Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleneczka

Wróciłam z dziwnej randki. Bardzo dziwne.

Polecane posty

Gość maleneczka
macie jeszcze jakieś pomysły apropos przczyn zachowania tego kolesia ?

Gość maleneczka
no piszcie bo sie osram z ekstazy:-(

masz 27 lat...sory ale zachowujesz sie jak gówniara..niechcesz do niego napisac jednego głupiego smsa bo uwazasz ze to zalosne...heeh zalosne jest pisanie tych pierdul ostatnich..."odezwie sie" co zrobilam nie tak, itd

sluchaj innych przyczyn nie ma, przeciez nie napiszemy ci 100pytan do... sa 2 przyczyny, poczekaj az sie odezwie, a jak chcesz wiedziec wczesniej to wymysl jakis sms do niego ale nie na temat randki tylko takie cos bezpretensjonalnego, powodzenia :D

Gość Bronek z Bielawy
albo jest stary zigolakiem, chce cie rozpalic zebys wyla za nim, to on chce rzadzic albo wyczul ze nie zaciagnie cie do lozka na pierwszym spotkaniu wiec nie chcial niepotrzebnie tracic czasu

sa tylko dwie: -rzeczywiście musi jutro wczesnie wstac -splawil cie I nic na to nie poradzisz (nie chcesz), wiec nie mysl o tym

Gość maleneczka
raczej byłam napalona, wiec drugi powód odpada

po co myślec zastanawiac, zaprzatac sobie glowy, jak mozna napisac smsa i sie przekonać..

Gość maleneczka
mnie to ciekawi tylko z merytorycznego punktu widzenia, bo ja się nigdy nie narzucam.

Gość Bronek z Bielawy
albo daj fote to moze ja spotkam sie z toba jak bedzie fajnie to moze zostane nawet na noc :D

Gość maleneczka
do góry

Gość maleneczka
sama pokaż swoje zdjęcie

Gość Honeyy i malinki.
Wybacz, masz 27 lat a zachowujesz się jak gówniara. Ok, internetowe randki są dla ludzi i nikt nie ma prawa mieć nic przeciw, ale wypytywanie obcych ludzi na forum , poważnie? ;s Chillin' bo zostaniesz starą panną, w sumie niektórzy już mogliby wnieść jakieś obiekcje ;) Bless!

Gość maleneczka
co takie nerwowe jesteście :P

Honeyy i malinki. brawo dla ciebie to samo napisalam i nie dziwie sie kolezanko ze facet cie spławił, z takim charakterem...czmeu mnie nie dziwi ze rok jestes sama

Gość Honeyy i malinki.
Olka11305 wybacz, bo Cię przypadkiem trochę skopiowałam ;)

to nie, tamto nie, kazda pomoc zla, kazda rada zdjecia tez nei chcesz pokazac, dziewczyny staraja sie tutaj pomoc mowia ze mozesz pogadac na priv a ty na wszystko nie..........wiec co od nas chcesz?

Gość ALE SMUCISZZZZZZZZZZZZ
KOBIETO WEZ JUZ SKONCZ................. BO JESTEM LADNA I SIE MU SPODOBALAM BO NAM SIE FAJNIE GADALO,, TO SA TWOJE SPOSTRZEZENIA---JASNE MOZESZ BYC LADNA I FAJNA ALE WEZ POD UWAGE ZE MOZESZ NIE BYC W JEGO TYPIE PO CO SZUKASZ DRUGIEGO DNA------------------MI SIE TEZ PODOBAJA INNI I CHOC FAJNIE MI SIE Z KIMS GADA------NIE SA FACETAMI W MOIM TYPIE NIE WIESZ CO ON O TOBIE SADZI -----------WIDAC NIE BYL ZAFASCYNOWANY-------------TO PO CO MA TO CIAGNAC NIE DOSTALAS KOSZA CZY CO ??????/ OGARNIJ SIE

Gość bknlais
jaka dziwna randka, NIE akurat normalna jak dla kogos kto dostaje kosza , tak to przezywasz jak stonka wykopki,nie dociera do ciebie ze ktos cie olał? az tak jestes tępa ??? uczepilas sie goscia, a on juz pewnie cie nie pamieta, trudno ci sie pogodzic z porazka ?

Quicksand masz racje, zrzedzi jak stara panna no wlasnie 27 lat mowi samo za siebie..ale chyba poszla nasza randkowiczka

Gość maleneczka
jejku, ale wy jesteście nerwowe - podejrzewam, że jesteście bez faceta oj dłużej niż ja haha :P:P:P

Gość bknlais
kochana jestem juz mezatka od 5 lat :P:P

gdybym nie miala faceta, wypisywalabym te same glupoty co ty stara panno

haha ja 27 i bez faceta ojj dlugo:P ale nie zrzedze tak jak ty Autorko!:D wyluzuj cycki 🖐️

Gość maleneczka
olka skoro do innej kobiety masz tupet wystapić z tak ordynarnymi tekstami to szczerz śmiem wątpić, czy jesteś szczęśliwa w tym związku...

Gość Honeyy i malinki.
Przepraszam że się wtrącę, ale co mają wspólnego szczęście w związku a "występowanie do innej kobiety z ordynarnymi tekstami"? śmiech na sali! ;D

maleneczka , zal mi ciebie....a co ma piernik do wiatraka? pewnie niewiesz co znaczy te przysłowie więc Ci przybliże, tak jestem szczesliwa, a uwazasz ze nie jestem szczeliwa, dlatego ze najezdzam na Ciebie i mówie ze zrzedzisz albo ze jesteś stara panna?? ty naprawde jestes głupia