Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princesSs

duchy..

Polecane posty

witam mam 19 lat. Od 15 roku zycia mam "kontakt" z duchami.. z poczatku sie bałam, potem sie juz przyzwyczaiłam ;| chodzili czasami po moim pokoju, czułam jak głaszcza mnie po głowie, słyszałam ich głosy a od czasu modlitw przed snem widzialam ich w progu, tak jakby nie mogli wejsc do mnie bo mój Anioł Stróż mnie broni. Bywało tak że mialam ich dość i nie chciałam aby przychodzili.. Bałam sie zasypiac, bałam sie budzic w nocy. Teraz mam spokój z nimi, a moze to tylko na chwile? ;/

Gość a co na to twój
psychiatra?

Gość aha i ach
poważnie?

nie chodze do psychiatry :/ to nie zadna choroba... to trzeba zrozumiec.. wydawalo mi sie czasem ze chca pomocy, wolajac moje imie.. ale nie umialam im nigdy pomoc :/ tak powaznie.. moze brzmi to głupio ale co ja moge za to :(?

Gość to koniecznie idź
do psychiatry

niby po co :/ nie jestem chora psychicznie! moze mam jakis dar z porozumiewaniem sie z nimi! wlasnie przez takie osoby w gimnazjum sie z tym kryłam. Poźniej mi przeszło.

to nie były złe duchy, nie robili nic zebym sie ich bała, nie straszyli mnie. Przychodzili tylko i krazyli po moim pokoju, albo patrzeli jak spie.

z poczatku mi to bylo obojetne, potem sie bałam ;| nie chcialam juz ich, a teraz nawet tesknie za nimi :P wkoncu nic mi nie robili tylko chodzili i chyba szukali pomocy. a mozesz mi cos wiecej powiedziec o przygodach twojego chłopaka z duchami :P?

Widzi je czesto, przewaznie wieczorem, mowi, ze maja rozne ubytki i deformacje i nic przyjemnego je ogladac. Za dnia tez sie zdarzaja, ale rzadziej. Ja tez zreszta mam z nimi do czynienia, ale nie wprost. Kiedys u kolezanki na imprezie zaczal sie chybotac czajnik na talerzyku, nikt go nie dotykal, a on wirowal coraz szybciej. Pozniej w szybie drzwi widzialam jakby czarna twarz.

najwyraźniej :classic_cool: ale tak samo krążą gdy śpię , a ogólnie to się nie wtrącają ...raz tylko skarcili, gdy chciałem zjeść rękę jednej z ofiar :classic_cool: [ale gdy krew piję to pozwalają, dziwne] :classic_cool:

Gość Out and Out
Energiczna...i nie boisz sie?Tak spokojnie o tym piszesz?A co na to Twoi znajomi?

mnie tam rzeczy sie nie ruszaja od siebie ;P tez je widze wieczorami, ale twarzy nigdy nie rozpoznam.. marze mi sie :( charakterystyczny koles był z kapeluszem na głowie, on podchodzil do mojego lozka gdy juz lezalam i pogłaskał mnie po głowie, po czym poszedl w strone okna i go jzu nie było.. odkad zaczelam sie modlic stali w progu.. chyba Anioł Stróż był przy mnie.. i jak tu nie wierzyc w takie rzeczy..

Gość Out and Out
Sorry ale jakos mi sie wierzyc nie chce..i czytajac to co piszesz mam nieodparte wrazenie ze za duzo naogladalas sie Zaklinaczki Dusz na Foxlife;)Bez obrazy;)

mozliwe, bo teraz juz nie przychodza :P z 2 miesiace juz ich nie było.. moze to glupie ale troche mi ich brakuje :P choc jak byli mialam juz ich dosc bo sie balam strasznie :P

tylko skad oni wiedzieli jak ja mam na imie? i dlaczego akurat do mnie? nie maja swoich rodzin?

to jednak inne ... ,jedna z postaci obserwujących mnie ma poprzyczepiane wypatroszone gałki oczne do brązowo wyblakłej marynarki , ale twarzy też nie widać [właśnie , jakby zamazana ] :classic_cool: pewnie odwiedzą Cię niebawem :classic_cool:

danse oszczedz sobie takich komentarzy.. nie mam ochoty na zarty. Mam problem a ty z niego sie smiejesz

tak jak bylam mala. Były urodziny kolezanki. Zebralismy sie w grupce i chcielismy wywolac ducha zyjacej osoby.. a i tak nie mielismy pojecia jak sie wywoluje wiec mozna powiedziec ze nie wywolywalam nigdy ducha i ani nie mam zamiaru ;D