Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeste infekcje

powracajace infekcje

Polecane posty

Gość czeste infekcje

mam pewien problem. od 1,5roku mam problem z czesto powracajacymi infekcjami pochwy. bylam juz u dwoch ginekologow stwierdzaja stan zapalny na uplawy i mala ilosc paleczek mlekowych, ciagle globulki dopochwowe i lactovaginal a chce zaczac starania o dzidzie tylko nie wiem czy powinnam skoro ciagle mi to wraca i czemu? dbam o higiene itd. boje sie ze przez te infekcje moge miec pozniej problemy z ciaza i zajsciem w ogole, czy kroras miala podobnie?

hej ja tak miałam, infekcje ciągle powracały.. mi lekarka przepisała takie tabletki flumycon czy jakoś tak.. brałam je przez kilka dni (3 lub 7 nie pamiętam dokładnie), do tego smarowałam maścią pimafucort.. przeszło.. miałam spokój na prawie 2 lata :) ale jak zaszłam w ciąże to infekcje powróciły.. teraz lekarka mi przepisała pimafucin w globulkach i chyba pomogło. Aha najważniejsza rzecz to chyba to żeby lekarka przepisała Ci też coś dla partnera bo tak jak sama się leczysz to nie ma sensu bo się zarażacie nawzajem.

hej ja tak miałam, infekcje ciągle powracały.. mi lekarka przepisała takie tabletki flumycon czy jakoś tak.. brałam je przez kilka dni (3 lub 7 nie pamiętam dokładnie), do tego smarowałam maścią pimafucort.. przeszło.. miałam spokój na prawie 2 lata :) ale jak zaszłam w ciąże to infekcje powróciły.. teraz lekarka mi przepisała pimafucin w globulkach i chyba pomogło. Aha najważniejsza rzecz to chyba to żeby lekarka przepisała Ci też coś dla partnera bo tak jak sama się leczysz to nie ma sensu bo się zarażacie nawzajem.

Gość czeste infekcje
no moj partner bral tabletki chyba 3 ja tez je bralam i do tego globulki i lactovaginal i pol roku sopkoju teraz znowu cos mi sie tam porobilo i dostalam tylko globulki ale dokupilam sobie lactovaginal i jeszcze masc clotrimazolum chyba nie zaszkodzi? ale tym razem partner nic nie dostal