Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria1767

dieta 350 kcal

Polecane posty

Gość wiktoria1767
ok zobaczymy, i zadnej kasy od nikogo nie wzielam to mi nie mow. a pisac moge sobie rozne rzeczy, i moja sprawa co pisze, bo nikogo nie obrazam, no dzieki za rady, pozdro

Gość nie bądz taka do przodu
słyszałaś kiedyś o ip komputera ? Naprawdę myślisz że jesteś taka anonimowa w sieci ? Jak raz coś napiszesz to już zawsze to będzie krążyc , wez się lepiej matole za naukę :O:O

Gość odpowiem na szybko
tylko w tamtym temacie napisałaś, że zebrałaś już od ludzi 100. plączesz się w zeznaniach. mam nadzieję, że to też było kłamstwo. przez takie właśnie OSZUSTKI naprawdę potrzebujący nie dostają pomocy. obyś nigdy nie potrzebowała żebrać, los bywa złośliwy

Gość wiemwszystkoodietach
proponuje jeszcze fajniejsza diete po ktorej napewno schudniesz! brzmi ona "dieta 0 kcal!!" gwarantowany efekt, tylko musisz wytrzymac z 2 tygodnie, zycze powodzenia!

Gość wiktoria1767
dajcie mi swiety spokoj!!!!! nie macie innych zajec? zeby ktos kiedys was tak nie dreczyl, i wiem co to jest ID, no to tyle, i nie wzielam od nikogo zadnej kasy i pisalam zeby zachecic to tyle, zegnam was, i wy sie tez zajmijcie nauka

Gość córka twojej stareeeej
matury teraz ty pewnie gowniaro licealistka jestes duzo wolnego czasu masz to ci sie nudzi w domu!!! ;] hahahah matce sie pochwal ze wyludzasz kase!! nie mozna tak teraz tego zostawic. chyba panienka nie wie co narobila ...:D

Gość wiktoria1767
ja nie wyludzam kasy sorry, i wiem co robilam heh no ale sie z tego wyspowiadalam bo to 1 piatek ma byc, no i sorry i zakonczcie ten temat,

Gość wiktoria1767
a i jak jestes taka madra"corka twojej starej" to dotrzyj do jakiejkolwiek osoby ze wzielam kase, powiem ci na starcie nie warto szukac bo nie znajdziesz, a ja zbieram kase na aparat nie chcecie to nie wierzcie, a ten aparat mial byc dla mnie ale tak glupio napisac, nie zebym miala krzywe zeby ale chce miec idealnie rowne a mam lekka diateme miedzy 1 gornymi to tyle, wszystko juz wiecie nara