Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria1767

dieta 350 kcal

Polecane posty

Gość wiktoria1767

chce zaczac diete 350 kcal, tak 350 a nie 3500 kcal, dobrze widzicie, i nie piszcie niepotrzebnych komentarzy typu i tak przytyjesz jestes glupia ze taka diete zaczynasz ze tego nie mozna nazwac dieta itd. NIE PISZCIE bo nie ma potrzeby, wiem co robie, zapraszam do tego odzywiania tyle osoby chetne a nie takie ktorym sie nudzi i pisza choc nie stosowaly nigdy takiej diety!, ja mam do zrzucenie 20-25kg , mierze 167cm i waze 67kg. i NIE ZYCZE sobie aby ktos pisal jakies uszczypliwe komentarze, od jutra zaczynam ;] sniadanie-szklanka mleka, 2 lyzki platkow owsianych obiad-ryba filet-100g na teflonie z vegeta + salata + rzodkiewka kolacja-wasa + ogorek/jablko/lub jakis inny owoc lub warzywoo, a i jeszcze jedno to nie tak ze mam tam 16-17 lat i mam glupie kompleksy ale mam pozostalosci po ciazy i mam 27lat

Gość to skoro masz tyle lat
to powinnas byc mądrzejsza i rozsądniejsza niż małolata:O

Gość ewwewee
jak se komentów nie zyczysz to po co tu piszesz?cierpisz na ekshibicjonizm i musisz obnazac sie publicznie?

Gość doda i nergal
nie bede sie ciebie czepiac bo tak pustych ludzi sie nie czepia i nie chodzi mi o to ze 350 kcal ale o to w jaki sposob sie wyrazilas...nie zycze,nie piszcie, jestem sraka i owaka.wiec skoro tak to po co tu piszesz? a co do diety to powodzenia z panem jojo!!!! za jakis czas ;) albo wizyta w szpitalu ;)

Gość wiktoria1767
chodzi o to zebyscie nie pisali zadnych zlosliwych komentarzy, zeby sie wypowiadaly osoby ktore sa chetne stosowac ze mna diete, i wcale nie jestem pusta! pozatym moja znajoma stosowala ta siedie jakis czas temu powrocila do waagi sprzed ciazy i nie ma joja, wiadomo ze nie moze sie obzerac ale no z rozsadkiem dodawac co tydzien 100kcal do jadlospisu, pozdrawiam :]

Gość
będę zaglądać. :) Dziś ponad 900 kcal. Ale od jutra muszę się wziąć za siebie bardziej. Dołączam :). Jakbyś chciała dołącz do nas:http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4453656 też się odchudzamy, i też nieracjonalnie :P.:) pozdrawiam :)

Gość wiktoria1767
hej, widzialam ze na 500kcal. ale ja musze szybko schudnac, zapraszam do mnie i dziewczyny od waszego topiku, od jutra 350 kcal pozdrawiam ;]

Gość
a bedziesz cwiczyla ? :)

Gość wiktoria1767
wiesz nie mam zbytnio czasu i kiedy, bo do pracy w tygodniu chodze i pracuje w biurze a jak przychodze to padnieta jestem i maluchem jestem zajeta, ale czasem bede cwiczyla na hula hoopie albo skakance, bo widzialam ze jest taka dziewczyna na forum co sie rozni odemnie jedna literka, wiktowia1767 a nie wiktoria i zeby nie bylo mylone, bo jak czytalam to ona ma 17 lat ale ttaka zbieznosc ze ma tez 167cm i 67kg, tylko ze ona jest nastolatka a mi po ciazy przybylo, moja waga przed ciaza byla 43 kg i bardzo chcialabym do niej powrocic zmiescic ssie w spodnie w xs choc to juz nie mozliwe bedzie przez brzuch, ale ogladalam taki film dzis o liposukcji, to doktor najpierw kazuje schudnac a potem dopiero jak cos liposukcja, dlatego chce schudnac najpierw bo przeciez nie jestem taka stara no prawie 30 na karku ale to przeciez nie 50 zebym miala cialo takie, pozdrawiam i do jutra bo maluch sie obudzil ;]

Gość córka twojej stareeeej
rozumiem schudnac .. ale nie kosztem 350 kcal. mow sobico chcesz ale ja ci daje gora 2 dni!! dziewczyno jesli masz tyle kg do zrzucenia, masz dzidziusia to musisz miec energie do zycia . gwarantuje ci nie nie dasz rady! przejdz na 1000kcal. moze kuracja odchudzajaca dluzej potrwa ale bez skutkow ubocznych!!

