Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiilaria21

dni płodne

Polecane posty

Gość hiilaria21

mam takie pytanie.. od pierwszego dnia kiedy pojawił sie śluz kiedy są nawieksze szanse na zajscie w ciąże??

trudno twierdzic. u jednych objaw sluzu trwa dluzej u innych krocej. jedyne co jest bardziej pewne ze dzien najwiekszej ilosci sluzu jest dniem szczytu :P jak polujesz na dziewczynke to juz mozna probowac od pierwszych objawow, jak na chlopca poczekac:) ale nie jestem ekspertem ;)

Gość hiilaria21
hehe ciekawe:D dziekuje Ci za odp:) marze o córeczce;) teraz w tym cyklu kochalam sie z mężem własnie od pierwszego dnia kiedy pojawił sie śluz potem co dwa dni az do momentu kiedy zanikł.. teraz czekam na @.. w niedziele odstawiłam duphaston.. nie wiem kiedy przyjdzie @ :(

Gość hiilaria21
padlinka jestes?

z doskoku jestem :) w pracy siedzę wiec ciezko z pisaniem :P w każdym razie trzymam kciuki :D

Gość hiilaria21
a rozumiem:) no nie dziękuje narazie.. tylko mozna zwiariowac kiedy ma sie nadzieje a jednoczesnie mam nieregularne @ mimo duphastonu ost cykl mialam 36 dni.. a dopiero w tym cyklu odstawilam go w niedziele wiec jeszcze sobie poczekam:(.. nie wiem kiedy test moge zrobic.. a najlepije to bym chciala juz wiedziec;(

a kiedy mialas te objawy sluzowe? ile dni temu mniej wiecej? lepiej sie nie nakrecac, tym niemniej jak sie udalo to 12-14 dni po potencjalnym zaplodnieniu test powinien juz cos pokazac. gorzej jelsli jednoznacznie nie wiesz kiedy byla owulacja jesli w tym cyklu sie nie uda sproboj w nastepnym mierzyc temperature :)

Gość hiilaria21
wiec ost @ mialam 8 kwietnia a owulka zaczela sie 22 kwietnia czyli w 15 dc.. na drugi dzien zaczelam brac duph. dzis mam 27dc. a co temp to dziennie mam kolo 37 ale w zeszlym cyklu bylo to samo wiec jej nie nie biore pod uwage

ale mialas ta tempke 37 przez caly cykl? temperatura zawsze rosnie jesli wystapi owulacjaa, tyle ze jak jest zaplodnienie to podwyzszona utzrymuje sie kilka tygodnia, a jesli nie doszlo do poczęcia to spada w dniu albo przeddzien miesiaczki

Gość hiilaria21
w poprzednim cyklu utrzymywala sie po owulce i w przedzien @ rzeczywiscie spadła... teraz równiez od owulki mi sie ona utzymuje.. jednak bede ją mierzyc dalej:) myslisz ze test by juz wyszedł? czy poczekac do 30dc?

hihi zalezy od ilosci hormonów:) u mnie delikatna jasne krechę pokazała sie 8 dni po zapłodnieniu juz, ale znam przypadki, ze dopiero tydzień po terminie miesiączki było widac. wg mnie żeby się nie nakręcać poczekaj jeszcze kilka dni.badz spokojnie (wiem, latwo mowic) i cierpliwosci, mja trzymam kciuki w kazdym razie

Gość monisrr5
dziekuje za rady:) poczekam , nie ma co sie nakręcać ;P ale temp.bede mierzyła ;D milej pracy , buziaki

Gość hiilaria21
buźki, moze do wieczorka :) ?