Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaria31

ACCULIFT- lipoliza laserowa III generacji

Polecane posty

Gość peppperrrs
PS: Nie istnieją kremy ''poprawiające'' kolagen w skórze ,bo niby jak ? :D ''Poprawic'' a raczej przebudować na nowo kolagen mogą retinoidy ,a te znajdują się w środkach na recepte :) Resztą badziewia z drogerii można się smarować dzień i noc i to nic nie da, ponieważ działają na naskórek, gdyby wchłaniały się głębiej do skóry własciwej ( poza konserwantami) były by środkami z przepisu lekarza :) Ktoś tu jest albo naiwny albo wciska ludziom ciemnote :) Pozdrawiam

Gość do aha ii ach
Co ty nie powiesz, ..... cały czas lekarz odbiera telefony iudziela ci rad......, No to pewnie ma zdecydowanie zbyt dużo wolnego czasu. Ja gdy dzwonię do mojego lekarza,to pani rejestratorka przekazuje,że lekarz odzwoni gdy będzie miał chwileczkę wolnego czasu.

Gość aha ii ach
czytaj ze zrozumieniem, osle :O ja przytoczyłam czyjąs wypowiedź, zreszta w cudzysłowie, a moje jest tylko to zdanie na dole. Cholera, co za głupi naród :O

Gość oooch!!!
Gdy kogoś cytujesz,to powinnaś to przytaczyć słowami - i tu cytuje wpis. cudzysłów jest mało widoczny. Ja czytając ten post,również miałam wrażenie,że wpis, jest twój. Więc po co te ostre słowa i ten sarkazm.

Gość aha ii ach
co ty nie powiesz !!!! :O sprawdx sobie jak sie umieszcza cytaty na kafe, nawet cudzyslowu nie wstawia co poniektórzy, za krótko tu jesteś chyba

Gość witttam!!!
Na czym polega lipoliza acculift! i jakie są efekty po. Czy wogóle warto wykonać ten zabieg? a jeśli warto to gdzie i u kogo? I jeszcze jedno czy jest bezpieczny?

Gość Hyrl
Lipolize laserowa wykonuje Szczecin , czestochowa i Poznań . Pani z Częstochowy jest podobno bardzo ostrożna podobno nie wykonuje tego zabiegu na wszyskie partie twarzy bo nie czuje sie na siłach , chodź w przyszliści bedzie to robiła jak dojdzie do sprawy . Szczecin nie wiem , ale wiem że ten doktor uczył sie od dr Kruka . Słyszałam że dr Kruk nie cieszy sie dobrą opinią o że tu na kaffe go reklamują .

Gość dziewczyny...!!!
Jeszcze są chętne,żeby wejść w to,swinstwo,mało się widocznie naczytałyście na ten temat tu na forum!!! Poczytajćie ile jest poszkodowanych dziewczyn,co teraz nie wie jak leczyć skutki po tym zabiegu i czy wogóle mozna je wyleczyć bezinwazyjnie.:(

Gość zawierucha
jestem po zabiegu, jakieś już będą trzy miesiące.Robiłam zabieg na oba policzki i nikt mi żadnych dziur nie wypalił ani nie przedziurawił skóry. owszem doktor uprzedzał, że może być dłużej obrzęk po zabiegu i faktycznie zaobserwowałam, że miałam go około 10 dni.teraz mam napiętę i lekko uniesine policzki i jestem zadowolona z tej metody. nie ma kogoś, kto zadowoli każdego i kto robi nie robiąc błedów, sama wiem, po swojej pracy.im wiecej zleceń tym wiecej potkniec.

Gość Do zawierucha
Czy możesz mi wysłać swoje zdjęcia z przed jak i po zabiegu ? Gdy odpiszesz podam Ci mój email . Mam mieszane myśli bo chodzą bardzo złe opinie o tym zabiegu i gdyby to było kłamstwo to ludzie nie odważyłi by pisać . Dlatego chce zobaczyć zdjecia , bo tez chciałabym zrobić sobie policzki .