Gość wiktoria1767
no ok zobaczymy, a i zapomnialam dodac ze ja nie karmie piersia juz ;] bo Adaś ma 2 latka i 3 miesiace ale dla mnie to nadal malizna, wiem ze to duzo kg, no ale jak czytalam blogi wielu osob to tak wlasnie schudly no ;] a powracajac do tego tematu jak chodzi o wiktoWie1767 dziewczyne o nicku bardzo podobnym do mnie wi widzialam jej posty wlasnie na watku 500kcal ale innym od tego to byl watek bodajeze 600-700kcal, ale mniejsza o to, i ona cos tam pisala ze zbiera jakies pieniazki dla jakiegos chlopca na aparat ortodontyczny, myslicie ze faktycznie zbiera te pieniadze czy chce oszukac? bo ja sobie pomyslalam ze kazdemu jest potrzebna kasa ale tak jakby faktycznie zbierala dla niego to mozna by troche odlozyc i wyslac wspolnie, co myslicie? ja do niej napisze i zapytam, i zeby wyslac jej jakas wieksza kwote np.400zl , mozna by bylo zrobic tak ze uskladalybysmy jakas kwote przeslalybysmy do jednej z nas i wyslaly tej wiktoWi1767, bo ja mysle ze nie jest oszustka skoro tak pisala, ale jeszcze sie z nia skontaktuje i dam wam odpowiedz no i wy tez cos mi napiszcie co o tym myslicie ;] bo to jest szczytny cel, wiadomo ze nie kazdemu z nas sie przelewa, ale tak odlozyc co miesiac 100zl i wyslac do jednej i po problemie.Ja czekam od niej na odpowiedz, mysle ze odezwie sie w najblizszym czasie.

Gość Marinete
Sama próbowałam na 500kcal i wynikiem był spadek wagi, owszem, ale i anemia z konsekwencjami ciągnącymi się za mną od 5 lat już. Pamiętam, jak nie dałam rady funkcjonować, tylko spać, spać, spać... Grunt to ruch, a nie diety :)

Gość wiktoria1767
to zalezy w co bogata byla ta twa dieta, bo jak zapchalas ja batonami czy czyms to nie dziwie sie, a w rybie i owsiance i mleku i warzywach to same zdrowie, a dla wzmocnienia bede lykac chyba tran w kapsulkach, 2 tabletki dziennie, kwasy omega 3, wit A,wit. D, no to tyle i zapraszam wszystkich, od jutra ;] dobranoc ;* odezwe sie rano przed praca ;)

jak ktoś nic nie wie o fizjologii i ewolucji ( tak , ewolucji ) to se może stosować te diete i tak nic to nie da

Gość odpowiem na szybko
przeczytałam zarówno apele wikoWi jak i Twoje i wychodzi mi, ze jesteście ta samą osobą. ten sam styl pisania, potok myśli. tak, myślę ze to oszustwo. zbieranie pieniędzy dla kogoś to śliski temat, powinna się tym zająć fundacja (można powołać samemu). to tutaj to naciąganie dieta 350 kalorii- poniżej jakiejkolwiek krytyki.

Gość wiktoria1767
sluchaj kolezanko ja nie mam nic do tej nastolatki, skoro zbiera pieniazki to prosze bardzo,jaki taki sam potok mysli? czegos tu nierozumiem?! czy ty mnie oskarzasz ze sie podszywam za jakas nastolatke albo za dorosla kobiete? przeciez tak nie mozna mowic, z tego co czytalam to ona faktycznie zbiera te pieniadze i wiesz co odpisala mi ze jej juz wplynelo na konto 400zl a raczej nie na jej konto tylko jej mamy bo jest jeszcze niepelnoletnia, i wiesz co jak nie wiesz to nie mow prosze takich rzeczy ze jestes oszustka bo tak nie jest, i jest bardzo mi przykro ze tak myslisz, poprostu z tymi nickami to jakis przypadek i z tymi wymiarami, ile ludzi jest co ma takie przypadki? i co myslisz ze bym pisala z dwoch kont? jeszcze nie oszalalam i nie mam czasu szczerze na takie kombinowanie bo poprostu to jest dla mnie smieszne , owszem sa oszusci ale ja jej wierze ze zbiera te pieniazki, co tak trudno uwierzyc ze dziewczyna zamiast wydawac pieniadze na cos innego woli komus pomoc i ma z tego satysfakcje? rozna jest teraz mlodziez, pamietam kiedy ja chodzilam do liceum, wiadomo to bylo inacze ale sa jeszcze ludzie ktorym zalezy a kims, i pisala ze ten chlopak ma na imie Pawel, lecz nie chce juz rozpisywac sie po forach bo kazdy moze pomyslec ze to oszustwo, ja tez tak pomyslalam ze naciaga na kase, ale teraz mam z nia kontakt i powiedzialam ze jak cos uskladam to jej dam znac, i ze moze jeszcze ktos sie dolaczy, ona bardzo sie cieszyla ze jestem pomocna i chce jej pomoc, i to nie dlatego ze sie pod nia podszywam czy nie mam innych spraw na glowie ale widac ze nikt nie uwierzy 17 latce ze ma dobre intencje, ale ja popieram ja w 100% i jestem za tym co ona robi.I prosze nie pisz na przyszlosc ze sie podszywam i ze jestem oszustka bo to naprawde boli, a tak dla zalozenia to ja podajac wzrost wage troche zanizylam bo waze 68 kg i dlatego tez takie zamieszanie moze wyszlo ze ja to WiktoWia i WikToria, lecz to taka zbieznosc, ona chodzi do liceum jeszcze a ja juz pracuje i mam 2 letniego synka i meza i jestem bardzo szczesliwa ze ich mam. I prosze NIE piszcie zadnych zlosliwych komentarzy bo kto tu pisze to naprawde chce byc na tej diecie, a skoro wy nie chcecie to nie piszcie, wspominalam juz wczesniej ale jak widac nie dociera do kazdego, z mojej strony to chyba tyle.do jutra bo bylam ciekawa tego meila od wiktoWi i sie doczekalam, daltego tez ide spac, dobranoc kochane ;]

