Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OrinkaKakak

Co myslicie o dziewczynie która uprawia seks oralny przed normalną inicjacją?

Polecane posty

Gość frentii
Nie denerwuj się tak, bo Ci ciśnienie podskoczy W ktorym momencie sie denerwuje? To ty probujesz na sile pokazac jaka jestes spokojna licznymi emotikonkami. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie i moje jest wlasnie takie. 🖐️

Gość o dzisyss
ja byłam dziewicą i uprawiałam najpierw seks oralny. Partnera miałam jednego - z nim po raz pierwszy seks oralny, z nim utrata dziewictwa i nadal z nim jestem (7lat) Nie rozumiem jaki związek seksu oralnego z szacunkiem, dlaczego wrzucasz do jednego worka wszytskie dziewczyny które od tego zaczęły. U mnie do tej formy kontaktu doszło gdzieś po roku znajomości, kolejne pół i pierwszy raz. Szanuję siebie swojego partnera, a on szanuje mnie, seks dla mnie ściśle wiąże się z miłością - bez miłości nie ma dla mnie seksu. Więc co to za generalizowanie?

uważam, że tak się poprostu głupio przyjęło, że "robienie loda" (nie znoszę tego określenia) nie wypada kobiecie. Też tak kiedyś uważałam, a jednak teraz mam na ten temat inne zdanie. Tak naprawdę w młodości, pierwszych związkach zaczyna się od pieszczot typu peeting, sex oralny... minetka, fellatio... tak mi się przynajmniej wydaje, że to normalne. sex oralny jest może bardziej poniżający z tego względu, że w filmach erotycznych jest pokazywany jako akt wyższości faceta nad kobietą... nigdy w normalny sposób...

Gość hhmmmmmmmmmmmm
nie zadna hipokryzja tyle ze z seksu klasycznego moze byc ciaza o tym nie pomyslalyscie co ?

zaraz Ci napiszą, że można się zabezpieczać itp. ta dyskusja jest zbędna.... do nich i tak nic nie dotrze

Gość hhmmmmmmmmmmmm
widze... zabezpieczyc tylko ze zadne nie daje 100 % pewnosci no chyba ze kastracja :D

Gość j8900000000008h
w anusa też bierzecie zanim zaczniecie się całować? bo od pocałunku można zajść w ciąze i to takie niezdrowe :o

Słuchajcie... dawno się tak nie ubawiłam.... na prawdę :) Autorko Twój zmysł rozbrajania ludzi jest nie lada wyczynem :) gratuluję..co Ty dziewczyno w ogóle wygadujesz ??? Przeczytałaś , to co napisałaś ? ha ha aż mi się rozmazał makijaż

Gość najgorzej jak laska
zaczyna od anala. a dziewica co robila loda to tez porazka

Gość OrinkaKakak
i jak ja mam teraz z nią gadać?? ciekawe czy połknęła :o będę czuła sie przy niej niezręcznie

Gość bojabojaboja
Dlaczego tak bardzo interesuje Was życie seksualne innych ludzi? Jakie to ma znaczenie co inni robią w sypialni? Nie ważniejsze jest jakimi są ludźmi na codzień? Jak nie chcesz sprawiać przyjemności partnerowi i on nie chce Tobie, to Twoja sprawa. Dużo na tym tracisz, ale nie ma co tłumaczyć, bo jak nie próbowałaś to i tak nie ejsteś i nie będziesz świadoma tego co Ciebie omija. Ważne tylko, żebyś sama miała takie samo zdanie na ten temat, a nie rezygnowała z przyjemności tylko dlatego, że partner powiedział, że to brak szacunku. Owszem uważam, że seks oralny jest dla związków długoczasowych, gdzie jest już zaufanie, miłość, szacunek, inaczej to wtedy wygląda, inaczej się odczuwa. Ale zupełna rezygnacja to moim skromnym zdaniem głupota. Ale każdy ma prawo do swoich osądów. Pozdrawiam.

Gość OrinkaKakak
bo ona mi sama opowiadała! to obrzydliwe! Mówila że 2 tyg temu nawet nie całowali sie z jezykiem a teraz co? on jej kaze brac do buzi to ona to robi? straszne :( żal mi jej

Gość ROZUMIEM O CO AUTORCE CHODZI
chodzi... Z tym brakiem szacunku to przesadzila troche... Ale ja tez nie wyobrazam sobie odkrywania milosci fizycznej w tym kierunku. Najpierw byl u mnie sex klasyczny, poczynajac od pozycji po bozemu, a potem inne pozycje, na koncu seks oralny. Dla mnie to wyzszy stopien wtajemniczenia jest wlasnie. I nie bardzo rozumiem jak dziewica moze byc w stanie kochac sie oralnie... No ale sa rozne osoby, osobowosci, charaktery i rozne podejscia ********************************************************************************** Ja sama mialam grubo po 30 ja sie na to zdobylam, z partnerem ktorego dobrze poznalam, nie zebym byla cnota i nie mialam jednego faceta, ale to... to takie bardzo intymne, wiec tez sie dziwie...

Gość OrinkaKakak
mnie to dziwi tym bardziej że była to szanująca sie dziewczyna, nawet porządniejsza ode mnie a teraz co? po 2 tyg robi loda i porownuje to do obciągniecia reka?! jestem cały czas w szoku...żeby ona chociaz to jakos przezywala a ona tak bezceremonialnie "zrobilam mu loda :D" i dodam że nie jest to gimnazjalistka ale ...studentka :o

Gość irydka
Mmm..minetka.. uwielbiam..