Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aeriane

Ondine - streszczenie - pilne!!

Polecane posty

Witam, czy ktoś z Was oglądał Ondine? Potrzebne mi krótkie streszczenie tego filmu, a w sieci można znaleźć jedynie zapowiedź, jak to rybak zakochuje się w nimfie. Ale o co chodzi poza tym? Jakę są tam wątki? Jak to się kończy? Ktoś pomoże? Sprawa dość pilna i istotna

Dzięki, ale to jeszcze nie wszystko :( Problem w tym, że muszę komuś opowiedzieć ten film, a nie mogę na niego iść. Wiem, ze jest tam jeszcze jakiś motyw z narkotykami, ale nic poza tym. A kim tak naprawdę okazała się Alicja??

Gość nie chce mi się logowac dzis
właśnie wróciłam z tego gniota

film jest nudny i długi jak flaki z olejem, dłużyzny, nic się nie dzieje, żadnego przekazu, ble. juz Ci streszczam [ uwaga, ci którzy chcą iśc do kina niech zamkną oczy :P ] okazuje się że to żadna nimfa tylko dziewczyna z rumunii, która szmuglowała narkotyki i w czasie obławy wpadła do wody i farrel ją wyciągnął i myślał że to legendarna kobieta - foka. żenułą

Gość obejrzyj sobie bajke
MALA SYRENKA to to samo

Dzięki śliczne :) Mam nadzieje, że tyle wystarczy. Przeciętny facet chyba raczej o więcej szczegółów pytał nie będzie ;)

Gość pewnie chcesz sciemnic
ze bylas w kinie hahahaha

Gość bylam i zaluje
to nie syrenka tylko szmuglerka narkotykow zastanawia mnie dlaczego na poczatku jak spiewala to ryby wpadaly w siec? wiem ze tak jest wg legendy ale na koncu okazalo sie ze nie jest nimfa... czyzby wpadka?

he, no właśnie, to całe śpiewanie to pic na wodę chyba taki zabieg żeby widza utwierdzic w przekonaniu że faktycznie to jest ta sealka i potem żeby było takie buuuum!!! element zaskoczenia większy :) jedyne co mi się podobało to gra tej dziewczynki

Gość bylam i zaluje
yez nie kumam dlaczego ta dziewczynka jezdzila na wozku-jak ma sie problemy z nerkami to tak trzeba?:O

no właśnie nie wiem po co ten wózek tym bardziej że potrafiła chodzic bez niego. w ogóle w filmie jest duzo niedociagniec, masa wątków bez sensu, kiepska gra aktorów, Alicja sie nie popisała tak naprawdę

Gość bylam i zaluje
a czy collina naprawde ma taki dziwny akcent? czy to gra?:P

wydaje mi się ze grał. a był ktoś na co nas kreci co nas podnieca? czy warto?

Nie pomogę niestety. Ostatnio to byłam na "jak wytresować smoka" :))) Zresztą całkiem fajny ;)