Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OrinkaKakak

Co myslicie o dziewczynie która uprawia seks oralny przed normalną inicjacją?

Polecane posty

Gość OrinkaKakak

i ma 22 lata?? i jest dziewicą, ale robiła już loda :o :o mnie troche to szokuje. ja mam 20 lat, dziewicą nie jestem, ale loda nigdy nie robiłam, chlopak uważa że to okazywanie braku szacunku dziewczynie..

A jak Ci robi minetkę to też jest brak szacunku? :D

Gość OrinkaKakak
lily tepaku czytac nie umiesz??? jestem kobietą !! mi minetki nie robi bo nie ljestem lesbijką!!!!

Gość OrinkaKakak
chlopak dziewczynie to co innego, ale mi i tak nie robi...zresztą tamten też jej nie zrobił .

:D I kto tu jest tępakiem? Jak Ci chłopak robi minetkę tłuczku :D

Lily*, nie warto się wypowiadać w takich tematach :) To przecież Konopielka normalnie :)

O dziewczynie, która uprawiała seks oralny przed normalną inicjacją myślimy jako o dziewczynie, która uprawiała seks oralny przed normalną inicjacją.

Gość ochota na seks
brak szacunku?? Jeśłi obie osoby chcą i lubia to gdzie tu brak szacunku? Dziwna z ciebie dziewczyna autorko...To jak wygląda wasz seks? Loda ani minetki nie uświadczysz- smutno. To ja chyba bym wolała tego loda bedąc dziewicą:)

uwazam,ze autorka tego tematu jest jakas .... dziwna....

Jaki brak szacunku? Wyraz pełnej akceptacji partnera i chęć dawania sobie wzajemnie przyjemności. No, chyba, że mówimy o lachociągu o worku na spermę na dyskotece to inna kwestia :P

chlopak dziewczynie moze ale dziewczyna chlopakowi nie! hahaha... co za bzdury,sorry ale jak w jedna strone to i w druga...

Gość jestemsobie dzisiajtaka
myślimy,że juz zadna z niej dziewica, a seks klasyczny to już tylko kwestia czasu :D też miałam seks oralny przed pierwszym stosunkiem i to nie jeden, więc dla mnie to nic dziwnego :P

Gość OrinkaKakak
mysle o dziewczynie która szanowała sie przez 22 lata a teraz co? ciągnie druta prawie koledze, bo to ciężko nazwać prawdziwym związkiem , ja z moim chlopakiem jestem pol roku a on mówi że nie chce żebym brala do buzi ja tez nie chce żeby on mi robił minetke a jestesmy szczesliwi, a mi sie wydaje że ona ciagle mu robi dobrze i ttlko dlatrgo sa razem, jakby mu nie ciągneła to by ją rzucił :/ a ja z moim nawet nie uprawiam seksu

@OrinkaKakak Jeśli Twój chłopak Cię tylko i wyłącznie penetruje, Ty też go spenetruj. Jak równouprawnienie, to na całego. Wujek Dobra Rada. P.S. wyzywanie kogoś nie zyskuje szacunku w oczach innych.

ty jestes jakas porąbana :O nie trzeba byc wcale w związku żeby seks uprawiać

OrinkaKakak Tu nie chodzi o staż, ale o dojrzałość partnerów i wzajemne uczucie, oraz szacunek. Z Twojego postu jasno wynika, że nie masz pojęcia o czym mówię. Może kiedyś, jak trochę pożyjesz na tym świecie ;)

Gość OrinkaKakak
rozumiem że wszystkie kafeteRYJKI to lodziary!!!!!!!!!!!!!! :( myślałam o was lepiej ale cóż , pewnie jak wam kolega z pracy albo pijak na ulicy każe klękać do miecza to robicie to posłusznie bo jesteście takie postępowe ... :o

jak ona mozę być dziewicą skoro uprawiała już seks oralny? :O

no ty to napwno jestes zacofana, skoro uważasz ze trzeba być lesbą, żeby przezyc minetke :D:D:D:D:D:D:D chuj cie obchodzi jaki seks uprawiamy, a ty marsz pod kołdrę i po bożemu sie seksic przy zgaszonym świetle ;)

Ale zobaczcie, zawsze to fajnie z samego rana dowiedzieć się, że jest się lodziarą:p

Gość OrinkaKakak
ty za to wcale nie masz logiki :o i wyobrazcie sobie nie jestem workiem na sperme, robie to kiedy mam ochote, i bynajmniej nie pod kołdra :) i nie na misjonarza tak jak wy - bo jestescie takie grube że nie moglybyscie usiasc na swoim partnerze :) szkoda mi z wami gadac narka

A może to... prowokacja? :D