Gość do zawie......
To powinnaś się cieszyć,ze nie masz dziur wypalonych laserem. A co sie tyczy błędów to,wolałabym nie mieć ich na własnej skórze! Płacę za poprawę wyglądu a nie za błędy lekarskie.:(

Gość Otóż to
Otóż to drogie Panie . Chirurgia plastyczna jak i medycyna estetyczne to nie pieczenie bułeczek w piekarni . Jeśli któraś nie wyjdzie to możemy ja sobie wyrzucić . Twarz jest najważniejsza i nie można popełnić błędu , a jeśli jakiś lekarz popełnia takie błędy i to dość czesto to świadczy tylko i wyłącznie o umiejętnościach danego lekarza i drogie Panie powinnismy głośno pisać o tym jak nas okalecza dany lekarz wymieniać placówkę jak i imię i nazwisko lekarza po to aby przestrzec inne panie zainteresowane danymi zabiegami

Gość -!!!!!!!-
Mądra i zasadna uwaga! Uważam tak jak przedmówczyni.!

Gość zatłuszczona
ja też jestem po lipolizie laserowej i jestem zadowolona. Pan doktor zrobił mi uda po wewnętrznej stronie i jestem zadowolona. koszmarem było chodzenie 6 tygodni w ubranku.szkoda, że lekarz lub lekarka nie uprzedzają , że liposukcja nie jest metodą na odchudzanie tylko na modelowanie ciała. Przy laserach może dojść do oparzeń i nie chodzi o jakiś piekarnik czy bułeczki.jeśli ktoś zrobił nierówności powinno się do niego pojechać i spokojnie poprosić o poprawkę w cenie zabiegu. Nikt w końcu nie jest omylny. po co te emocje na forum. my chcemy tutaj spokojnej odpowiedzi jak i gdzie było. jak się czułaś, jakie masz wrażenie i odczucia. większość niezadowolonych próbuje zaoszczędzić pieniądze i operują się Bóg wie gdzie. Zabieg liposukcji/lipolizy laserowej jest poważny. Należy z rozwagą wybrać dobrą klinikę i mieć z nią stały kontakt w razie jakichś niepowodzeń. Niestety - niewiele jest takich w kraju. Kieruj się kolejnym razem tym, żeby lekarz miał specjalizację z chirurgii plastycznej i oferował ci godziwe warunku po zabiegu- głównie chodzi o opiekę pooperacyjna. jest też wiele firm nagabujacych na swój sprzet, ale to szybko mozna wyczuć jak zamieniają sie rolami i wymyslonymi dialogami Pani A i potem zdziwionej lub szczęsliwej Pani B nie o to chyba chodzi. kazdy zabieg ma powikłania i nalezy to zrozumieć. mi lekarz powiedział, że jak ktos wiecej operuje ma procentowo więcej powikłan. wazne zeby znalezc lekarza, który ciebie zoperuje a jak sie pojawia powikłania to zaradzi a nie odesle nie wiadomo gdzie.

Gość Oj ludzie
Wystarczy przeczytać cały wontek i odrazu wiadomo czym tu zajżdza . Reklama dr Kruka . Ciekawe kto to pisze czy doktor , albo moze personel . Orazu jak ktoś napisze coś negatywnego za chwilę pojawia sie obrona . Trzeba być głupim aby niedomyśleć sie czym tu śmierdzi .

Gość melis
Byłam zainteresowana tym zabiegiem i najbliżej mam do Poznania , ale tam nie pojadę bo za dużo doktor ma złych opini .

Gość acculift ?
Jak duże są efekty po tym acculift ? Mam dość spore chomiki które muszę usunąć ale nie bardzo wiem jaką metodą .

