Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tequila boom boom

MATEMATYKA JUZ JUTRO KOCHANI :D

Polecane posty

od nauczyciela zalezy wiele, nasz facet od matmy zero przekazu, a kiedy chodziłam na korki babka nie dość że świetna to jeszcze wytłumaczyć umiała ;)

a moga cos takiego wymyslec, nie takie rzeczy sie zdarzaja w naszym systemie edukacji. Od nauczyciela bardzo duzo zalezy, a duzo nauczycieli zle wykonuje swoj zawod. Nawet jesli ktos wie wiecej niz inni to jest zle - u nas w klasie byl uczen, ktory znal chemie na poziomie akademickim, przeczytal wiele ksiazek, a nauczycielka tylko go demotywowala mowiac ze nie jest w stanie zrozumiec tego o czym czyta.

ja nawet nie wiem czy zasnę, położyłam się popołudniu bo przed polskim zasnęłam dopiero ok 5 a o 7 trza było wstać.. tak mi siało w tych oczach od tych streszczeń;D

Gość tryt..
widze ze wszyscy zadowoleni,co ich jutro spotka :D

zdać zdasz na pewno. Przeciez nawet debil by rozwiązał zamknięte na 30% z tymi tablicami :D Ja się martwię jedynie tym co zrobić, żeby zdać ale nie narobić przypału - czyt. zdać na minimum 60 %

juz oznajmiłam że jak zdam matme stawiam litra znajomym o dziwo każdy obiecał trzymać kciuki :D

Ja bardziej angielskim się stresuję, nie że nie zdam bo probny na 990% napisałam ale może być baaardzo ciężko. Piszę w sali gdzie każda ławka kolejna jes na wyższym stopniu, po prostu w klasie - aula. Jak dadzą to ustrojstwo w którym puszczą CD na początku klasy a ja wylosuję numerek gdzieś na końcu to może być nieciekawie, straszne echo tam jest.. I czy to nie debile..przecież mogli by dac inną sale.

to już możesz chłodzić krowę :D zdasz na pewno. Trzeba mieć szczególne umiejętności aby nie zdać:D

ja nigdy nie miałam wyokich ambicji, jedynie byle zdać, a oceny wpadały dobre bo mam dobrą pamięć, i zazwyczaj nie poswięcałam czasu do nauki, gorzej z angileskim napisze list itp, ale w słuchu jestem kiepska ;d

Powodzenia :) ! Też mi to mówią, czego pijusy nie zrobią dla wódki xd

ja też nie jestem typem kujona tym bardziej, że w zeszłym roku mialam około 500h nieobecności :d podejrzewam, że w tym roku to samo było. Przy książkach nie siedziałam nawet 10 razy. Tak sobie myślę, że gdybym chodziła dużo częściej to bym orłem mogła być :D Ja muszę nasłuchiwać na prawe ucho bo tak mi lepiej, a to mnie dezorientuje :D

jak narazie sres mam przed jutrem, masakra, jeszcze linijki musze znalesc :D

haha dobrze, że przypomniałaś bo bym zapomniała naszykować, a znając mnie rano bym o tym nie pamiętała :d

myślicie, że kątomierz będzie potrzebny?-.-

no nic idę popatrzyć jeszcze chwilkę i do spania..chociaż pewnie nie zasnę jak się po południu wyspałam

z tego co wiem to na majzie ma być tylko -> linijka, cyrkiel, czarny długopis i nie mogę sobie przypomnieć czy kątomierz też

w linku do probnej tylko to co wymieniłam prócz kątomierza no i kalkulator oczywiście ale to oddawaliśmy już matematycy

no nic to życzę powodzenia jutro :D ;*

próbną z listopada właśnie robie powiem Wam, że zamknięte okay 25/25 dobrze ale otwarteto inna bajka :D