Gość córka twojej stareeeej
dziewczynko jak ci sie nudzi na chacie t sie wez za nauke badz robte bo ci odpierdala hahahahahahah zalosne. usmiac sie mozna naprawde!! wychodzi na to ze masz gora 14 lat !! i tak tok myslenia. pusto oj pusto!!

Gość hkgyftty
a mi się wydaje, że te wszystkie pokarmy to jakieś 400-450 kcal a nie 350 :P

Gość tacy sa ludzie
Dokładnie czytając miałam wrażenie że ta laska ma rozdwojenie jaźni i naciąga.A potem czytam ten topic jak jej się pojeba*o z którego nicka pisała o tym zbieraniu.APELUJE do każdego kto wtedy z nia rozmawiała na tym gg i podała nr konta-zgłosić sprawe na policje trzeba!!A posta do modów.=)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
ja zrobilam glodowke 1 tydzien i schudlam okolo 7 kg, to bylo okolo 3 miesiecy temu, do dzis schudlam jeszcze 1 kg!!! odzywiam sie normalnie, unikam makaronow, ryzu, kartofli , bialego pieczywa,sosow, slodyczy :P czasami no i co?jaki efekt jojo? NAJWAZNIEJSZE JEST PO GLODOWCE POWOLI WCHODZIC W RYTM JEDZENIA, JESC PRAWIE NIC, TYLE ILE SIE GLODOWALO, ALBO I 2 RAZY DLUZEJ..... POLECAM , CZUJE SIE OCZYSZCZONA I SZCZUPLEJSZA!!!!!!

Gość OnFajnaMaturzystka
Nie lepiej jesc kupe trzy razy dziennie? Smaczniejsza i mniej kalorii ma :)

Gość jakajkajkjakkjajjaa
glodowka tzn woda i NIC wiecej 😠 teraz mam 172 cm i 65 kg za jakis czas znowu to samo i figurka jak ta lala :)

Gość dlgjdljgsdfjgsl
sram na was wstretne grubasy oblesne z obwisłymi cyckami

Gość wiktoria1767
dobra robcie co chcecie, od nikogo z nete kasy nie wzielam, a podawac sie moge za kogo cchce tak czy nie? usuwam konto i zegnam sie z kafeteria nara

Gość wiktoria1767
i wogole no ale tak na powaznie to kase zbieram, pomoze mi ktos usunac konto? powie jak bo zapomnialam meila i chce usunac i nikomu tu nie wadzic

Gość wiktoria1767
a i tak nawiasem mowiac to nikogo nie oszukalam, no moze tylko tyle ze podawalam sie za wiktowie i wiktorie, przyznaje sie, tak naprawde mam na imie natalia i mam 20 lat, no ale ludzie kto z was podaje prawdziwe nicki? jakby sie tak uparl to 80% ludzi to konta fikcyjne, i sami oszukujecie ludzi tez swoimi nickami i wypowiedziami, wiec jestem feir wobec wszystkich pozdrawiam, i za takie obrazliwe slowa tez moga byc kary ale nie ma, no a co niektoym by sie przydalo, ja pisze z dystansem i nikogo nie urazam, a gdyby tak bylo to polowe ludzi by tu nie bylo i nie bylo by plotkarskich portali, pozdrawiam, i jak nie macie nic dobrego do napisania to tu nie piszcie, zalozcie sobie nowy temat i piszcie w nim co sie wam zewnie podoba

Gość wiktoria1767
i nokimu nie podawalam numeru konta sorry. i sama apeluje o zglaszanie posta do isiniecia bo nie ma sensu na nim pisac

Gość a takiego wala
oszustko co wystraszyłaś się? i słusznie , trzeba było nie wyłudzac kasy..mam nadzieje że odpowiesz za to

Gość pupka42153
pojebao Cie? :o i tak przytyjesz :o obiecuje Ci ze przytyjesz ! I nic na to nie poradzisz, kiedyś bedziesz zalowac ze tyle czasu zmarnowalas:o kiedys tez sie podobnie odchudzałam i gówno z tego wynikło, jakbym sie racjonalnie odchudzała to bym juz dawno schudla, a nie te diety cud:o kiedys bedziesz tego zalowac!! Zobaczysz.