Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princesSs

duchy..

Polecane posty

Gość Małaczarnaaaaa
A wiesz że ty masz objawy schizofrenii? Widzisz rzeczy które nie widzą inni i upierasz sie przy tym że one naprawdę tam są,i nikomu nie uwierzysz że tobie tylko sie wydaje.studiuje psychologię,wiem coś o tym. Spróboj wybrać sie do lekarza zobaczysz że będą efekty

prosze Cie nie mow mi takich głupot ;) pewnej nocy gdy ja zobaczylam to i zobaczyl moj kuzyn.. on byl w kuchnii ja bylam w moim pokoju i widzialam jak cos idzie do tej kuchni. Kuzyn przestraszony przylecial do pokoju a mnie to ani nie ruszyło ;D wiec watpie zebym tylko ja to widziala i sie upierała ;]

musi cos byc.. tylko ze ja to widze czesciej.. i z emna umia sie skontaktowac. Powinni cie tez uczyc ze sa osoby bardziej przydatne na to a inne mniej. A jak dalej sie upierasz to obejzyj Discovery world tam czasami opowiadaja o zjawiskach paranormalnych i o tym co chca od ludzi ;) a na samym poczatku pisalam ze to nie sa zle duchy tylko dobre, bo w niczym mi nie przeszkadzaja.. chodza po pokoju, po mieszkaniu i szukaja pomocy

ka\dy kto mial taka przygode niech tutaj smialo pisze ;) czesto poczytam ;D nawet gdybym musiala schodzic z kompa ;)

a czasami bywa, że nawiedza mnie damski zjaw :classic_cool: [na czole ma cipę , na plecach piersi i racice zamiast stóp [dłonie normalne] ...ale twarzy jak nie było, tak nie widać [zamazana jakaś ]:classic_cool:]

Gość kaszmirek911
podnosze bo fajny temat

Gość no bez kitu ejjjj
Ja też mam ducha w mieszkaniu, nawet jak sie przeprowadzilam to za mna poszedl. Raz drapal za szafa, perfidnie to blo drapanie reka a nie zadna mysz bo sama sprawdzalam. Mialam tez takie cos ze gdy spalam to obudzil moja dusze, ale cialo moje nadal spalo. Ale mimo to widzialam go nad moim lozkiem gdy patrzal na mnie jak me cialo spi ale moja dusza go widziala i moje oczy, nawet widzialam swoj pokoj z tego punku lezenia. Nie raz moj pies ciagle patrzy sie w jedno i to samo miejsce i szczeka jak najety mimo ze jest cicho i nie ma powodow by szczekac a szczecha z przerazeniem. Nie raz poczulam chlod na ciele, ale taki dotyk chlodu mimo ze bylo cieplo po chwili on mijal. umarl mi ojciec 6 lat temu wiec moze to jest on.. hmm nie wiem. Ale chcialabym wiedziec kto to jest..

mój pies tez czasami patrzy ejden w pkt i szczeka jak oszalały.. raz nawet było tak ze lezal spokojnie a ja bylam na kompie i tak sie przestraszyl czegos ze polecial do lazienki i o malo co łap by nie połamał ;|

Gość obawiam się, że mam wszy
Ja mam to samo z moimi kotami. Najgorzej jak mam światła pogaszone i już układam się do snu, a one nagle zerwą się jak zgłupiałe, staną w bezruchu, wpatrują się w jeden punkt przez chwilę i uciekają :/

Jak to nie. Co gorsze i bardziej złośliwe mogą nękać tak długo aż faktycznie podupadniesz na zdrowiu psychicznym.

Nie no, wybacz że jak wpadnie mi się na ducha, to ja różaniec zacznę odmawiać.

chociaż, jak kiedyś byłam na spacerze z koleżanką i zastała nas noc, a że to był listopad to wcześnie ciemno się robiło i zachciało nam się spaceru przez cmentarz, daaawno się tak nie bałam.

Gość no bez kitu ejjjj
najgorsze jest to ze nawet nie wiemy kto nas obserwuje.. i nawet obserwuje gdy spimy.. albo teraz patrzy nam w oczy.. o ja

no bez kitu - opanuj swoje fantazje, bo ja zaraz spać idę.

Gość no bez kitu ejjjj
a konkaktowaliscie sie moze jakos z tymi duchami/ duchem?

ja uwielbiam horrory :)

A jakie? ;)