Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

czy ktos wie co sie stalo na modlinskiej w warszawie?

Polecane posty

jakis ladunek? o co chodzi? na ile ruch wyłączyli? pod blokiem wszyscy przechodni to przezywaja, na petli nie ma ani jednego autobusu. co sie dzieje???

Gość a ja też dostałam
up

Gość ggh,;'sp
awaria rury z gazem

a jak tam jest obecnie? da sie przejechac?

Gość nieujawnionowektoś
mieszkam niecały kilometr od modlińskiej i nic nie słyszałam... ale korki i tak są codziennie ogromne więc jeden więcej już nie robi różnicy. pewnie to związane z budową mostu połnocnego a co ty husky z wawy jestes__ ?

nic nie zauwazylas? ruch caly wstrzymali w strone północy na iles tam godzin. kolo 18:30 puscili ale przez ten czas zdazylo sie tak zakitrasic. tak jestem z warszawy z bialoleki... :/ moj chlopak nie mogl wrocic do domu. wiec chce mu dac znac co i jak. bo jak nie, to lepiej zeby zanocowal u rodzicow

od 16.30 do 18.30 miał być gdzieś w Warszawie przemarsz straży pożarnej, że tak powiem. Tylko nie wiem gdzie, ale możliwe, że właśnie na Modlińskiej.

Gość sdfzsgfvzsfvbzsdfvzfdvz
Drogowcy dokopali się do rury z gazem. Zamknięto wszystkie pasy na skrzyżowaniu Modlińska/Płochocińska w stronę Tarchomina tuż po 17:00. Chuczą o tym na CB od 4 godzin...:/

Gość Być może to z okazji
Święta Straży Pożarnej.(?( a co ty tam Husky robisz?:-P

dobra to ci co mieszkaja przy modlinskiej niech zrobia dobry uczynek i niech zobaczy czy autobusy jęzdzą czy stoją w miejscu. moj chlopak jest na goclawiu i puki co jedzie do domu najwyzej sie wróci.

moj puci puci jednak nie przyjedzie bo sie nie da :(:(:(:(:( NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

nie ma objazdów? ja jechałam po 18 i dało się przejechać(ale to był dopiero początek korków)

ja nie wiem co sie tam działo dziś, ale w korku stałam długo...... a tak wogóle tam od dawna jest rozkopane , bo robią most itp :)

Gość Twój Puci Puci
W życiu liczą się dwie sprawy. Mistyfikacja na szerokozakrojoną skalę(tereny Modlińskiej)jak i dwie jurne Panie w łóżku(Gocław):-P:-P:-D;)

i ABW oraz BOR zamkneli teren. Bo jak powszechnie wiadomo ochronę dostają już kandydacie ubiegający się na urząd prezydenta oraz ich rodziny. specjalna międzynarodowa komisja bada obecnie czy nie był to zamach.

Gość i co teskniliscie
jakie nieszczęście nie bedzie pani prezydentowej :O:( Alika:O:P