Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aganta

Paczka za granicę - jakie pomysły

Polecane posty

Gość Pitit
Dla mnie Euro-paka jest jak najbardziej ok. Szybko, w dobrej cenie, czyli w sumie wszystko co potrzeba :)

Gość ronalo
Zgadzam się z Pitit, euro-paka chyba najlepsza. Paczki szybko idą i w dobrej cenie.

Co do wysyłania żywności do Australii to nie wiedziałam, że nie można ;) bardzo restrykcyjny to kraj pod względem imigracji i importu jak widzę , a jakoś nikt ich nie krytykuje jak nas względem tzw. imigrantów z Afryki... ale to inny temat. Ja do wysyłania paczek używam pośrednika http://www.fastpost.pl/ i taką formę wszystkim polecam, czy chodzi o okazjonalne odesłanie produktu do sklepu (w ramach 14 dni) czy wysłanie czegoś do rodziny i znajomych to wychodzi najtaniej i najszybciej i w moim przypadku bezpiecznie, jeszcze nigdy nic nie zostało zgubione czy popsute.

Gość marekGOSC
Dzieki wszystkim za inspiracje.

Gość gość
Zdecydowanie najlepiej nadawać paczki przez stronę euro-paka.pl Bezpiecznie, no i można porównać ceny u różnych przewoźników, a wiadomo, że różne gabaryty to różne ceny. Tam można wszystko dokładnie sprawdzić i porównać. A nadanie paczki to w sumie chwila moment.

Gość Poppa
Pierwszy raz z Euro-paką wysłałam przesyłkę i szczerze mówiąc jestem zaskoczona że tak szybko dotarła na miejsce! dla mnie to bomba i wielka wygoda!

Gość szwinil
No Poppa z euro-paką przesyłki mega błyskawicznie dochodzą. Ja pilnie wysyłałam na chrzciny do kuzynki do anglii prezent i w ekspresowym tempie dotarła paczuszka :)

Gość gośćewelisso789
Mój chłopak mi wysyła z Anglii ubrania właśnie też przez euro-paka.pl i zawsze jest wszystko ok. Paczki szybko idą, nieuszkodzone, bezpiecznie i cenowo dośc tanio

Gość Jacek

Jeśli chodzi o wysyłki paczek po europie to korzystam z usług Green Speed Express i jestem bardzo zadowolony.

Gość Brexitka
Dnia 11.08.2010 o 00:30, Gość Paczuszka napisał:

Właśnie robię paczkę do Holandii - nie będzie wysyłana, tylko zawiezie ją jeden z kolegów męża, zatem flaszkę i czteropak włożę na pewno. Kupiłam już ryże, makarony, kaszę, konserwy, zupki chińskie, musztardę, gorące kubki, sosy, przyprawy, gorące kubki, szproty w pomidorach, placki ziemniaczane, barszcz czerwony (polecam Winiary), mięso (schab, karkówka, łopatka), pasztetową drobiową, serki topione mix, mortadelę, margaryny w kostce, masło, chleby, trzy cebule, czosnek, koncentrat pomidorowy, kostki rosołowe, jajka, wędlinę i kiełbasę. Pozostały typowo domowe rzeczy, robione przeze mnie, moją mamę i teściową, a więc: pierogi ruskie, krokiety z kapustą i grzybami, ogórki kiszone, buraczki z chrzanem, kotlety mielone... Mąż słodyczy nie lubi, ale słyszałam, że większość jego kolegów kupuje czekolady. Do paczki włożę również chusteczki higieniczne, nową szczoteczkę do zębów, mydło, Ibuprom i papierosy. Chyba o niczym nie zapomniałam, mam nadzieję, że komuś się przyda. Pozdrawiam.

Chyba jaja sobie robisz. Te produkty przecież można kupic w każdym supermarkecie hahahah jak chusteczki to i papier toaletowy hahahah

Gość Brexitka

Do Australii nie można chyba żarcia ??