Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bar Perełka

przegrałam swoje życie-to ulubione sformułowanie Kafeterian

Polecane posty

Gość dfgffffffffffffffff
ty też przegrałaś.Fota w stopce to znak ze nie ma już dla Ciebie ratunku. SKOCZ:classic_cool:

I mowią to ludzie, którzy mają po 20-kilka lat, jak nie przeżyli nawet połowy tego "przegranego życia"..........

przegrałam swoje życie-to ulubione sformułowanie Kafeterian" dodam jeszcze : 1/ czytaj ze zrozumieniem 2/ czy wy też tak macie? 3/ olej go :D

czytaj ze zrozumieniem to akurat słusznie jest tu czesto używane, bo połowa kafe tego nie potrafi

gdyby druga połowa pisała zrozumiale, to byłoby prościej :P

kciukiem czasami sformułowanie "czytaj ze zrozumieniem " jest tez używane wtedy , kiedy przy braknie konstruktywnej argumentacji w toczonej dyskusji :)

z czymś takim jeszcze się nie spotkałam. ale wyżej pisałam głównie o sobie:) rzecz jasna do przecinka:p

Gość a ja nie rozumiem
sformułowania "przegrałam swoje życie". Jak można przegrać życie? Kto z kim i o co gra????

Gość gedfgdsfgsafsaf
przegrałam przegrałaś skocz rzuć go nie umiesz czytać ze zrozumieniem zajmij się sobą ty kretynko to są ulubione teksty kafeterian ;)

z nikim o nic. to znaczy, że się go w pełni nie wykorzystało, nic nie osiągnęło, że jest się życiowa niedojdą.

Gość a ja nie rozumiem
no widzisz - źle się wyraziłam. Rozumiem słowa i rozumiem, co kto ma na myśli, Ale idei nie.Nie można przegrać - jeśli się nie gra. Życie tworzę sobie sama. I nawet z najtrudniejszych sytuacji można uzyskać coś dobrego. A dopóki nie dostałam - właśnie od życia - w dupę- też miałam takie myśli, że jestem niczym, że nic nie potrafię itp. itd. Dopiero jak dokonałam przewartościowań - to okazało się, że życie jet cool :-) A z używanych zwrotów na kafe najbardziej mnie irytuje "czy wy też tak macie?" :-D 🖐️

Gość poka cycki
:-D :-D

Gość gedfgdsfgsafsaf
mnie irytują teksty znanych nicków z ogólnego ''fotełe'' ''dywanełem '' tego nie da się czytać :D

12:00 [zgłoś do usunięcia] edytka88 może miał ktoś podobną sytuację??" daleko nie trzeba szukać :) cytat z aktualnego topiku na 1 stronie :)