Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoannaJ

nie wiem co mnie pokusiło

Polecane posty

jestem 3-cm po poronieniu dziś jest mój 23dc. nie wiem co mnie pokusiło ale zrobiłam test ciążowy i to nie z porannego moczu. Obiecałam sobie w tym cyklu że tego nie zrobię.... teraz jestem lekko wystraszona bo test wyszedł pozytywnie :O martwie się że znowu się nie uda.... :( po co ja robiłam ten test :(

bolą mnie piersi , dzień w dzień mam zgagę choć nigdy jej nie mialam ..... :( okropnie się martwię....

a jak byś nie sprawdziła to byś nie była?:) nie martw się na zapas idź do ginekologa bądź dobrej myśli dbaj o siebie

tylko czy jest sens iść już teraz do gina.... bo w sumie to co on mi powie... nic... karze czekać na to co los przyniesie... :( a ja nie chcę by historia się powtórzyła.... ja wiem że to takie głupie myślenie .... ale nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać mimo iż bardzo byśmy chcieli zostać rodzicami.

też myślałam o becie.... ale robić już teraz czy poczekac na dzień planowanej miesiączki. Mało tego, podejrzewam u siebie nadczyność tarczycy.... niestety zaczęłam brać to pod uwagę po owulacji.... :O

nie nie każe ci czekać na ślepy los jeśli zna za stosowne przepisze przynajmniej leki , które pomogą utrzymać ciąże ja co prawda nie poroniłam ale obie ciąże miałam zagrożone i takie leki przyjmowałam

u mnie pojawiło sie plamienie w ten sam dzień dostałam duphaston... nie pomogło ;( wiesz mi się wydaje że oni tak o nie przepisują leków.... tak mi się wydaje...

no o tak o na pewno ale też raczej nie przepisze ci leków jak nie pójdziesz:P trochę cię nie rozumiem skoro się martwisz to chyba powinnaś chcieć jak najwcześniej znaleźć się pod fachową opieką

Gość mr.FILOZOf
hehhhehehehehe jesli sie nie uda to trudno spojrzmy prawdzie w oczy co zrobisz?co sie ma stac to sie stanie i koniec ale trzeba myslec pozytywnie napisz na GG jak chcesz pogadać 19229682

mr filozof dziękuje ale nie rozumiesz... już raz świat mi runą i to runą aż tak bardzo jakbym się tego nie spodziewała... do tego ta znieczulica panująca w szpitalu traktowali mnie jak mięso... rozumiesz? to nie jest przycięcie sobie palca drzwiami... ;(

ike, masz rację. Bardzo Ci dziękuję... ja się boję bardzo boję... ale musze to zrobić... lepiej dmuchac na zimne

pewnie, że się boisz:) ja pierwszy poród miałam tak fatalny, że przed drugim wpadałam co chwila w panikę po nocach nie spałam:) to normalne, że człowiek, który przeżył coś niedobrego boi się powtórki ale też dobrze wiemy, że często na szczęście te powtórki nie mają miejsca:) dlatego bądź dobrej myśli zrób wszystko co w twojej mocy , żeby sytuacja się nie powtórzyła, żebyś nigdy nie miała do siebie pretensji idź do lekarza i ciesz się ciążą

dobranoc wszystkim. Dziękuje Wam bardzo....pare słow a jednak mi lepiej

słuchajcie... dzisiaj powtórzyłam test z porannego moczu i klops.... no jestem... ale temperatura mi szaleje.... możecie mi powiedzieć coś o tych temp? Bo to nie jest normalne według mnie... :( 9dc - 36.45 10dc - 36.30 11 dc - 36.35 12dc - 36.30 13dc - 36.25 14dc - 36.65 15dc- 36.55 16dc - 36.65 17dc - 36.60 18dc - 36.70 19dc - 36.60 20dc - 36.85 zakłócenia mierzyłam godzinę później niż zwykle 21dc - 36.75 22dc - 36.60 23dc - 36.75 24 dc. 36.60 I co?

proszę o interpretację co sądzicie o tych temperaturach i pozytywnym teście ciążowym?

Gość Słuchaj i na DZIAŁ
Ciąża itd - tam więcej się możesz dowiedzieć !!!!!!!!!!!!!