Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bamba nela

mój kierownik odnosi sie do mnie per

Polecane posty

Gość bamba nela

"pani dyrektor" a jestem zwykłą pracownicą biurową która kseruje i zajmuje sie pocztą czy możecie mi powiedzieć dlaczego to robi ? mówi do mnie Pani Dyrektor.jest to krępujące dla mnie i zastanawiam czy nie nabija sie ze mnie :-O jak myślicie ?

Gość sam_se_szefem
Nabija sie z Ciebie. A poniewaz reagujesz jak reagujesz to jeszcze bardziej go to nakreca :) Zlej to i bedzie dobrze. Albo zapytuj: "Pani dyrektor, pani dyrektor, a kiedy dostane wlasny gabinet i ludzi ?"

Gość bamba nela
z tym że ja juz dostałam własny pokój od niego :-O tam sie zajmuje zwykłymi sprawami, taki podrzędny pracownik, nawet wielu ludzi ze mną nie rozmawia a on do mnie -Witam Panią Dyrektor ! nie wiem po co mnie tak nazywa , jest to krepujące dla mnie ale może niesłusznie

Gość o której?
o jeny niektórzy mówią pani kierowniczko

Gość sam_se_szefem
Na pewno to lubi i nie zdaje sobie sprawy, ze Cie to krepuje. Twoim zadaniem jest mu to powiedziec - najlepiej z humorem, ale nie zawsze sie uda. Zreszta, moze umniejszasz swoja role a on rzeczywiscie Cie postrzega, jakbys to wszystko "za pysk trzymala" ? A poza tym, teraz jak Cie awansuje to kazdy to przyjmie naturalnie - w koncu od zawsze bylas Pani Dyrektor :) Moze wlasnie pod to robi atmosfere ? Badz czujna ! Bo jeszcze zostaniesz ta Pania Dyrektor i co wtedy ??? :D

Gość bamba nela
ok...będę się śmiała z tego :-O tylko jestem rangą najniższym pracownikiem w firmie a mnie tak tytułuje super śmieszne :-O

Gość bamba nela
sam_se_szefem -- śmieszne :D

niektórzy ludzie widzą przyszłość, może i ten twój kierownik do nich należy.......powiedz mu niech będzie czujny, bo proroctwa się spełniają, prędzej, niż nam sie to wydaje......

Gość bamba nela
z pewnością mu tak powiem hehehe :D

nazwij go panem prezesem;) żart za żart:P