Gość Cyberstalking
Czytałam link o tym spar cośtam. Grozi tylko w przypadku gdy pisze ktoś nie prawdę i neka lekarza telefonami , smsami a jeśli są ludzie rzeczywiście pokrzywdzeni przez lekarza i piszą prawdę to ani kara ani więzienie nie grozi bo wtedy taka pacjentka sama zakłada sprawę lekarzowi , są osoby które nie chcą zakładać spraw bo nie chcą dodatkowych kłopotów bądź też nieprzyjemności związanych ze sprawą i takie postępowanie jest nie na miejscu bo jeśli ja znalazlabym się w takiej sytuacji to napewno bym tego nie podarowała .Moja znajoma jest adwokatem mówiła że w tej chwili jest dużo wygranych spraw przeciwko lekarzom o błędy medyczne i był program w pytanie na śniadanie o tym jakiś czas temu .

Gość Moje zdanie!
Nic nie pisze na jakiej podstawie nękała lekarza czy np; zakochała się,czy lekarz obiecywał jej złote góry czy nie wiem co jeszcze było przyczyną tego nękania ,gdyż nic nie pisze o nieudanym zabiegu plastycznym. Więc każdy czytając ten tekst,może myśleć sobie co chce! A co powiecie na to,np. gdy lekarz oszpecił pacjętke i uważa,że to jest wpisane w ryzyko zawodowe? - owsze,moze i jest wpisane,ale co z etyka lekarską,co ze zwykłą uczciwością i najważniejsze,co ze zwrotem kosztów poniesionych przez tę pacjętkę? No co,może mi ktoś na to,odpowie!!! Lekarz,który źle wykonał zabieg tym samym przyczyniając się do oszpecenia pacjętki, ma obowiązek,przeprowadzić zabieg poprawkowy lub powinień zwrócić pieniądze,które pacjętka zapłaciła za POPRAWĘ SWOJEGO WYGLĄDY.

Gość pacjetkastad
jestem po zabiegu Acculift-to chyba taka najnowsza generacja tego smartlasera do tłuszczyku.lekarz zrobił mi jeszcze Fraxel CO2 i sama na siebie nie mogę się napatrzeć.żadnego podbródka i chomiczków. warto umówić się na konsultację, bo naprawdę uczciwie podchodzą do pacjenta i nie oszukuja.a o tym arabie to ja nie słyszałam. zadzwon do Solumedu w Poznaniu 061 8411724

Gość I znów reklama...!
Jeśli nie możesz się napatrzeć,to radzę śpij z otwartymi oczyma i koniecznie zawsze noś lusterko przy sobie, patrz do woli i bez przerwy. Pomyśl,co by tu jeszcze upiększyć a patrzeniu sama sobie,nie będzie końca. Ja z Twojej rady nie skorzystam a tym bardziej z reklamowanej placówki. Co tak mocno reklamowane to,właściwie warte funta kłaków.

Gość Zdjęcia
Pacjentkastąd może Ty wyślesz mi swoje zdjecia po tym zabiegu bo tak na słowo to ciężko uwieżyć.

CZY KTOŚ MÓGŁY JUZ ODPUŚCIC TO NĘKANIE GŁÓWNIE ZE STRONY TYCH REKLAMOM FIRM I LEKARZY NIEUDACZNIKÓE KTÓRZY NIE WIEDZA CO PISZĄ BO NA OGÓŁ NIC NIE UMIEJĄ. SZKODA CZASU. METODA KTÓRĄ PAN DOKTOR MI ZASTOSOWAŁ JEST REWELACYJNA. NATUTALNIE PRZEZ PIERWSZY TYDZIEŃ BYŁAM JAK BALON.OBRZĘKNIETA.NIC IE BOLAŁO.POTEM USTAPIŁO I JAKBY EFEKTU NIE BYŁO. EFEKT POJAWIŁ SIE PO 3 MIESIAACH. BUZIA ZUPEŁNIA GŁADKA I JEDRA. JA POLECAM A JESLI KTOS CHCE ZDJECIA TO NA RYNEK. LEKARZ ZDJECIA PACJENTOM POKAZUJE.

