Onaa89 0 Napisano Maj 4, 2010 Witam Mam prośbę czy mógłby ktoś w końcu powiedzieć mi jak duże prawdopodobieństwo jest, że jestem w ciąży ? Nie współżyłam z żadnym mężczyzną, ale uprawiałam tak zwany petting . Chłopak miał spermę na palcu, ale wytarł ją . Nie wiem kiedy to robiliśmy . Bardzo się bałam i 5 kwietnia powinnam dostać okres, nie dostawałam i ciągle się denerwowałam - zrobiłam jeden test po południu, wyszło , że nie jestem, drugi test zrobiłam na drugi dzień rano -wyszło, że nie jestem , po czym po kilku dniach dostałam okres i wszystko wróciło do normy. Dzisiaj jest 4 maja, jakieś 2 tyg. temu zrobilam znowu test i wyszło , że nie jestem, teraz spodziewam się kolejnej miesiączki, ale bolą mnie jajniki mam mdłości i ciągle myślę o tej ciąży ... Jak duże prawdopodobieństwo jest , że jestem w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 4, 2010 Proszę o odpowiedź :( ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Maj 4, 2010 PRAWDOPODOBIEŃSTWO JEST ŻADNE, ZE-RO-WE :-o Nie tak łatwo jest zajść w ciążę. Nie współżyłaś, miałaś miesiączkę, zrobiłaś 3 testy - wszystkie negatywne. Zastanów się o co pytasz :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Maj 4, 2010 PRAWDOPODOBIEŃSTWO JEST ŻADNE, ZE-RO-WE :-o Nie tak łatwo jest zajść w ciążę. Nie współżyłaś, miałaś miesiączkę, zrobiłaś 3 testy - wszystkie negatywne. Zastanów się o co pytasz :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 4, 2010 Tak , wiem, ale nikt nie potrafił mi po prostu na to pytanie odpowiedzieć ... czytałam już na różnych forach i nigdy nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie ... czytałam też , że tyle było przypadków ,że kobiety zachodziły w ciąże przy pettingu ... Bolą mnie jajniki , nie mam apetytu , jestem senna, więc czy to spowodowane może być zbliżającą się miesiączką ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Maj 4, 2010 Te dziewczyny, które zaszły podczas pettingu to nie jest reprezentatywna grupa. Zgromadziło się ich pełno na tych forach, bo ten temat je zainteresował. Szanse w takim przypadku są bardzo niewielkie, musi być naprawdę trochę świeżej spermy na palcu i musi zostać wprowadzone wgłąb pochwy. Jesli miałaś już miesiączkę od tego czasu i tyle testów negatywnych, to na pewno nie jesteś w ciązy. Twoje objawy mogą być spowodowane stresem lub wmawiasz je sobie. Kiedy starałam się o dziecko, w każdym cyklu miałam "objawy", choć w ciązy nie byłam. Wyluzuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Maj 4, 2010 Dziewczyno wyluzuj!!!!!!!!!!!!!!!!! Na Bank nie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEMOZLIWE. Wbrew pozorom w ciąże nie jest tak łatwo zajść ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 4, 2010 Na prawdę, aż się uspokoiłam ,więc dziękuje ślicznie za odpowiedź :* ! chcialam robic kolejny test, ale to chyba bez sensu ... ten okres ktory dostalam w maju byl calkiem normalny, bardzo silny i dlugi - tak jak zawsze . jeżeli w tym miesiacu tez dostane to bede juz pewna na 100 % , a dzięki Pani uspokoilam się i mogę spać spokojnie :* :) ! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa Napisano Maj 4, 2010 Nie rób kolejnego testu, szkoda kasy, na pewno w ciąży nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Maj 4, 2010 tylko na testy się wykosztowałaś :) Tez kiedyś tak panikowałam, a teraz kiedy z mężem pragniemy dziecka to ....szkoda gadać :( Więc nie denerwuj się, bo naprawdę nie ma to ŻADNEGO sensu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 4, 2010 Jejku :* ! DZIĘKUJE ŚLICZNIE :* !!!!! jestem bardzo szczęśliwa i powinnam zapytac o to dawno . Przez caly ten miesiac malo jadlam, chodzilam jak taki cień , nie spalam nic nie chcialam ... ciagle o tej ciazy myslalam, a Pani w kilka min uspokoila mnie :* dziękuje, że kolejne noce bede mogla przespac calkiem normalnie :* :) ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzastolinatoja 0 Napisano Maj 