowala z pediatra

Gość stanowczo za malo
!!!!!! Kobieto idz do pediatry z dzieckiem :O

Gość xxxxxxyyy
zalezy - jak duze sie urodzilo. Moja coreczka byla tycia i tez tak pila po 30, 40 . MI polozna powiedziala, ze to normalne, malutkie dziecko - malutki zoladeczek i wiecej na raz sie nie zmiesici. I jeszcze z piersi tez pila . Musialam tylko bardzo pilonowac godzin karmienia i ja zachecac. Na wszelki wypadek i tak idz jeszcze do pediatry.

Gość Przemka
Jaki jest przyrost wagowy? Jeśli dziecko przybiera to ok. Jeśli chudnie to źle. Idz zważyc dziecko. Badania porobione? Lekarz widział dziecko po porodzie? rozumiem,ze je co najmniej 9 razy na dobe? czyli 270ml. Troszkę mało. Ale to w końcu noworodek. Pojemność żołądka dopiero się zwiększa. Daj mu trochę czasu. I próbuj, próbuj. A jeśli nie byłas u lekarza to co połozna na to? w końcu raz w tyg przychodzi na kontrolę. Masz tyle mozliwości dopytania madrzejszych w temacie!

w piatek mamy pierwsza wizyte u lekarza pediatry takze napewno zapytam, dziecko dostalo 10 pkt z tym ze urodzilo sie w 38 tygodniu z waga 2340g, moze to dlatego tak malo je... U nas zeby polozna przyszla do domu trzeba zaplacic...

Gość mrumrumruu
ciezko isc prywatnie do lekarza????