Gość oojjjjjjjjjjjjjj jj
dajcie juz spokoj z ta reklamą :O jeden neutralny lub negatywny komentarz i pojawia sie zaraz obrończyni :O Ani jedna ani druga strona nie chce fotek pokazac :O

Gość froda
Moja znajoma właśnie wygrała sprawę z chirurgiem plastycznym . Spartaczł jej biust . Przyznali jej odszkodowanie i zwrot kosztów. Sprawy po niudanej operacji bądź zabiegu są ważne 3 lata .

Gość Takich spraw....
Powinno się o takich sprawach pisać. Kobiety powinny wiedzięc,że mogą też wygrac z lekarzem,który okaleczył je po przez nieudolnie wykonany zabieg chirurgi plastycznej lub estetycznej, Napisz,jakie dowody trzeba mieć,że założyć sprawę. Ja poddałam sie zabiegowi laserem,na ujędrnienie skóry twarzy a po tym zabiegu skóra jest rozciągnieta i pozbawiona tkanki tłuszczowej. Napisz proszę,jakimi dowodami trzeba dysponować.Pozdrawiam.

BZDURA BZDURA!!!!! nikt nikogo bez powodu nie "oczernia" i to nie jest oczernianie. Ja i moja rodzina co przezyła z osoba po tym zabiegu to tylko my wiemy. Lekarze,którzy oceniali ten zabieg byli zszokowani jak mozna cos takiego wykonywac i kto mogł doprowadzic czlowieka do takiego stanu. I to nie były skutki pooperacyjne to była nieudolnosc lekarza... Nikomu nie polecam. Skalpel jest zdecydownie bezpieczniejszy- opinnia lekarzy. Napewno, kazdy wie co znaczy wyglad dla kobiety... dla młodej kobiety a zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Jesli chcecie podjąc sie juz tego zabiegu siegnijcie po opinie co najmniej kilku lekarzy i sprawdzcie gruntownie lekarza, który bedzie wykonywał zabieg i opinnie jego pacjentek po tym zabiegu najlepiej wiekszosci bo skutki sa opłakane lepiej płacic za poprawę wyglądu a nie za błędy lekarskie. Koszta poprawek przewyższyły dwukronie cene tego zabiegu. Zszkoowna i przerażona....

Gość Słusznie!
Wszystkie poszkodowane pacjętki powinni o źle przeprowadzonych zabiegach głośno mówić i pisać podając przy tym gdzie i przez kogo był dany zabieg wykonywany. Pewnie,fajnie byłoby na ten temat,nic nie mówić,nie pisać tylko płakać po katach. Panie przecież płacimy,za te zabiegi grube pieniądze,jeżeli lekarz potrafi porządnie sobie płacić to, przynajmniej powinniś wiedzieć za co płacimy. Jeśli lekarzowi coś nie wyjdzie,gdyż różnie i tak bywa, powinien przeprowadzić zabieg poprawkowy,żeby pacjętka wyszła od niego zadowolona,albo opłacić jej zabieg w innej klinice (ze swojego ubezpiecze,gdyż z pewnością każdy lekarz,jest ubezpieczony na wypadek jakichkolwiek powikłań). Drogie Panie płacimy więc i nie bójmy się mówić i pisać o tych sprawach.

Gość wooooo
W Polsce powinno byc takie prawo dla partaczy , ktorzy swiadomie niszcza czyjes zycie ! Czy istnieją jakieś odgórne mechanizmy kontroli, które zabezpieczą, że zabiegi chirurgii estetycznej będą przeprowadzane przez specjalistów? Takich mechanizmów nie ma i sądzę, że nie będzie. W świecie zachodnim kontrolują to prawnicy i jeśli ktoś operuje w sposób nieumiejętny, zły, wówczas płaci jedno, drugie odszkodowanie, a za trzecim razem czeka go ruina finansowa i musi uciekać z tego kraju, bo odszkodowania idą w bardzo wysokie sumy. U nas na ogół próbuje się uświadamiać społeczeństwu, że przed poddaniem się operacji powinni zasięgnąć opinii o tym, kto i gdzie będzie operować i jakie ten lekarz ma doświadczenie. Trzeba być zawsze ostrożnym.