4, 2010 :):) :) :) Jeśli mało jadłaś i mało spałaś to może spóźniać Ci się okres:) Więc na "zaś" piszę TO NORMALNE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 4, 2010 No i mdłości podoo od takiego trybu zycia tez moga występować bo przeczytałam już wszystkie możliwe informacje na ten temat :P Jeszcze raz dziękuje , mój apetyt wraca, a te objawy ... hmm jakos chyba juz tak ich nie zauwazam :P :* ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 Objawy zniknęły , ale okres powinnam już dostać a nie ma :( bolą mnie tylko piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 Czy t o na pewno nie jest ciąża ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 Proszę o odpowiedź ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 nie jestes w ciaży dziewczyno! nie wkrecaj sobie! ile Ci sie dni spoznia??? nawet nie wiesz co podswiadomosc i ciagle myslenie potrafi zdzialac, stres opoznia okres, nie mysl o tym, goraca kapiel..lampka winka i spac, lada dzien bedzie okres, a jak nie to radze zainwestowac nie w test a na wizyte u lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 W tamtym miesiącu tez mi sie tak spoznial i dostalam albo chyba 14 kwietnia . zawsze mialam nieregularne miesiaczki ... a teraz tak czesto mysle o tej ciazy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 jej...dzis dopiero 10 maj, 27 dzien cyklu (chyba) takze spokojnie.. czasem sa 31 dniowe i wiecej , a przy Twoim miesiacu stresu nie zdziw sie jak sie spoźni. A poza tym naprawde Ty nie masz sie czego bac, nie ma szans na ciaze!! ps. uwierz mi ze to 30-40 zl na tabletki sa warte tego zeby sie nie stresować co miesiac..polecam taka inwestycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 Jak przyśpieszyć ten okres ? :( Może na prawde jestem w ciazy .... odchodze juz od zmysłów :( ! Zrobilam 3 testy - wszystkie negatywne. Dostalam okres i w ogole i od tamtej pory nic z nikim nie robilam :( ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 sam przyjdzie tylko nie mysl o tym!!!!!!!!!!! bo w ciazy nie jestes!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 No na prawde nie czuje ,zebym byla w ciazy , ale juz mam takie mysli i tyle o tym mysle,ze świat o takich pierdołach nie slyszal ! tylko,ze wmawiam cos sobie i nie umiem tego z glowy wybic dlatego pytam o to tu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 Dziękuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 To prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w moim przypadku jest malo prawdopodobne , prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 zadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 Pomaga mi jak ktos mi to napisze ... zrobie chyba jutro kolejny test ciazowy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 ja wiem, ale z doswiadczenia Ci powiem ze ja sobie tez wkrecilam kiedys...bole glowy, podbrzusza, odbicia, zgage , wzdecia...a to wszystko nasza podswiadomosc, bo jak sie nie balas o ciaze to nawet nie zwracalas na takie rzeczy uwagi. Naprawde nie jestes w ciązy i spokojnie czekaj na okres bo go dostaniesz kolo 14-16 maj!:)...ze Ci tak wywroze troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 nie rob testu! wydaj lepiej te pieniadze na podpaski/tampony na zblizajacy sie okres:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 10, 2010 Skoro już 3 osoby zapewnily mnie ,ze na pewno nie jestem w ciazy to w to uwierzę :* dzięki wielkie ..... chyba przestane o tym myslec i dostane okres , nawet sie nie bede spodziewac hehe :) jeszcze raz dziekuje :* na prawde ogromny stres przechodze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaa89 0 Napisano Maj 13, 2010 Dzięki waszej pomocy i waszemu wsparciu rozluźnilam się i przestałam myslec o ciąży . Dzisiaj rano dostałam miesiączke, ktorej w ogole na razie sie nie spodziewalam. Chcialam wam po prostu serdecznie podziekowac :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach