Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam-smutnych-piosenek

Bardzo smutne piosenki

Polecane posty

Generalnie znam mało, dlatego zarzucam temat tutaj. Czekam na coś twórczego z waszej strony, istne wyciskacze łez ;) Mój faworyt to Angel - Sarah Mclachlan

Łzy - Anastazja jestem

napisz czy ktoras wpadla ci w ucho? jak cos moge jeszcze kilka tytulow dorzucic

copythat: Goo goo dolls Iris to jedna z najbardziej optymistycznych piosenek jakie znam (przynajmniej z wydzwięku, nie znam słów)

poświęcę wszystko by Cię dotknąć Bo wiem, że w jakiś sposób mnie czujesz Jesteś bliżej nieba, w którym kiedykolwiek byłem I nie chcę teraz wracać do domu I jedyne czego mogę spróbować to ta chwila I jedyne czym mogę oddychać to twoje życie I prędzej czy później to się skończy Nie chcę tylko tęsknić za Tobą dziś w nocy I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. I nie potrafisz powstrzymać łez, które nie płyną I chwili prawdy pośród kłamstw Gdy wszystko przypomina film Krwawisz tylko po to by wiedzieć, że żyjesz I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem. I nie chcę by świat mnie ujrzał Bo myślę, że nie zrozumie że jeśli wszystko jest po to, by dobiec końca to chcę tylko byś wiedziała kim jestem to chcę tylko byś wiedziała kim jestem to chcę tylko byś wiedziała kim jestem to chcę tylko byś wiedziała kim jestem

No nawet pasuje, szczególnie, że to piosenka z filmu Miasto Aniołów :) Ze słodkiego listopadu też coś dałaś, lubisz muzykę filmową.

Najsmutniejszą znam ja :P Ponura Niedziela - Rezso Seress :) Raz wysłuchałem całej i nigdy więcej...

Gość gwiazdeczka_
nie lepiej słuchać optymistyczne piosenki? po co się dołować jeszcze bardziej? no ale jeśli miałabym polecić to zdecydowanie: The Cranberies (?) - When You're gone. MJ - You are not alone Enrique I. - hero Kelly Family - I cant help myself póki co nic więcej nie przychodzi mi do głowy :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
hmm, Urszula - Anioł Wie, Sting - A thousand years, Whitney Houston - One moment in time, Robert Miles - One & One, Martika - Toy Soldier, Sinead O'Connor - Nothing Compares (piekna piosenka) ...

nom:) i film mi rowniez sie podobal, enya - only time , tez ladne:) moze TY masz jakies ciekawe propzycje smutnych piosnek?

Gość ja czekam na poranny
Tracy Chapman For My Lover Anathema Release Nine Inch Nails - Hurt (Jonnego Casha) Muse Muscle Museum

Gość rgterteryery
Lzy - niebieska piosenka

Czasem trzeba dotknąć dna, żeby móc sie od niego odbić i iść przez życie dalej...

Gość gwiazdeczka_
a teraz z innej beczki, o smutnej tematyce :P eldo - twarze, synonim - znów mi się śnisz, wdowa - zbyt dobra tes - siwa prawda

Gość gwiazdeczka_
ten filmik z kotami... popłynęła mi łezka.

Gość tamaguczi
uwielbiam te melodie

Gość tamaguczi
łeeeehehe:( haha

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
Psychiczna tortura dybami - bette middler - the rose. Aż mi ciarki po ciele przeszly, dobra nutka:D