Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaaa

AZALIA - ANTYKONCEPCJA DLA KARMIĄCYCH

Polecane posty

Gość mamuskaaaa

Czy ktoras z mam stosowala te tabletki? jak je tolerowalyscie i malenstwo i kiedy zaczyna sie je brac, jestem jeszcze w pologu ale krwawienia juz nie mam, teraz nie wiem czy czeka sie na okres z 1 tabletka czy bierze sie od razu. prosze o pomoc.

ja brałam od 6 tygodnia po porodzie. czułam się po nich normalnie, tak jakbym ich nie brała. zaczęłam brać nie czekając na okres, po prostu przez 1 tydzień stosowałam dodatkowe zabezpieczenie.

bierzesz odrazu i pamiętaj nie robisz przerwy między opakowaniami. sama nie mogę Tobie jej polecić bo miałam po niej koszmarne krwawienia,więc co to za antykoncepcja skoro i tak nie można się kochać :( i jakoś mi się nałożyło z kryzysem laktacyjnym akurat jak zaczęłam je brać,ale nie wiem,czy to od tego.

Gość ej powiedz
mozesz brac od razu. ja biore je od 5 mies a karmie juz 15mies. wczesniej mialam spirale. na poczatku mialam straszne wahania nastrojow. z czasem one minely, jednak libido spadlo do zera. no i codziennie budze sie z nowym pryszczem (masakra!). oprocz tago to niemalze bez przerwy krwawie/plamie. ale karmie mala jeszcze jakis miesiac, wiec jakos to przetrzymam...

a i po 3 dniach stosowania miałam 2 tyg. krwawień jak w czasie połogu. dosłownie lało się ze mnie :( ale każdy organizm inny.

Gość ej powiedz
ryniu a jak je odstawilas to krwawienia ustaly??? bo ja juz czasami mysle, ze nigdy nie przestane krwawic...

tak jak ręką odjął i wulkany też zeszły bo miałam dosłownie wszędzie na udach, tyłku, twarzy i czasem na dekolcie. a na udach jeszcze przy bikini takie fatalne krosty.Tragedia!!!Aseksualne na maxa.