Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleneczka

Wróciłam z dziwnej randki. Bardzo dziwne.

Polecane posty

Gość maleneczka
jak spotkanie trwało 1 h to chyba nic z tego już nie będzie. Ja chyba zwariuje, od ponad roku nie mam faceta, czuje się strfustrowana tym faktem. Umawiałam się kilka razy z innym i wiem , że się podobam, bo nawet jak byłam na randkach to inni faceci wodzili za mną wzrokiem, a ubieram się skromnie, przeciętnie. Więc dlaczego, mimo, że faceci na mnie patrzą, to ten dupek żołędny zakończył spotaknie po 1 h?!?! tego się nie spodziewałam

Gość MorticiaAdams99
okkk, to juz to olej . Jesli nie napisze w ciągu najblizszego czasu - daj sobie z nim spokoj :P

"zaproponowałam nawet ze zrobie mu loda w toalecie dworcowej moze to go wystraszyło?moze mial brudne gacie i nie wiedzial jak sie przyznac?sama juz nie wiem.." idz czlowieku sobie zwal, ulzy ci.

Gość maleneczka
no właśnie - to był podszyw powyżej

Gość maleneczka
mowie jak bylo:-Oinni patrza i pytaja-ile?sama nie wiem, chy im chodzi o moj wiek czy co:-O

Gość maleneczka
no ale przecież widział mnie na zdjęciu!! a myślę, że w realu wyglądam nawet lepiej

Gość MorticiaAdams99
a ile masz latek :)?

Gość Iskra;)
Ja zanim poznalam Mojego M. bylam sama prwaie 2 lata;)- dobrze mi to zrobilo. Spotykalam sie z facetami, ale wiedzialam ze "Takie Bycie to Zadne Bycie", wiec zatrzymalam sie i pojawil sie On;)

Gość maleneczka
ten powyżej wpis nt jeżyka polskiego to nie mój

Gość maleneczka
ale najlepiej wygladam w tesco, w realu własciwie tak sobie

najlepsza metoda to poczekac az sam sie odezwie, faceci to zdobywcy, albo jak masz jakas inna sposobnosc kontaktu z nim np gg jak juz pislam zamiast sms to poczekaj az on do ciebie zagada, albo po prostu sama cos napisz do niego tak o "pogodzie" wyczujesz wtedy o co chodzi 🖐️

Gość maleneczka
27

Gość maleneczka
13, ale napisalam mu ze wiecej, a on ma 65 lat

Gość fwerrg
kobito nie słuchaj tu ci zle mowia z zazdrosci, facet sie odezwie spotkacie sie jeszcze raz bedzie fajnie zobaczysz!!

Gość maleneczka
artek pedale-to ty sie pode mnie podszywasz?

Gość Bronek z Bielawy
przypuszczam ze na 20 byl umowiony z inna, jezeli tamta wypadla gorzej to pewnie bedzie spotykal sie z toba :D

Gość maleneczka
nie używam takich słów jak powyżej, wiec podszywaczu wyluzuj

Gość maleneczka
a moze to ze powiedzialam iz pracuje na 3/4 etatu w szaletach miejskich go spłoszyło?

Gość maleneczka
udało mi się nawet wcisnąć w spodnie nr 36, a ten dupek tego nie docenił - totalna załamka :(

Gość maleneczka
ale jak sie schyliłam w tych spodniach po peta na ulicy to tak pierdolneły na szwie ze az trzasło:-D i cała doopa na wierch wylazła i te moje syfne stringi sprzed tygodnie tez:-O

Gość maleneczka
teraz mam perspektywę dalszych randek z chłopakiem , który intelektualnie bardzo mi odpowiada, ale z kolei nie podoba mi się wizualnie. jeszcze może zdierżyłabym braki w urodzie, ale ten koleś się nie myje (śmierdzi od niego) + ma kamień nazębny, co już mnie w ogóle obrzydza i odstrasza, a uważa sie za nie wiadomo kogo, bo studia skończył. ja też ukończyłam, ale nie przeżywam tego jak mrówka okres

Gość maleneczka
a smród był ze ho ho...

Gość shssdbwhdauip
wiesz co pierwsze spotaknie z moim chłopakiem( z którym jestem juz 3 lata trwało niecałą godzinę) .... bo jak mi powiedział jedzie na wieczór kawalerski :( ehh

ja na pierwszym spotkaniu w realu bylem troszke zestresowany, i cienko mi szlo z komplementowaniem ;) odezwie sie, poczekaj.

Gość maleneczka
poza studiami mam jeszcze skonczony trzytygodniowy kurs zrywania wisni-z wyroznieniem!:-)