Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darknessss

usg, ciąża, bardzo ważne

Polecane posty

Gość nie wierze to
wiesz co? nie wierze ci a nic, mialas usg w szpitalu? jakie usg?

Gość nie wierze to
i jak stwierdzili niewydolnosc plodu??????

Gość Darknessss
nie wierze w to nie musisz wierzyc!! swoje komentarze zostaw dla siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kwittd pisze do Ciebie i dalej nic;/

Gość nie wierze to
jak masz na imie autorko???

Gość nie wierze to
bo wiem jak to wszystko przebiega od a do z dlatego mi tu wiele rzeczy nie pasuje, odpowiesz ma moje pytania prosze?

niestety nic od Ciebie nie dochodzi :( nie wiem,mam nadzieję,że naprawdę to nie jest prowokacja,jestem osobą z natury dość ufną i bardzo się przejęłam Tobą,że pewnie nie będę mogła spać :(

Gość Darknessss
kaska a jak ci nie pasuje to trudno, nie chce mi sie o tym juz gadac.

Gość Darknessss
jutro spróbuję znowu napisać, może dojdzie...kwittd

Gość nie wierze to
kwittd daj gg albo maila cos Ci powiem.. do autorki to na jakiej podstawie to stwierdzili?

To co pissze autorka nie ma ani ladu ani skladu. Wg mnie to sciema jaki szpital wypuszcza pacjentke tego samego dnia jezeli miala silne krwawienie? Nie rozumiem jaka przyjemnosc maja osoby ktore pisza tego typu tematy....

darknesss gratuluję! :* i przyznam że Ci zazdroszczę:) obyś ciążę wspominała jak coś pięknego,żeby dzidzia rosła zdrowa no i szczęśliwego rozwiązania :) dawaj znać jak z twoją ciążą.jeszcze raz gratuluję!

Gość Moni@86
Darkness tak bardzo mi przykro;-(((( strasznie się przejełam, bo wyobraziłam sobie że to może i mnie spotkać, Boże obym ja donosiła! Kochana jeszcze będziesz miała nie jedną szansę, na pewno. A powiedz mi z jakiego miasta jesteś? Bo jeśli niedaleko Lublina to ja znam świetnego lekarza (do którego chodzę), on ma prywatną klinikę leczenia niepłodności najnowszą metodą NAPROTECHNOLOGY. Tylko nie pomyśl sobie, że uważam Cię za niepłodną albo coś, tam chodzą różne kobiety z różnymi problemami. Ten lekarz na prawdę pomaga. Jesli chcesz podam Ci do niego namiary. Trzymaj się i będzie dobrze;-))